reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta widziałam ile ciuchów wystrawiłas.................. jak Ty to tak szybko zrobiłaś

A co Ty mnie podglądasz:-p część była wystawiana ponownie a reszte korzystałam z opcji wystaw podobną i leciałam po szablonie;-) jeszcze 3 rzeczy mi zostały ale już mi się nie chce a może jutro kolejne wygrzebie, dorobie zdjęcia i się zmotywuje:baffled:

reklama
A co Ty mnie podglądasz:-p część była wystawiana ponownie a reszte korzystałam z opcji wystaw podobną i leciałam po szablonie;-) jeszcze 3 rzeczy mi zostały ale już mi się nie chce a może jutro kolejne wygrzebie, dorobie zdjęcia i się zmotywuje:baffled:
nie podgladam tylko na NK było napisane , że owa Aneta wystawiła 19 rzeczy:sorry2:

Aneta mam nadzieję że widziałaś komentarz;-)czekam na rewanż:-p
Agulka żeby nie było ja odrazu pisze że nie dam rady:no:

nie podgladam tylko na NK było napisane , że owa Aneta wystawiła 19 rzeczy:sorry2:

No ale ja tylko żartowałam:zawstydzona/y: mam nadzieję że mnie źle nie zrozumiałaś:sorry2:

Aneta mam nadzieję że widziałaś komentarz;-)czekam na rewanż:-p
Agulka żeby nie było ja odrazu pisze że nie dam rady:no:

Oczywiście, że rewanż będzie;-) właśnie wystawiłam ten sweterek ponownie:zawstydzona/y:

Dobra mój rak domaga się fajki;-):zawstydzona/y::sorry2: idę palić i spać bo zaraz zobaczycie w moim poście ciąg nie zrozumiałych liter jak walnę pieczątke na klawiature:-D:szok:

No ale ja tylko żartowałam:zawstydzona/y: mam nadzieję że mnie źle nie zrozumiałaś:sorry2:

spoko

Oczywiście, że rewanż będzie;-) właśnie wystawiłam ten sweterek ponownie:zawstydzona/y:

Dobra mój rak domaga się fajki;-):zawstydzona/y::sorry2: idę palić i spać bo zaraz zobaczycie w moim poście ciąg nie zrozumiałych liter jak walnę pieczątke na klawiature:-D:szok:
a czy po dymku lepiej sie śpi, przeciez na sama noc do płuc wciągasz popiół???????????????????

Nie pisałam jak tam na pobraniu krwi. Adaś był pierwszy , trochę niby płakał ale łezki nie leciałay a Maja miała pietra, ale był twarda

Spdam do wyra, weekend mam bez męża bo jedzie do szkoły, hihihihihihiih

reklama
Do góry