reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po szczepieniu :tak:

Nikunia była dzielna, mamy za sobą tripacel + polio :dry: Teraz bidulka spi :tak:

Mierzy 71 cm i wazy 8 600 :tak: 25-50 centyl :-)

No i udało mi sie wykopać jakąś kurtkę po Helenie to mi sie kwestia za małego kombinezonu rozwiązała :-p

Anabubka, Malinka, współczuje rota :baffled: No i pozdrowiaonka dla Madziuli :tak:

Dziewczyny ktoras wie ile kosztuje szczepionka dla dzieci na wzwb ??

reklama
Uwinelam sie z urzedem szybko.Niecale poltorej godzinki i juz bylysmy z Oliwka w domu :-).
Poczte mam na parterze a urzad skarbowy na 1 pietrze.Najpierw wjechalam winda do urzedu zaklepac sobie kolejke.A byla dluga.No i poszlam na poczte zaplacic rachunek.
Na poczcie troche sie naczekalam.Oliwka jadla grzecznie chrupki w wozku a jak placilam to usnela :-).Ale musialam przez dwor przejsc do windy aby isc do urzedu a ze sypal snieg tak Oliwka sie obudzial.Spala ze 3 minuty.I do teraz jeszcze nie spi.W urzedzie jak tylko przyszlam to odrazu 3 bylam,tak szybko poszla ta kolejka :-).
Pozniej na szybko zaliczylam biedronke.Oliwka juz wyla przy kasie,no a ze my bez smoczka to wrzeszczala i wrzeszczala.Babka przedemna mnie puscila :-).

Ide zrobic Oli mleczko i postaram sie ja uspac.Juz by mogla spac bo pozniej nie wiem o ktorej pojdzie wieczorem spac a planuje wykorzystac dzis M :-).Spodobalo mi sie hihihih.

Pozniej wejde i was poczytam.

Mh bo wlasnie przeczytalam.Niki jest duza.
Moja Oliwka ma prawie 17 miesiecy a mierzy 74 cm To sobie wyobraz jaka malutka :-(.

Super ze malutka dzielnie zniosla szczepienie.Niestety nie znam sie na cenach szczepionek

No Kubek dzisiaj już bez gorączki na szczęście :tak: teraz już śpi :tak: Dorota wiem ale chciałam malować a tu taki zonk :sorry2: no trudno. Meduska tapety jeszcze nie kupiłam, dzisiaj idę zobaczyć. A wiem o co Ci chodzi z tym tynkiem mi się to podoba ale nie opłaca mi się robić wiesz. Taniej mnie wyniesie tapetowanie :tak: bo ten tynk to szwagier by musiał mi robić bo się na tym zna o że on w pracy a ja nawet nie mam jak jechać na mieszkanie więc zostaje tapeta niestety. Ale farba się nie zmarnuje, mama sobie pokoik odświeży :-) MH to Niki nieźle waży i mierzy :tak: oby tak dalej :-D

Mh bo wlasnie przeczytalam.Niki jest duza.
Moja Oliwka ma prawie 17 miesiecy a mierzy 74 cm To sobie wyobraz jaka malutka :-(.

Super ze malutka dzielnie zniosla szczepienie.Niestety nie znam sie na cenach szczepionek

No rzeczywiście kruszynka :szok::sorry2: W przychodni gadałam z kobitka co ma 6 miesięcznego synka, 86 cm i 11,5 kg :szok::-D

Malina, ponawiam pytanie o wózek Julki, jak się sprawuje??

witajcie
jakos brak mi czasu,
pochlonelo mnie...
w sobote wstalam kolo 10 potem zakupy, sprzatanie, obiad, skaldanie mebli...
wczoraj bylismy u mojej kuzynki prosic by zostala chrzestna Niki, potem goscie
na wszystko brakuje mi czasu a potem checi...

teraz w niedziele mamy chrzciny ale wielkiej imprezki nie robimy tylko kawa i ciacho:tak:
ok ide dalej sprztac i robic obiaD.... :dry:

Patrycja fajnie że wpadłaś :tak: widzę że chrzciny tak samo jak ja robisz :tak: i dobrze tak moim zdaniem najlepiej :-) no a ja uciekam obiad robić a potem na miasto i na mieszkanie ściany wygładzić i zagruntować :sorry2: także wieczorkiem chyba nie zjarze :-( ale się postaram :tak: słoneczka życzę i brak śniegu :-D

reklama
No...
Domek tanecznym krokiem ogarnięty...
Pora przycupnąć, poczytać, jeść owocka...
A potem to prasowanie...
Moje znienawidzone zajęcie...
Ale nie dziś...
dziś wszystko robię z uśmiechem...
I mam nadzieję, że tak będzie cały czas!!

Do góry