reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ogloszenia: oddam, sprzedam, zamienie, szukam...

reklama
Ślepoto!:-DPrzecież dziewczyna napisała,że nie potrzebuje:-D:-D
Zresztą suwaczki ma tylko z dwójką dzieciaczków:tak:Ciążowego niet:no:
właśnie Cichopek masz racje , przeciez wyraznie napisalam ze ja nie kupuje i nie potrzebuje tylko chcialam doradzic zeby nie przeplacac ale ja cie kolezaneczko nie nazwe Ślepoto jak CIchopek bo to juz moze byc obraza hi hi :-)

przepraszam Tichonek za te Cichopek jak wiecie jestem nowa i nie lapie wszystkich nikow jeszcze
pisalam z pamieci i mi sie pomylilo niechcacy

dobra laseczki ja spadam i pozdrawiam ,odezwe sie wieczorkiem na limerycku

pa laski hi hi

Ale ja nie rozumiem po co ta cała dyskucja??? Widziałam tą kołyskę i warto za nią spokojnie dać nawet to 100€... Jest w świetnym stanie i te rzeźbienia... Ale widzę, że cena nie wzrosła, znaczy czyżbym wygrała???

Ale ja nie rozumiem po co ta cała dyskucja??? Widziałam tą kołyskę i warto za nią spokojnie dać nawet to 100€... Jest w świetnym stanie i te rzeźbienia... Ale widzę, że cena nie wzrosła, znaczy czyżbym wygrała???

100jurka za uzywke :confused::szok::szok::szok::szok::szok::szok: mialam isc ale nie dalam rady jak to zobaczylam
bo to są jakies kpiny ja widze
nie robice sobie zartow z ta cena choc to nie moja sprawa

a teraz babeczki lece juz naprawde i do wieczorka bo jak poczytam jeszcze troche to nie dolece hi hi :-):-):-)

reklama
Ja walne ihi ale licytacja.Ciekawe ktora wygra hih Stawiam na Justysie.
A jak ktora z as przegra czasem mozna dorwac taka kolyske w super stanie za niewielkie pieniadze na buy and sell albo na donedeal.ie.alb rollercoaster czy gumtree.Sama sie napalilam ale teraz to juz d..pa blada bo dwoch nie bede kupowala..

Do góry