reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zabka dzięki za podsunięcie pomysła na słodko i na kwaśno oczywiście wypróbuję

Dla wszystkich mężów Grzesiów wszystkiego najlepszego na imieninki

ja tak zaglądamz doskoku bo mojemu M pomagam przy panelach

no to przykro , ze @ przylazła :( trzymaja sie mocno i nie daj się złemu nastrojowi..

ja też w kwietniu :) z tymże ja kończe 32 latka

Clotrimazol to na grzybki jest

Betusia jak jestes swiadomo atego, zę nadwaga moze być problemem to całkiem mozliwe, ze podświadomie psychika blokuje zajście ;) czytam fajną ksiazeczke o takich problemach o podłożu psychicznym "Opowieści terapeutyczne o niepłodnosci...czekając na bocianan"
Polecam

ja też wolę zakupy na żywo...nie wierze jak widz ezdjęcie w internecie...
Opowieści terapeutyczne o niepłodności. Czekając na bociana. - Bogda Pawelec - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl czy to ta??? tutaj ci co ja kupili niezbyt ja opisoja ;-/
zabka dzięki za podsunięcie pomysła na słodko i na kwaśno oczywiście wypróbuję

Dla wszystkich mężów Grzesiów wszystkiego najlepszego na imieninki

ja tak zaglądamz doskoku bo mojemu M pomagam przy panelach
niema za co moj mezu tez ma dzis imieninki BO WSZYSTKIE GRZESKI TO FAJNE CHŁOPAKI hihihihi :-)

:-pbyłam dzisiaj u mojej małej chrześnicy:tak: jest cudowna i już sama siedzi a skończyła 6 m-cy dopiero co, także się wycałowałam, naprzytulałam i jeszcze bym chciała :-D

Tośka mamy ten sam termin @ wiesz może nie przyjdzie? i razem na porodówce ty w Gdyni ja w Chojnicach

:-pbyłam dzisiaj u mojej małej chrześnicy:tak: jest cudowna i już sama siedzi a skończyła 6 m-cy dopiero co, także się wycałowałam, naprzytulałam i jeszcze bym chciała :-D
no wierzę same słodkości mój chrześniak ma w niedzielę 3 miesiące i też już tak ładnie podparty już siedzi i jest bardzo sztywny ten karczek ma główka mu wcale już nie opada, a ciekawski i się rozgląda na boki normalnie głowa mu chodzi wszędzie i to tak fajnie wygląda u takiego maluszka i też go sobie wykochałam ale wczoraj był u mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka :)

u mnie remont już trwa, kto ma ochotę co nieco się dowiedzieć zapraszam na blog.

No dziewczyny 3mam kciuki aby @ się nie pojawiły! :tak:

reklama
no to przykro , ze @ przylazła :( trzymaja sie mocno i nie daj się złemu nastrojowi..

ja też w kwietniu :) z tymże ja kończe 32 latka

Clotrimazol to na grzybki jest

Betusia jak jestes swiadomo atego, zę nadwaga moze być problemem to całkiem mozliwe, ze podświadomie psychika blokuje zajście ;) czytam fajną ksiazeczke o takich problemach o podłożu psychicznym "Opowieści terapeutyczne o niepłodnosci...czekając na bocianan"
Polecam

ja też wolę zakupy na żywo...nie wierze jak widz ezdjęcie w internecie...
no wiem weim ze na grzybki ale jak cos swedzi a ja chyba wyczytalam ze swedzi;)
jestem jestem leze w łózku i co chwile klikam odswiez
ja tez leze w lozku i pisze... i mam jakas taka chandre i dola hmmm nie wiem dlaczego.....
ja z moja dzisiaj rozmawialam... Ciocina Majusia :)
a na kiedy masz u mnie ma byc 16/17 marzec tak wyliczylam bo owulka byla pozno
hehe i smski jak ci idzie ;-) bo ja mam skurcze co 2 minuty :-D:-D:-D ale by bylo
no mialybyscie wesolo- życze Wam tego Kochane :)
hejka :)

u mnie remont już trwa, kto ma ochotę co nieco się dowiedzieć zapraszam na blog.

No dziewczyny 3mam kciuki aby @ się nie pojawiły! :tak:

no a jak remoncik--- dobra zajrze na bloga....

Do góry