reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
imię Stas bardzo mi sie podoba :) i to po moim dziadziusiu ktorego neistety nie mialam okacji poznac :( ale bunia mi duzo o nim opowiadala.... i mojego P dziadzio tez Stas i tak nam sie spodobało- stwierdzilismy ze to jakis znak.... ;)

a znajoma urodzila niedawno i nazwala synka Tymoteusz.... Tymcio :)

a bo cos to bb chyba szwankuje
jak cytuje to powielaja mi sie cytaty i musze kasowac.... dziwne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
imię Stas bardzo mi sie podoba :) i to po moim dziadziusiu ktorego neistety nie mialam okacji poznac :( ale bunia mi duzo o nim opowiadala.... i mojego P dziadzio tez Stas i tak nam sie spodobało- stwierdzilismy ze to jakis znak.... ;)

a znajoma urodzila niedawno i nazwala synka Tymoteusz.... Tymcio :)
też ładnie chociaż Tymki to takie żywe skarby są bo moje 2 koleżanki mają takie 4 latki

Nieżle z urodzinkami... a imieninki ? :)
no też razem w maju i rocznica ślubu i babcia mówi że nawet chrzciny w ten sam dzień mieli bo wtedy taki zwyczaj że 2 dni od urodzenia do chrztu chrześni nieśli maleństwo super- a ten Staś naprawdę ładne imię tak właśnie kiedys myślałam że jak by był 2 syn to bym tak dała imię

no tak betusia zachwilę się pożegna i kto tu zostanie? olkale też sobie pójdzie a ja mogę troszke posiedzieć bo jutro na później mam ale sama siedzieć nie będę
no zaraz bede leciec...
zabcia lobuzica ;)
Czy ja jestem niewidzialna?
nie Maćku... tylko gdzies zniknelas... smigasz po innych forach i Cie nie widac ;p
też ładnie chociaż Tymki to takie żywe skarby są bo moje 2 koleżanki mają takie 4 latki

no ja dzisiaj bylam u znajomej i byla 3 latka 5 latka i rocznia niunia--- bylo tak wesolo myslalam ze skonam ze smiechu co te male wyczynialy a teksty mialy nisamowite....
i tak w serduszku tak mi dziwnie bylo bo ja tez bym takie szkraby chciala.... ale walcze z soba zebym nie zwariowala.... ehhhh co nas nie zabije to nas wzmocni :)

Czy ja jestem niewidzialna?
noprzepraszam ale jakoś na stronce ciebie nie było i na znaczek zielony nie spojrzałam sorrki

no zaraz bede leciec...

zabcia lobuzica ;)

nie Maćku... tylko gdzies zniknelas... smigasz po innych forach i Cie nie widac ;p

no ja dzisiaj bylam u znajomej i byla 3 latka 5 latka i rocznia niunia--- bylo tak wesolo myslalam ze skonam ze smiechu co te male wyczynialy a teksty mialy nisamowite....
i tak w serduszku tak mi dziwnie bylo bo ja tez bym takie szkraby chciala.... ale walcze z soba zebym nie zwariowala.... ehhhh co nas nie zabije to nas wzmocni :)
no ale to czekanie i tak jest najgorsze i na główkę pada

no też razem w maju i rocznica ślubu i babcia mówi że nawet chrzciny w ten sam dzień mieli bo wtedy taki zwyczaj że 2 dni od urodzenia do chrztu chrześni nieśli maleństwo super- a ten Staś naprawdę ładne imię tak właśnie kiedys myślałam że jak by był 2 syn to bym tak dała imię

no to niezle ale to fakt dawniej tak bylo....

Staś cos w sobie ma :) ja kiedys jeszcze o Jasiu myslalam ale to jak mialam 10 lat i spotkalam takiego malego Jasia- przeuroczy chłopczyki wtedy posanowilam sobie ze bede miec Jasia.... a wtedy zamykalam rodziców w pokoju bo chcialam miec rodzenstwo i sie doczekalam jak mialam 12 lat to urodzila mi sie siostra moja najkochansza na swiecie.....
wesolo bylo jak sie czasami mylila i mowila do mnie mamo--- wtedy ludzie sie na ulicy dziwnie na nas patrzyli.... a ja bylam dumna !!! :)

no ale to czekanie i tak jest najgorsze i na główkę pada

no wlasnie :( jakas masakra ...

no to niezle ale to fakt dawniej tak bylo....

Staś cos w sobie ma :) ja kiedys jeszcze o Jasiu myslalam ale to jak mialam 10 lat i spotkalam takiego malego Jasia- przeuroczy chłopczyki wtedy posanowilam sobie ze bede miec Jasia.... a wtedy zamykalam rodziców w pokoju bo chcialam miec rodzenstwo i sie doczekalam jak mialam 12 lat to urodzila mi sie siostra moja najkochansza na swiecie.....
wesolo bylo jak sie czasami mylila i mowila do mnie mamo--- wtedy ludzie sie na ulicy dziwnie na nas patrzyli.... a ja bylam dumna !!! :)
ja też zawsze chciałam mieć brata z taką dużą różnicą wieku no ale po 6 latach druga siostra udała się

reklama
dobra ja zmykam... bo jutro nie wstane ...;-)
ide sie plumkac i bede czekac na mynża ;-)
trzymajcie kciuki :-D

buziaki tulam Was mocno i kolorowych snow zycze....

KOCHANE JESTESCIE wiecie o tym???
jak nie to Wam pisze o tym :laugh2:

ja też zawsze chciałam mieć brata z taką dużą różnicą wieku no ale po 6 latach druga siostra udała się

:)

no ja 14 marca koncze 29 a moja siostra 2 listopada konczy 17 niezle.... ale ja sie z tej roznicy ciesze... jak bede miec 30 to ona 18- mloda siksa :)

dobra zmykam buziaki... papapa

Do góry