reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ostatnia edycja:
reklama
Kamil ma net, ale jakis darmowy i czesto go nie ma:-D:-D:-D, a zwlaszcza jak aj ejstem, to nie ma sygnalu:szok::szok:
u brata maja net, ale tam kolejka do kompa dluzsza, niz w sklepach za komuny;-):-)

Trzymajcie sie!!!
nadrobie jak wroce:tak:

Aneta nie wiedziałam że Nuśka jest twoim dzieckiem:-D;-):-p:-p
edit, źle to napisałam miało byc tak Justyna nie wiedziałam że Nuśka jest dzieckiem Anety:-p:-D;-)

Wiesz ja nawet nie zwróciłam na to uwagi;-):-D bo mój tato mówi zawsze do Tuśki Nuśka więc Janka mi nawet do głowy nie przyszła:-D ale co tam fajna z niej dziewczyna i już odchowana, poszła na swoje to czemu nie, może i ona być moim dzieckiem:-D

Monia wiosna jest u mnie :) plus 4 stopnie i sliczne sloneczko nie licząc cholernego sniegu który napadał w nocy...

Kasiu powodzonka

Anetasa zazdroszcze moja niunia sie przestawiła i wstaje o 7 rano :(((

Justyna a Ty cos bierzesz??

wczorajsza niedziele mineła mi baaaardzo fajnie, przyjechała rodzina P z Gorzowa i zrobiła sie taki mały zlot Kaszubów :) Julia ślicznie bawiła sie ze swoją kuzynka która jest pół roku starsza :) przerazaja mnie tylko wydatki w tym miesiacu.. 2 tyg temu przyjechala z Angli kuzynka P z 3 miesieczna Hanią- wiadmo trzeba bylo cos malej kupic... wczoraj tez z pustymi rekami nie moglam jechac... moja kuzynka na dniach rodzi wiec znow zakupy trzeba zrobic... jestem zaproszona do koleznaki ktora urodzila 8 marca... w przyszlym miesiacu jest roczek naszej Maji.. masakra...

taka mnie smutna refleksja naszła... wczoraj było 15 osób dorosłych na tym zlocie rodzinnym, siedzielismy z 5 godzin, byla swietna atmosfera chodz nie polala sie ani jedna kropla alkoholu.. w mojej rodzinie to nie mozliwe:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Asiek bo to tak zawsze wszystko się zwala naraz:wściekła/y: ja też w tym miesiącu kiepsko z kasą stoje a przylatuje jutro moja kuzynka z malutką Blaneczką:-) a że ona mi wiecznie Tuśke obkupowała to też muszę coś kupić:baffled: ale chyba w środe z pracy wyskocze do Tup Tupa i wezmę na kreche:baffled: jakieś ciuszki;-)

Do góry