reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

cześć dziewczyny
ja też poranną pora się witam :)

Mysza trzymaj się ciepło :)

ja też ruszam na ostatni w tym cylku monitoring ufff...mam juz serdecznie dosyć...mam nadzieje, ze sie opłaciło ;)

witam sie z ranca.:)

dzisiaj ide probowac nauki koscielne zalatwic oby jeszcze nie bylo za pozno

Trzymam kciuki dziewczynki ;-) ja dzisiaj on -line cały dzień

Tośka
kupiłam wczoraj zioła na balkon i trochę kwiatków...3 paczki bratków :) ile ich sypiesz na skrzynaczkę?

Poza tym mam włóczkę i szydełko i trochę juz sobie przypominam jak to sie robi :) jak mi starczy zapałąu to też bede nieżle wymiata hihihihi ;)

Kochana ja kupuje kwiatki w doniczkach po 1,5 zł :-) i sadze 5 szt na 80 cm doniczke
nasionka to na okrągłą doniczke duża sypie pół paczki robie korytka ;-) jak za dużo wsypiesz to nie powychodza z ziemni bo za gęsto im bedzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kochana ja kupuje kwiatki w doniczkach po 1,5 zł :-) i sadze 5 szt na 80 cm doniczke
nasionka to na okrągłą doniczke duża sypie pół paczki robie korytka ;-) jak za dużo wsypiesz to nie powychodza z ziemni bo za gęsto im bedzie :)

no a jak za mało to zrobia sie dziury :)

właściwie to masz rację z tymi sadzonkami..szybciej jest ładnie :)

no nic sniadanko zjedzone, herbatka wypita, tapeta zrobiona ...czas ruszac :-D

oj jak dobrze jest być na wolnym :-D

olkale no mamy cywilny i rodzina sie uparla na koscielny z reszta ja go chcialam po porodzie a moj az juz chce wiec jest w kwietniu :) a mamy cywila od dluzszego czasu :) a co do szydelka to jak chcesz cos wykombinowac to polecam youtuba jak cos podesle linki jak zrobic cukieneczke :) np albo buciki :) w oogole juz mam dol ogrodniczek bialo niebieskich z guziczkami miedzy nozkami zrobilam zeby mozna bylo zmieniac pampersa |:)

kurde zaczely mnie wczoraj cycochy bolec mam pytanko ile tak przed @ was bola?? bo mnie po porodzi eprzed @ w ogole nie bolaly. i sie zastanawiam kiedy ta malpa przylezie

olkale no mamy cywilny i rodzina sie uparla na koscielny z reszta ja go chcialam po porodzie a moj az juz chce wiec jest w kwietniu :) a mamy cywila od dluzszego czasu :) a co do szydelka to jak chcesz cos wykombinowac to polecam youtuba jak cos podesle linki jak zrobic cukieneczke :) np albo buciki :) w oogole juz mam dol ogrodniczek bialo niebieskich z guziczkami miedzy nozkami zrobilam zeby mozna bylo zmieniac pampersa |:)

kurde zaczely mnie wczoraj cycochy bolec mam pytanko ile tak przed @ was bola?? bo mnie po porodzi eprzed @ w ogole nie bolaly. i sie zastanawiam kiedy ta malpa przylezie

mnie zawsze tydzien przed bolą i to taki znak że @ się zbliża, teraz mam termin @ na 16 i cisza żadnych dolegliwości hmm...

ja jestemna duphastonie ale ostatnie dwa cykle mnie nie bolaly po nim ... hmm ?? hehe :) i e no wczoraj testa robilam i dupa wiec ok ale dzisiaj ostatni dzien dupka biore i chyba wezme 3 dzisiaj a nie dwa moze jutro ciota przylezie ?? fajnie by bylo ...:)

Witam się ponownie!

Wróćiłam już po badaniu...oczywiście musiało się skończyć na pobieraniu krwi z palca, bo z żył nie leciała... :-( i teraz tylko czekam na 16.

missiiss mnie jak bolały to tak max 2 dni przed.
Tośka bo do Ciebie @ już nie przyjdzie...więc zaczną Cię boleć w 6tc ;-)
olkale &&& za monitoring!

ja jestemna duphastonie ale ostatnie dwa cykle mnie nie bolaly po nim ... hmm ?? hehe :) i e no wczoraj testa robilam i dupa wiec ok ale dzisiaj ostatni dzien dupka biore i chyba wezme 3 dzisiaj a nie dwa moze jutro ciota przylezie ?? fajnie by bylo ...:)

A mnie właśnie zastanawia ten dupek...z jednej strony jest na podtrzymanie ciąży a z drugiej na szybsze wywołanie @...Ja dzisiaj wzięłam pierwszego.

Witam się ponownie!

Wróćiłam już po badaniu...oczywiście musiało się skończyć na pobieraniu krwi z palca, bo z żył nie leciała... :-( i teraz tylko czekam na 16.

missiiss mnie jak bolały to tak max 2 dni przed.
Tośka bo do Ciebie @ już nie przyjdzie...więc zaczną Cię boleć w 6tc ;-)
olkale &&& za monitoring!

No to widze ze fasolka cala para pod mikroskopem hehe

Nie przyjdzie bo toska imprezowala ostro i bedzie superrrrrrr

mysza bo dupek dziala na wzrosyt progesteronu a wiec przez niego rosnie blona sluzowa czyli endometrium i jak nie ma zarodka to jak jest zaduza to sie zluszcza a jak jest to wiadomo nie tylko endo rosnie ale i macica wiec pomaga rozumiesz?? :)

A cóż zrobisz... Jakby dzisiaj betka była koło 100 to już się przez jakiś czas nie będę kłuć. :-)

mysza bo dupek dziala na wzrosyt progesteronu a wiec przez niego rosnie blona sluzowa czyli endometrium i jak nie ma zarodka to jak jest zaduza to sie zluszcza a jak jest to wiadomo nie tylko endo rosnie ale i macica wiec pomaga rozumiesz?? :)

Dzięki za wytłumaczenie...ja nigdy nie miałam z nim nic wspólnego stąd moja niewiedza... u mnie endo wczoraj wynosiło 13mm i jest dopisek niejednorodne.

reklama
Do góry