reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

szukam pomysłu na obiad.wyjęłam piersi z kurczaka i myślę co by tu fajnego wyczarować:-) ja jestem od Was bardzo uzależniona.muszę tu zaglądać bo inaczej dzień jest dla mnie stracony:-D

No to może makaronik z filecikiem, albo ryż... A jak nie to kotleciki.
Ja też myślałam żeby coś przygotować ale chyba nie jestem w stanie.

Znalazłam świetne gatki ciążowe -> jak betka będzie piękna to zamówię popołudniu *b-m* MAMA LICIOUS rurki STEPHANIE hit!!! 29/32 (952344942) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no dokladnie klucie co miesiac i siuski do badania :)
ja juz praeie skonczylam moje ogrodniczki dla maluszka na szydelku :) jeszcze tylko guziczki musze dokupic i bedzie super :) pokaze jak skoncze :) gdzies po poludniu :)

No to może makaronik z filecikiem, albo ryż... A jak nie to kotleciki.
Ja też myślałam żeby coś przygotować ale chyba nie jestem w stanie.
no właśnie się tak zastanawiam bo M dzisiaj będzie w domku na obiedzie i chciałam go czymś zaskoczyć ale już nie mam pomysłów;)

no dokladnie klucie co miesiac i siuski do badania :)
ja juz praeie skonczylam moje ogrodniczki dla maluszka na szydelku :) jeszcze tylko guziczki musze dokupic i bedzie super :) pokaze jak skoncze :) gdzies po poludniu :)
pokaż koniecznie ja uwielbiam oglądać takie malutkie ubranka:) i podziwiam za cierpliwośc w robieniu takich cudenek,ja nie mam chyba talentu do takich misji:D

no cierpliwosc trzeba miec ale ja jestem osoba nerwowa bardo ale jakos idzie :) z tym ze ma m tak jak za duzo takich samych rzeczy robie to mi sie nudzi to wiec wole robic kilka roznych rzeczy ale jeszcze bede chciala buciki i czpeczke do tego kompleciku zrobic tzn do tych ogrodniczek :)

missiiss właśnie się cofnęłam do wczoraj i pooglądałam te Twoje cudności... :-) niesamowity masz talent!!!

Witam się ponownie!

Wróćiłam już po badaniu...oczywiście musiało się skończyć na pobieraniu krwi z palca, bo z żył nie leciała... :-( i teraz tylko czekam na 16.

missiiss mnie jak bolały to tak max 2 dni przed.
Tośka bo do Ciebie @ już nie przyjdzie...więc zaczną Cię boleć w 6tc ;-)
olkale &&& za monitoring!

hehehe jakoś w to nie wierze i nastawiam się raczej na @ :-)

Nie przyjdzie bo toska imprezowala ostro i bedzie superrrrrrr
ciasta jem na przemian z ogórkami kiszonymi hehe:-D:-D:-D

Filet, ser i paprykę pokroić, ser można też zetrzeć na tarce, filet pokroić w paski cienki a paprykę w kostkę, wszystko połączyć z pozostałymi składnikami. Smażyć na oleju jak zwykłe kotlety.

Znalazłam taki przepis na obiad w necie i to właśnie dziś z robię:tak: do tego ziemniaczki i jakiaś suróweczka z kapusty pekińskiej.mam nadzieję,że będzie dobre:-) chociaż przyznam szczerze, że ja zawsze takie przepisy modyfikuję trochę,np. będę te filety przyprawiała po swojemu.

reklama
A ja już podjęłam decyzję że u nas dzisiaj makaron z sosem grzybowo-śmietanowym i cyckami z kury.

smacznie:) ja już się zabieram do przygotowania obiadku bo jeszcze Małą muszę zupką nakarmić i stos prasowania na mnie czeka i spacerek z Julą...a mówią,że kobiety w domu nic nie robią;) buziaki kochane

Do góry