a wysoki holesterol wplywa na chlopaki???bo moj napewno ma wysoki bo jak 2 lata temu byl w szpitalu i go zbadal;i to az duuze oczy zrobili ze taki mlody chlopak a tak wysoki holesterol...moj w ogóle nie pali i nie palił, pije tylko okazjonalnie, ale przeszedł żółtaczkę typu B i to mu sie odbiło na chłopakach niestety+ do tego genetycznie wysokie trójglicerydy i cholesterol
moja tez dlatego staramy sie o "konkurencje" dla niej bo to mala egoistka i wszystko musi sie krecic wokol niej bo jak nie to ...pieklodziękuję Pajeczkoa jaka już niegrzeczna i pyskata to szok
![]()
ciesze sie ze trafilas na pozadnego ginaWitajcie Kobietki!!!
Już wróciliśmy...wizyta świetna, ginek cudowny!!! Jestem bardzo szczęśliwa że do niego trafiłam.
Dzidziulki jeszcze nie było widać, ale ginek mnie uprzedził, najprawdopodobniej jednak owulka była dopiero po 24.02 więc to jeszcze bardzo młoda ciąża.
Zrobił mi badanka, pobrali krew na pozostałe (mnóstwo ich) i przepisał dupka 3x1... I następna wizyta za 10 dni. Jutro mam tylko do niego jeszcze zadzwonić jak odbiorę wyniki bety.
Generalnie dr Rogiewicz to świetny specjalista, jeszcze się nie spotkałam z ginkiem który ma tak swietne podejście...
Powiedzcie mi bo zapomniałam go już zażywać, czy dupek może mieć wpływ na betę ?!? Bo idę jutro rano i nie wiem czy już dzisiaj dupka brać czy poczekać z nim do jutra ?
Nadrobie wieczorkiem co u Was bo jestem zmęczona.