Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myslalam,ze walniesz sobie drzemeczkeOstatnia wczoraj i pierwsza dziś;-) witam o poranku niestety z pracypogoda padkudna jak wyjeżdżałam z Kłodzka ciapała deszcz a w Polanicy śnieg z deszczem
spać mi się chce także zaraz walnę sobie na przebudzenie mocną kawkę
![]()
myslalam,ze walniesz sobie drzemeczke
Ale w nocy sypalo,az uciekl nam sygnal z POLSATU,a teraz sladu po sniegu nie ma.
Jakies przeziebienie mnie bierze,bleee
ale mam śniadania więc nie da rady
zdrówka życzę
Witam i jaP w pracy wiec my same w domku
ogladałam pogode i od czwartku u nas w Zielonej ma byc po 10 stopni- jest światełko w tunelu
![]()
własnie zaliczyłam jeden z najgorszych powrotów do domu
myślałam, że jadąc we mgle jest najgorzej ale ***** prawda
bo we mgle przynajmniej widzisz pas na jezdni i mozesz się go trzymać a dziś tak ładował śnieg, że droga zasypana a nie widzisz co się za szybą dzieje
jechałam 20 na godzine i gdyby nie to, ze znam trase już na pamięć i mogłabym chyba z zamkniętymi oczami jechać to stanęłabym na poboczu, włączyła awaryjne i się rozpłakała
strasznie się denerwowałam, aż się cała trząsłam
Anetko no fakt zima daje popisowy finisz :-( napisz jak Tuska???? Uspokoiła się???
domyślam się że chodzi Ci o ten jej popis pod kioskiem
wiesz o tym czy coś dało moje zachowanie przekonam sie przy następnej okazji ale mam nadzieję, że podobna scena się już nie powtórzy