reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

moj w ogóle nie pali i nie palił, pije tylko okazjonalnie, ale przeszedł żółtaczkę typu B i to mu sie odbiło na chłopakach niestety+ do tego genetycznie wysokie trójglicerydy i cholesterol
a wysoki holesterol wplywa na chlopaki???bo moj napewno ma wysoki bo jak 2 lata temu byl w szpitalu i go zbadal;i to az duuze oczy zrobili ze taki mlody chlopak a tak wysoki holesterol...
dziękuję Pajeczko:) a jaka już niegrzeczna i pyskata to szok:D
moja tez dlatego staramy sie o "konkurencje" dla niej bo to mala egoistka i wszystko musi sie krecic wokol niej bo jak nie to ...pieklo
Witajcie Kobietki!!!

Już wróciliśmy...wizyta świetna, ginek cudowny!!! Jestem bardzo szczęśliwa że do niego trafiłam.
Dzidziulki jeszcze nie było widać, ale ginek mnie uprzedził, najprawdopodobniej jednak owulka była dopiero po 24.02 więc to jeszcze bardzo młoda ciąża.
Zrobił mi badanka, pobrali krew na pozostałe (mnóstwo ich) i przepisał dupka 3x1... I następna wizyta za 10 dni. Jutro mam tylko do niego jeszcze zadzwonić jak odbiorę wyniki bety.
Generalnie dr Rogiewicz to świetny specjalista, jeszcze się nie spotkałam z ginkiem który ma tak swietne podejście...

Powiedzcie mi bo zapomniałam go już zażywać, czy dupek może mieć wpływ na betę ?!? Bo idę jutro rano i nie wiem czy już dzisiaj dupka brać czy poczekać z nim do jutra ?

Nadrobie wieczorkiem co u Was bo jestem zmęczona.
ciesze sie ze trafilas na pozadnego gina :)

reklama
Witam kochane:-)
ja dzisiaj pół dnia w mieście byłam.ledwo Was doczytałam rekordzistki;-)
Malutka serdeczne GRATULACJE!!!! to są 2 kreseczki czyli ciąża:tak:
dziewczyny pokazują swoje pociechy to i ja w końcu swoją 3-latkę pokażę;-):-)
Zobacz załącznik 223316

:-D fajniutka niunia :tak::-D

Witajcie Kobietki!!!

Już wróciliśmy...wizyta świetna, ginek cudowny!!! Jestem bardzo szczęśliwa że do niego trafiłam.
Dzidziulki jeszcze nie było widać, ale ginek mnie uprzedził, najprawdopodobniej jednak owulka była dopiero po 24.02 więc to jeszcze bardzo młoda ciąża.
Zrobił mi badanka, pobrali krew na pozostałe (mnóstwo ich) i przepisał dupka 3x1... I następna wizyta za 10 dni. Jutro mam tylko do niego jeszcze zadzwonić jak odbiorę wyniki bety.
Generalnie dr Rogiewicz to świetny specjalista, jeszcze się nie spotkałam z ginkiem który ma tak swietne podejście...

Powiedzcie mi bo zapomniałam go już zażywać, czy dupek może mieć wpływ na betę ?!? Bo idę jutro rano i nie wiem czy już dzisiaj dupka brać czy poczekać z nim do jutra ?

:-) super wieści :tak:

Witajcie Kobietki!!!

no to cudnie ciesze sie bardzo a dupek nie ma znaczenia na bete bo to jest progesteron :)

a wysoki holesterol wplywa na chlopaki???bo moj napewno ma wysoki bo jak 2 lata temu byl w szpitalu i go zbadal;i to az duuze oczy zrobili ze taki mlody chlopak a tak wysoki holesterol...

tak ma i okaząło się, ze bardzo duze. Dopiero jak maz był u odpowiedniego lekarza ten przepisał mu leki na zbicie cholesterolu i tójglicerydów dopiero sie udało.
Moj mąż miał prawie 300 cholesterol i prawie 800 trójglicerydy wiec masakra.

no to cudnie ciesze sie bardzo a dupek nie ma znaczenia na bete bo to jest progesteron :)

tak ma i okaząło się, ze bardzo duze. Dopiero jak maz był u odpowiedniego lekarza ten przepisał mu leki na zbicie cholesterolu i tójglicerydów dopiero sie udało.
Moj mąż miał prawie 300 cholesterol i prawie 800 trójglicerydy wiec masakra.
oj to musze go wygnac na badanie pozniej sprawdze jego karte ze zpitala i napisze ile on mial

zabko Twoja córeczka chodzi do przedszkola czy u Was też jest przedszkole unijne za darmo czy ile płacisz za małej przedszkole? bo wiesz tak sie pytam skoro mąż mało zarabia to jest sens wysyłania małej do przedszkola płatnego i tyle płacić?:baffled:

moja tez dlatego staramy sie o "konkurencje" dla niej bo to mala egoistka i wszystko musi sie krecic wokol niej bo jak nie to ...pieklo

ciesze sie ze trafilas na pozadnego gina :)
Zabko wypisz wymaluj moja Julka! jest taką egoistką,do przedszkola jeszcze nie chodzi,dopiero od września więc wszystko jest jej i kręci się wokół niej i dziadkowie rozpieszczają że hej:tak::-D

:-D fajniutka niunia :tak::-D

:-) super wieści :tak:
dzięki kochana:-)

Witajcie Kobietki!!!

to superowo że ginek fajny i wizytka się udała:tak: a odpocząć powinnaś bo to teraz dla Ciebie ważne.

reklama
zabko Twoja córeczka chodzi do przedszkola czy u Was też jest przedszkole unijne za darmo czy ile płacisz za małej przedszkole? bo wiesz tak sie pytam skoro mąż mało zarabia to jest sens wysyłania małej do przedszkola płatnego i tyle płacić?:baffled:
mala chodzi na grupe 5cio godzinna ta z uni wiec za free place tylko 5 zl na cherbatke i 15 na komitet rodziecierlski wiec nieduzo a mala ma kontakt z dziecmi a ja 5 godzin dla siebie :)
dzieki a tu cos dla was
[video=youtube;lvWf6U_AbVE]http://www.youtube.com/watch?v=lvWf6U_AbVE&feature=fvw[/video]

oki kochane lece meza do pracy wyprawic i potem do was wroce :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry