reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przebudzanie z płaczem w nocy

umi2 ja Ty masz 10 kg nadwagi to ja mam ze 30 ;-)
no ta moja sąsiadka to jest nieźle pokręcona a w sumie młoda jest bo jestesmy w jednym wieku ;-) więc poglądy to powinnyśmy mieć podobne ;-)
postaram się nie naciskać tzn mojego m nakłaniać ;-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
co to za kolor myszowate ? bo nie kojarzę ? :sorry2:

laseczki mam pytanie czy Wy od swoich partnerów dostałyście jakiś prezent za urodzenia dziecka? nie wiem! pierścionek? kolczyki ? z brylantem :-p piękny serwis do kawy :confused: wakacje gdzieś w tropikach :confused: a może samochód ? :-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-);-)

bo moja przyaciółka dostała za bliźniaki samochód a ja ? niech pomyślę ? NIC :-p

reklama
:-D ja to brunetka jestem... to taka ciemna brunetka ... tylko inteligencja mi już wychodzi i muszę farbować . A ta wczorajsza wizyzta u frzjera naparwde dobrze mi zrobiła, pogadałam sobiei ktoś nade mną poskakał ;-) a w przyszłym tygodniu pójdę do kosmetyczni na kwasy ,żeby buzię trochę odswierzyc no i ta 3 juz z przodu, tak żeby czas zatrzymac:sorry2: czuję się staro a jak patrzę na swój wielki brzuch to od razu wszystkiego się odechciewa, normalnie jakbym w 5 miesiącu była a na dość złego taka faza na jedzenie mnie bierze...ech

a wiecie, my z dziewczynami z białegostoku się spotkałyśmy raz i 22 mraca znowu się widzimy, fajnie tak jest nie tylko na forum!

Framama- ile lat ma ta twoja sąsiadka że ci takie durnoty gada? a weź jej powiedz zeby na dzrewo spadała i niech się sobą zajmie a nie gada głupoty... to że masz dziecko to nie oznacza ze masz siedziec w domu jak kura domowa do końca życia ciągle i nie myśleć o sobie, niech każdy lepiej się zajmie swoimi sprawami a nie ciśnienie innym podnosi...

Umi- a z tym przymuszaniem to masz rację... i z tym,że czym rzadziej to mniej się chce też...

framamo- hmmm, nic....tzn tego samego dnia co wróciłyśmy ze szpitala pojechał po nasze mamy żeby Oleńkę na chwilkę zobaczyły, to chyba teściowa powiedziała,żeby kwiaty kupił to kupił piękny bukiet ale on z takich co kwiaty dają więc sama nie wiem czyj to gest był:baffled: ale miły, miły i tak się przejmował że my juz w domku że naprawdę fajnie aż było.... noo laski ale teściowa mi złoty pierścionek dała.... wiecie ona tak zeby potem mogła powiedzieć jaka jest super a ja niewdzięczna... nie chciałam przyjąć iciśnienie mi podniosła ale jak się rozryczała to głupio mi się zrobiło... o taka ze mnie czasami dupa wołowa jest... no ale z tym samochodem to chyba jakies przegięcie trochę jest... tak dziwnie jakoś:confused:

ja mam 20kg nadwagi oooo

ANIA MACEK tyle ma co ja czyli roczniki 83 i ja jakby od niej starsza bo ja z września a ona z listopada :-) ale ma takie jakieś glupie poglądy na wszystko . mój m mówi ze im mniej z nią kontaktu tym lepiej z moim zdrowiem psychicznym ;-)
a ja mam kolor ciemny blond (chyba:confused:) ale lubię się bardzo w rudych nigdy nie miała czarnych
a z kim ty zostawisz Olę jak wrócisz do pracy?
ja się tak podpytuje bo wiesz nie wiem czy dobrze z nianią robię? ale szans na pomoc mamy czy teściowej :sorry2: nie mam co liczyć.
a do pracy chyba chiałabym wrócić :confused:
to wszystko takie trudne!
ania a kiedy Ty masz urodziny? mój marcin jest rocznik 80 , chyba ja Ty , co?

