macku dzieki musze poszperac na necie moze cos znajde... ehh jak ja bym juz chciala zbeby przyszlazebym mogla clo brac i zastrzyki i swszystko ...
![]()
ja nawet nie wiem jak to sprawdzic ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
macku dzieki musze poszperac na necie moze cos znajde... ehh jak ja bym juz chciala zbeby przyszlazebym mogla clo brac i zastrzyki i swszystko ...
![]()
no u mnie to wogole wszystko sie popierdzielilo hee cycki nie bola brzuch nie boli tylko plecy w ledziu mega no ale coz![]()
i zabranił mi cokolwiek robić, bo najważniejsza jest dzidzia.hej dziewuchy
asiucha-l ja mam cala szafe ciuszkow dla dzidzia |i to po porodzie nawet kupowalam i si enazbieralo i teraz jak cos super zobacze to kupuje chociaz nie jestem w ciazy ale jak jest okazja to czemu nie
jak bedzie chlopiec to zostawie dla nastepnej dziewczynki
a jak nie to dam komus w prezencie najblizszej przyjaciolce czy komus
mam pytanie : czy tuz przed okresem szyjka jest otwarta ?? w ogole pierwszy raz poczulam ze mam szyjke otwarta nigdy tego nie czulam ... tylko nie umiem okreslic c`y jest wysoko czy nisko ... czekam na okres i czekam a moj maz nie chce wywolac |![]()
Mnie też tak napierdzielają... ;-)
Zobaczyłam że mi się cellulit zrobił na udach i się załamałał. Muszę dzisiaj jakiś kremik kupić taki coby dzidzi nie drażnił i zacząć intensywną pracę nad udami.
A mój W. jak mu pokazałam powiedział " mój kochany celulitek"i zabranił mi cokolwiek robić, bo najważniejsza jest dzidzia.
Mnie też tak napierdzielają... ;-)
Zobaczyłam że mi się cellulit zrobił na udach i się załamałał. Muszę dzisiaj jakiś kremik kupić taki coby dzidzi nie drażnił i zacząć intensywną pracę nad udami.
A mój W. jak mu pokazałam powiedział " mój kochany celulitek"i zabranił mi cokolwiek robić, bo najważniejsza jest dzidzia.
Mysza używaj zwykłej oliwki, może nie jest to konkretny sposób na celulit ale dobrze nawilza skórę i zapobiega mega rozstepą no i oczywiście dzidzi nie zaszkodzi. Połącz aplikację z masażem po kąpieli i bedzie dobrze.
Na rozstępy to mam Mustelle, ale nie wiem czy to na cellulit pomaga. Ehh że też mi się dziadostwo musiało pokazać teraz.
Witam was dziewczyny i życzę spokojnej niedzieli)))
Hej Agusiu jak tam ?? stęskniłam sie za toba lekkooooooo![]()