wiem no cóż szkoda popiszemy jutromusze bo rano niedam rady wstac a jutro od rana mam duzo spraw do zalatwienia papapapa
kto z was jutro będzie z rana na wątku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem no cóż szkoda popiszemy jutromusze bo rano niedam rady wstac a jutro od rana mam duzo spraw do zalatwienia papapapa
;-):-)no imiona juz wybrane mój dziadek też Staś a Marysia to teściowatylko za fasolkę trzeba sie brać
no łobuzica jedna ;-)zabka nie rób mi tego![]()
kto ja;-):-)
ja to sie smialam z mojego P. bo jak juz wybralismy Stasia - to powiedzial: ze bedzie mowil do synka Stasiu,,,, a jak cos nabroi to powie: Stanisław dlaczego byles niegrzeczny --- smiesznie to brzmi jak dla mnie.... nei uwazacie- od razu przypomina mi sie pies z 39 i pol ktory wabil sie Stanisław...
no łobuzica jedna ;-)
?musze bo rano niedam rady wstac a jutro od rana mam duzo spraw do zalatwienia papapapa
u syna jest w zerówce stasiu więc raczej imię znowu na czasie, a wiesz że moja babcia to Stasia żona Stasisława i urodzinki mieli w ten sam dzień tylko 2 lata różnicy między nimi byłoto i ja uciekam....
Dziewczyny wy tam się miźgajcie z mężami i owocne niech aby będą te przytulańce!i najważniejsze to na luzie no nie!
no do juterka papatki
Odezwe sie po remoncie
pozdrawiam was!
bajj![]()
;-):-)
ja to sie smialam z mojego P. bo jak juz wybralismy Stasia - to powiedzial: ze bedzie mowil do synka Stasiu,,,, a jak cos nabroi to powie: Stanisław dlaczego byles niegrzeczny --- smiesznie to brzmi jak dla mnie.... nei uwazacie- od razu przypomina mi sie pies z 39 i pol ktory wabil sie Stanisław...
no łobuzica jedna ;-)