reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

ale sie wczoraj rozgadałyście no no...

Anetasa to taki wiek, mysle ze wczesniej czy później każdą z nas dzieciaki bedą "próbować" ale brawa dla Ciebie bo sie kochana nie dałaś :)))

Agula ja Cię z chęcią odwiedze w nowym domku, tylko nie na parapetówe bo ja w tym czasie bede rodzic ;) my zawsze jak jedziemy nad morze to przez Szczecin a to chyba blisko Ciebie?? Jula nie pocieszna nie mam juz Twojej małpki a ona tak ja uwielbiała...

a ja jestem zła... P o 6 45 wysłał mi smsa a ja nie miałam ściszonego telefonu i obudził mała a mi sie tak chce spac.... przecież to środek nocy jest...

reklama
Witam!

Czy Wy wiecie co mam za oknem :sorry2:arktyke!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agulka bardzo chciałabym przyjechać na tą parapetówe, ale patrząc na to realnie nie dam rady :no:

Asiu dziś się przedstawia nocnikowanie????

P rzeczywiście pojechał po bandzie z tym sms-em. Dla pocieszenia ja o tej porze już dawno nie śpie.

Kasiu młoda biega bez pieluchy ale jeszcze nic nie zrobiła, na noc jej zakładam i jakos tak dziwnie mi sie przestawiła z kupami bo nigdy je w nocy nie robila a teraz jak ja odpeluszkowuje to wali podczas snu.... P zawsze mi wysyła sama jak wychodzi do pracy ( zyczy milego dni itp) ale tym razem nie sciszylam głosu wiec to bardziej moja wina... Kasiu widze ze Ty chodzisz spac później ode mnie i wstajesz owiele szybciej ja to bym nie mogła funkcjonowac :/

Asiu inaczej musiałabym nic nie zobaczyc i nic nie poczytać jakbym patrzyła na pobudki mojego synka ;-) :-)

Co do kup Juli to czasem nie przez to, że wstrzymuje w dzień???

Chyba się przejde do księgarni i obejrze po ile stoi "Zaginiony symbol" na Allegro nowa ksiązka jest w okolicach 30 paru złotych a gdzie przesyłka więc sądze, że może kupie za te trzy dychy i bez przesyłki.

ale sie wczoraj rozgadałyście no no...

Anetasa to taki wiek, mysle ze wczesniej czy później każdą z nas dzieciaki bedą "próbować" ale brawa dla Ciebie bo sie kochana nie dałaś :)))

Agula ja Cię z chęcią odwiedze w nowym domku, tylko nie na parapetówe bo ja w tym czasie bede rodzic ;) my zawsze jak jedziemy nad morze to przez Szczecin a to chyba blisko Ciebie?? Jula nie pocieszna nie mam juz Twojej małpki a ona tak ja uwielbiała...

a ja jestem zła... P o 6 45 wysłał mi smsa a ja nie miałam ściszonego telefonu i obudził mała a mi sie tak chce spac.... przecież to środek nocy jest...

Asia a co powiesz o godzinie 5:25... to hjest dopiero środek nocy:baffled: młody dzis tak się obudził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Gdzie Wy jeździcie nad morze, że przez Szczecin:confused:.

Ja mieszkam dokładnie tu:

właczyłam małej baki i poszłam spać co prawda tylko na godzinke ale zawsze :)) Aga 5: 25 masakra to Jula mi tak wstawała jak miała 6 miesięcy ale zaz to pewnie Adaś chodzi szybko spać i na wieczór masz spokój... my jeździmy do Międzyzdroji albo do Kołobrzegu...

Kasiu musze pocztyac o tym klubie książki :)

reklama
Do góry