reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i witam wieczornie
ale ja wpadam jak po ogien
jestem wykamana :sorry2:
jreszcze teraz zaczal mnie bolec kregoslup :baffled:
na szczescie dzieci juz spia - no Sewek zasypia...
m tez juz spi bo przyszedl z urodzin - katarstrofa w jakim stanie :-D:-D:-D

no wiec jeszcze ja ide sie kapac i spac...

jutro przyjezdza do mnie kuzynka wiec robimy imprezke
troszke sie rozerwe mimo tego ze bedzie ona w domku...
porobimy zjdecia bo ja jeszcze od porodu nie mam ani jednego :szok::szok::dry::dry:

i teraz przekazuje wiadomosc od Agnes bo napisala mi eska ze nie bedzie jej dosc dlugo - moze tydzien bo nie bedzie miala neta bo zmieniaja operatora... no i ze teskni za nami :-D:-D

idzcie tez juz dziolszki spac :-p:-p:-p
hihihi
dobranoc :cool2::tak:

Ja Ci dam :-D:-D:-D:-D
Oplułam monitor jak to przeczytałam.:-D:-D:-D:-D
Edytowałam tego posta.
Teraz siedzę z Wami i piszę na forum,słucham co młody nawija ,jem obiad i podczytuję Lalkę na necie :-D:-D:-D:-D To się nazywa organizacja pracy :szok::szok::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
debeściacka jesteś ;d;d;d;d;d

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lunka masz punkcik na tanganice :-D:-D:-D:-D:-D
Dzięki za odpowiedź.:tak:
Przyszłam do Was z obiadkiem.:-D:-D:-D
hehehe

M wrócił i nawet nie zauważył że się ścięłam :wściekła/y:
no to ja bede skandować
zdjęcie
zdjęcie
zdjęcie

No do luftu jestem, mała jeszcze warjuje a mnie sięjuz oczy same zamykaja. A kurde jak sie położe to bede zasypiać jak wczoraj pół nocy:wściekła/y:
jakieś krowy na polsacie, czy cuś...

Zajrzę jeszcze, może isę temacik jakiś rozwinie t się dobudzę...

hej to ja, znów ;-);-);-);-)
kurcze caly czas mi sie chce kupke ale nie moge, czarek tez:tak::tak::tak:
cisnie mnie
ale co tam niekoniecznie musicie wiedziec co sie z moim cialem dzieje ;-);-);-):-D:-D:-D:-D
czuje sie do d.. zeby juz nie bola - narazie :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
czarek zaraz do spanka mam nadzieje ze moje kochanie sie nim zajmie bo j a nie mam zabardzo sily ;-);-);-);-)
wlsanie mlody przyszedl od cioci i idzie zaraz spac narazi pisze po tablicy ;-);-);-)
ja nie wiem moze jeszcze posiedze z wami ale nie recze :tak::tak::tak:

ufffff i skonczylam

prasowanie ma sie rozumiec:tak::tak:
Wczesniej zrobilam porzadek u Laury w komodzie i sie okazalo ze nawet ciuchy na 92 miala:baffled: a teraz ma 104:szok::szok: chyba dawno porzdaku nie robilam:-D:-D
Pan do TV przyjechal kolo 17 i nic nie zrobil bo niby sie czujka od tv zwalila:dry: no coz zamowi czesc i w nastepnym tygodniu zrobi:cool:
Potem odwiedzial nas Agnieszka.Po wizycie Lali zjadla kolacje ogladnela bajke na TVP 1 , umylam ja i poszla spac o 20 juz bylo po niej:szok::szok:
Mam nadzieje ze bedzie spala 14h:happy2::happy2:zebym mogla sie wyspac:-D:-D
Faktycznie cos ostatnio tu malo do nadrabiania.I tu pozdarwiam Agnes ktora zostala bez neta.Luna masaze powiadasz, hmmmm za to bardzo chetnieCie zabiore:tak:Natalineczka moze jogurt zjedz albo jablko:tak:As a Ty to masz super oragnaizacje czasu masz czas na wszytsko:-)Patrysia odbijesz sobie jutro, udanej imprezy:tak:

ufffff i skonczylam

prasowanie ma sie rozumiec:tak::tak:
Wczesniej zrobilam porzadek u Laury w komodzie i sie okazalo ze nawet ciuchy na 92 miala:baffled: a teraz ma 104:szok::szok: chyba dawno porzdaku nie robilam:-D:-D
Pan do TV przyjechal kolo 17 i nic nie zrobil bo niby sie czujka od tv zwalila:dry: no coz zamowi czesc i w nastepnym tygodniu zrobi:cool:
Potem odwiedzial nas Agnieszka.Po wizycie Lali zjadla kolacje ogladnela bajke na TVP 1 , umylam ja i poszla spac o 20 juz bylo po niej:szok::szok:
Mam nadzieje ze bedzie spala 14h:happy2::happy2:zebym mogla sie wyspac:-D:-D
Faktycznie cos ostatnio tu malo do nadrabiania.I tu pozdarwiam Agnes ktora zostala bez neta.Luna masaze powiadasz, hmmmm za to bardzo chetnieCie zabiore:tak:Natalineczka moze jogurt zjedz albo jablko:tak:As a Ty to masz super oragnaizacje czasu masz czas na wszytsko:-)Patrysia odbijesz sobie jutro, udanej imprezy:tak:
To chyba sporo tego prasowania miałaś, hehe
j ateż musze zabrać się za porządki u małej, zobaczyć co trzeba bedzie jej kupić na wiosnę, matko, aż się boję:baffled:

No to ja mam wakacje załatwione :-D:-D:-D:-D:-D

Zrobilam 3 prania wiec trzeba bylo to wyprasowac.
Wlasnie szukam kaloszy dla Lali bo bedzie potrzebowala do przedszkola i na stronie Bartka maja extra za 40zl:tak:
AN-1A-2009 R - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia
W poniedzialek musze do Aldika wleciec bo beda spodnie i kurteczki gumowe- przeciwdeszczowe. A to tez do przedszkola potrzebuje.Powolutku trzeba kupowac:tak:

Na takie wieksze zakupki to chyba pojade po swietach:tak:

śliczne te kalosze, moja ma kalosze, ale przeciwdeszczówkę będę musiała jej kupić. Nie iwedziałąm, że to do przedzszkola potrezbne, a warto zaczac wczesniej, żeby późńiej sie nie zrujnować

reklama
Zdecydowanie, w tym miesiącu już nie , ale w przyszłym zacznę powoli już cos kupować, co prawda jeszcze nei wiem, czy mi mał do przedszkola przyjmą, noale.

A ta ONA cos tam chhcila ciuszki a teraz cisza-dziwne

jaka jest różnica między komputerem a praniem?

EDIT: o matko, śnieg:szok::baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry