reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Witam z rana!
Moja córcia postanowiła dziś nas obudzić o 6 30 ojej jak ma nie iść do przedszkola to zawsze odwrotnie jakby szła dziś do przedszkola to niemogłabym jej obudzić:baffled:U nas tyle śniegu napadało:no:mąż mówi wyjrzyj jak pięknie a tam z 20 cm śniegu kiedy to się skończy co z tą pogodą!

reklama
Witam sie porannie po weekendzie :)

u nas slonko świeci ale w nocy znowu snieg padał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie wytrzymam chyba juz tej zimy przygnebia mnie ona:no::no::no:

a u nas po weekendzie super porobilismy z mężem porzadki ja powyciagałam niektóre ciuszki malutkie i tak na nie patrzelismy są takie słodkie juz nie mozemy sie doczekac az malutka bedzie z nami ale te dwa miesiace jeszcze niech bedzie w brzuszku niech sie nie spieszy, codziennie jej to powtarzam:) po za tym urzadzilismy sobie w sobote wieczor kinowy hehe obejrzelismy komedie a potem horror. pozno poszlismy spac i w niedziele zaspalismy do Kościoła ale poszlismy na druga msze na ktora trez spoznilismy sie 10 min he he i tak weekendzik minal niestety i teraz znowu leze sama bo mąż w pracy a ja zastanawiam sie co tutaj robic dzisiaj , malutka wierci sie właśnie kopie jak szalona

Wszystkich chorowitkom życzę duzo zdrówka wracajcie do zdrowia jak najszybciej:)
LENCJA- będzie dobrze zobaczysz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was brzuchatki poweekendowo:-)
Co do pogody to masakra jakaś:szok: U nas też znowu śniegu nasypało:wściekła/y::wściekła/y:
Co do musztardy na zgagę to wydaje mi się że to jednak nie działa, bo jadłam wczoraj wieczorem parówki z musztardą i w sumie było jeszcze gorzej:nerd:
Życzę wszystkim miłego dnia. Ja powoli zbieram się do pracki.

ZDEC widzialam Twoj brzuszek na NK i musze Ci powiedziec ze jest slodki,taki przewiazany kokardka,swietny pomysl,niczym prezencik:-)
Wczoraj od mamy i tesciowej slyszalam ze w Polsce pada snieg nie chcialo mi sie wierzyc bo u mnie wiosna,ogrzewanie spokojnie mozna wylaczyc w ciagu dnia,swieci slonko a moje dzieci nosza wiosenne kurtki i czapki;-)

Witam po weekendzie:-)

U nas za oknem niestety również biało i też mam dość tej zimy:-( Przecież za chwilkę pierwszy dzień wiosny. Wczoraj kolega fotograf zrobił mi małą sesję zdjęciową z brzuszkiem. Jak będę miała zdjęcia to sie pochwalę. Sama jestem bardzo ciekawa jak wyszły

Miłego dzionka wszystkim życzę :-)

ewus2090 już nie biorę duphastonu bo mi się skończył. Jak pójdę do lekarza to się okaże czy wypisze mi dalej na niego receptę.
Z farmaceutyków został mi tylko magnez, potas, żelazo no i feminatal:)

pati dzięki:) Ale ile się naszukałam kokardki:):)

Też właśnie pomyślałam, że krakowianka dawno nie pisała co tam u cobry.
A do tego jak piszesz że nie odpisuje, to nie za fajnie:(
Mam nadzieję że dzisiaj się coś wyjaśni, może po prostu telefon jej się rozładował;)

Co do Cobry- musimy wierzyć ze wszystko jest ok, musi być juz nie moze być smutnych wieści na forum

pati- zazdroszczę wiosennej pogody

reklama
Ewus ja kupuję teraz już Feminatal N i płacę coś koło 35zł, ale za 60tabletek. Więc nie wiem czemu masz tak drogo:(
:(

Do góry