reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dobra ja zmykam... bo jutro nie wstane ...;-)
ide sie plumkac i bede czekac na mynża ;-)
trzymajcie kciuki :-D

buziaki tulam Was mocno i kolorowych snow zycze....

KOCHANE JESTESCIE wiecie o tym???
jak nie to Wam pisze o tym :laugh2:
dla mnie to forum i dziewczyny to jak siostry są takie drogie i kochane
za komplement dziękujemy Betusia
dobanoc i owocnych przytulanek

:)

no ja 14 marca koncze 29 a moja siostra 2 listopada konczy 17 niezle.... ale ja sie z tej roznicy ciesze... jak bede miec 30 to ona 18- mloda siksa :)
moją rówieśniczką jesteś ja w kwietniu 29 kończę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no tak betusia zachwilę się pożegna i kto tu zostanie? olkale też sobie pójdzie a ja mogę troszke posiedzieć bo jutro na później mam ale sama siedzieć nie będę
przepraszam, ale zasiedziłam się jednej stronce jakie cuda mozna robic z wełny...jakoś zapomniałam...podoba mi sie taki szalik gruby z milutkiej wełny...od czegoś trzeba zacząć

oczki mi się kleją no przykro mi lopop ale uciekam, juto z rana do pracy buuuuu...a tak dobrze mi było...na zakońzcenie wolnego byłam dziś w kinie na Alicji w krainie Czarów :)

przepraszam, ale zasiedziłam się jednej stronce jakie cuda mozna robic z wełny...jakoś zapomniałam...podoba mi sie taki szalik gruby z milutkiej wełny...od czegoś trzeba zacząć

oczki mi się kleją no przykro mi lopop ale uciekam, juto z rana do pracy buuuuu...a tak dobrze mi było...na zakońzcenie wolnego byłam dziś w kinie na Alicji w krainie Czarów :)
ale humorek sobie poprawiłaś kinem- ja juz troche dawno byłam powodzenia w pracy

maćku jak przytulanki ?

no coś ty ja przepraszam za omijanie ciebie w tej chwili
Marudna jestem dzisiaj.... Odczuwam spadek nastroju, wiec @ zbliza sie wielkimi krokami....

maćku jak przytulanki ?
Nie jestem obecnie na etapie przytulanek, tylko czekania na termin @. Napisalam wczesniej co u mnie, ale jak juz mowilam, jestem dzisiaj kompletnie ignorowana:-p

ale humorek sobie poprawiłaś kinem- ja juz troche dawno byłam powodzenia w pracy
no tak trochę...nie wiem czemu spodziewałam sie lepszego filmu...ale warto było iść 3D :) więc efekty super

Nie jestem obecnie na etapie przytulanek, tylko czekania na termin @. Napisalam wczesniej co u mnie, ale jak juz mowilam, jestem dzisiaj kompletnie ignorowana:-p
no ja czytałam Twoje posty, ale wpadam tak na cwilę więc nie komentuję duzo...to dobrze, ze dr nie wykluczył owulki...nie powinnaś moze czekać na @ ;)

maćku wyczułam twoj wisielczy nastrój i postanowilam jeszcze coś napisać!! ;)
główka do góry moja droga. zjedz coś a zobaczysz że bedzie ci lepiej :-p na mnie to działa heh
Czasami ma się gorsze dni, chwile i co zrobisz... nic:sorry2:

ja tam wiekszość was pomijam ale nie jestem tu na bierząco niestety bo nie mam czasu ale jak jestem to się wbijam czytam i piszę! :tak: pamietam o was... cholera tyle miechów co ja tu przesiedziałam na staraczkach.. od 2009...
życie chłoszcze co nie :cool: No ale byłoby za nudno gdyby wszystko szło pięknie..

Jutro bedzie słonko i zobaczycie że nastroje się poprawią!;-)

reklama
Do góry