ja też mam brzuchol , że aż pani w aptece mi powiedziała, że nie sprzeda mi xenny bo nie można w ciąży :szok: ja w taki szoku i do niej mówię ja proszę pani nie jestem w ciąży tylko po prostu takka gruba jestem :-p mówię Wam jaką miała minę ;-) a jak mnie przepraszała :-)
a faza na jedzenie mnie bierze bo w domu siedzę + nerwy = jedzenia :sorry2: i kg dodatkowe :dry:
nie tak bardzo pożądane przeze mnie;-)
ja to tak bym chciała być sucha , i wiem że wtedy też bym nie mogła kupić ciuchów bo wszystko byłoby za duże, no ale zawsze pozostaja sklepy dla dzieci typu Smyk :cool2: a tak :confused: tylko rozmiar XXL czyli tylko sklepy C&A ewnetualnie KappAhl :no: lub te co sprzedają ciuszki ciążowe ;-)

umi2 ja Ty masz 10 kg nadwagi to ja mam ze 30 ;-)
no ta moja sąsiadka to jest nieźle pokręcona a w sumie młoda jest bo jestesmy w jednym wieku ;-) więc poglądy to powinnyśmy mieć podobne ;-)
postaram się nie naciskać tzn mojego m nakłaniać ;-);-):zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
co to za kolor myszowate ? bo nie kojarzę ? :sorry2:

laseczki mam pytanie czy Wy od swoich partnerów dostałyście jakiś prezent za urodzenia dziecka? nie wiem! pierścionek? kolczyki ? z brylantem :-p piękny serwis do kawy :confused: wakacje gdzieś w tropikach :confused: a może samochód ? :-):-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-);-)

bo moja przyaciółka dostała za bliźniaki samochód a ja ? niech pomyślę ? NIC :-p

No to fajny prezent nie ma co ale jak dla mnie to lekka przesada... Ja rodziłam 2 razy i nic nie dostałam ale w sumie to pierwszy raz czytam ze jakis prezenty za urodzenie dziecka... kwiaty to tak ale jakies wakacje czy biżuteria to nie spotkałam sie z czymś takim jeszcze...

ania macek ja nawet kwiatów nie dostałam :no: teraz na dzień kobiet mi przyniósł.
no moja kol dostała samochód czekał na nią pod szpitalem z wielką czerwoną wstążką . szczęściara :-)

no jestem!zaraz malej dam obiadek czekam jak wystygnie.pojawila sie @.mowilam stresy!
nadwaga nadwaga!~mamy do niej prawo!to faceci z nas zrobili te z celulitem, rozstępami i cycami do pasa,;-);-);-)na kogoś trzeba zwalić przecież.:-D:-Dno ale jak tu jej nie miec jak tyle pokus czucha.ja wczoraj skusilam sie na sandwicza z serem roztopionym.a mialam wyrzuty sumienia ze mowie do meza musze to spalić:tak::-)wiadomo jak:-Dnie wiem ja słodycze te czekoladowe moge żreć i zreć.jak bylam w ciąży to się kontrolować musialam bo cikier podskoczyl raz na badaniu bo przez 2tygi jadłam szukuladki i utylam 4kg!teraz tez musze kontrolowac siebie a maz mi tego nie ulatwia.mowi ze by cos zjadl ale jak ja nie zjem z nim to ona tez nie :-D:-D:-D

Framama to jakas szajbuska i tyle:-p wiesz wszystko sie da ukryc tylko trzeba dobrac odpowiednie rzeczy a myszowaty to taki jak mam odrosty szare (ciemny blond/ sredni bronz no dosłownie nijakie) na zdjeciu głównym na nk widac jak sa całe takie to pod slonce wygladaja jak rude ble... Ja dostałam bukiet kwiatków:-):-p ja tam sie ubieram w lumpeksach i nie narzekam znaczy bielizne w normalnych sklepach kupuje reszte znajduje w urzywanych tanio, dobrej jakosci i najfajniejsze ze czesto markowe:-p polecam:-p a i łatwo znaleźć XXL:-) bo sama taki rozmiar nosze to wiem:-)
aniamacek ja jestem młodsza ale jak ogólnie na siebie patrze to mi sie tylko wyc chce:-p a z brzucha to juz w ogóle.... a z tym ze mam racje to wiem:-p przyznam bardzo skromnie

reklama
framamo-
ja z maja jestem, taka majowa dziewczynka :)) z 28 maja!
a małą z moją mamą zostawiam na 3 miechy kiedy w polsce będzie a potem zobaczę, chyba do żłobka ją oddam bo jakoś do opekunek nie mam zaufania takżeby zostawić na cały dzień samo dziecko. No ale nianie są różne i gdybym miała jakąś sprawdzoną przez kogoś bliskiego to bym zostawiła... a tak póki co to bym ją sprawdzała, jakaś kamerka czy coś... no nie wiem ale ja mam na tym punkcie trochę przejechane....:sorry2:

a moja bratowa ma rozmiar 34 i tez narzeka bo nie może sobie nic normalnego kupic, wieć chyba tak mało to tez zle myśle, ze 36-38 jest najlepszy!

Do góry