reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dobry wieczór :-)

my właśnie wróciliśmy z imprezki, a że śpiączka i zmęczenie minęło postanowiłam zajżeć co się ciekawego w ciągu dnia wydarzyło :-)

W stoliczy załatwiliśmy wszystko co mieliśmy, a i na zakupy był czas -> kupiłam takie śliczne skarpetusie tygryski dla mojej fasolki :-) jak wracaliśmy to zadzwonił znajomy i umówiliśmy się w knajpce...i tak zleciał ten dzień!

Cofam się i czytam co u Was...lekturka całkiem spora :-)

reklama
Witam się rana
tak wczoraj mrudziłam i zasnełam z włączonym laptopem

Robin - gratulacje kochana takiej decyzji (przepraszam nie doczytałam wcześniej :zawstydzona/y: )
Maćku - trzymam kciuki żeby czary się udały i @ sobie poszła :tak:
Mysza84- zazdroszcze zakupów :tak: tez juz bym chciala takie zakupy robic :zawstydzona/y:

miłego dnia wam zycze - ja dzisiaj znowu w lozku caly dzien :-(

wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za FASOLKA ROSNIE z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek ;)

wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za FASOLKA ROSNIE z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek ;)

super :) bardzo sie ciesze :) spokojnych 9 miesiecy kochana

Hej Aguś :) ładną fryzurke masz - bardzo ci pasuje :)

Dziękuję! :-D Tylko muszę sobie jakąś ładniejszą fotkę zrobić. :dry: :-p
Właśnie sobie tamtą na avatar wstawiłam,hihi. ;-) Skromnisia. :cool2:

Gratulacje wielkie! :tak: :-)

Witajcie moje kochane!!!

AgutkaZG świetna fryzurka !!!
Tośka doczekasz się już niedługo!

Pięknego dnia!!!

wczoraj robilam 3 test i wyszedl bardzo pozytywy jestem pewna za fasolka rosnie z tego co sobie wyliczylam to 5 (lub 3 tc liczac od owu) dolegliwosci brak tylko troche mnie podbrzusze pobolewa za 1,5 tyg mam usg juz sie niemoge doczekac!!! Trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki to cudowne uczucie a moj maz zawsze jak zasypia trzyma mnie za brzuszek ;)

gratuluje!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Gratuluję!

Agutka fryzurka super!

Ja przeżyłam wczorajszy wieczór w pracy ale pierwszy i ostatni raz taki wyskok zrobiłam. Dobrze że kaca nie mam i czuje się całkiem dobrze.
Pogoda dziś u nas super, słoneczko świeci, w pracy do 11 dziś siedzę ale jak tylko wrócę do domku to wyciągam M na niedzielny spacerek.

reklama
Do góry