reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak chodzi mi o ten popis ;-) bo z tego co wiem od Ciebie o Natalce to jest spokojnym i grzeczym dzieckiem :yes:

Jeny oglądam "kod dostepu" ale ta Berry jest laska!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się pierwsza :-D

Kuba jeszcze śpi i oby pospał bo mam dziś jakieś dziwne nerwy od rana :confused: nie chce mi się nawet rękami ruszać.

Dziś jade z tym CV, ale mam mieszane uczucia co do tego. Najbardziej nie lubie w nowej pracy tego, że trzeba jej szukać i najgorsze są niepowodzenia.

witam
Aneta nie zazdroszcze powrotu do domu w tej okropnej pogodzie:no:
Kasia trzymam kciuki za nową pracę aby obeszło się bez niepowodzenia;-)

Witam i ja. 7 dni z rzędu pracowałam i mam serdecznie dość. Najgorsze, że w sumie nie mam teraz odpoczynku, bo przecież dziecko mam.

Trzeba na dwór wyjść, ale strasznie mi się nie chce.

Kasiu, trzymam kciuki. Może się uda. Ja muszę się wybrać do OBI. Tam są lepsze warunki i troszkę lepsza płaca. Niby teraz nikogo nie szukają, ale cv podobno warto zostawić.

Witam i ja:-) z poranną kawką oczywiście;-) dziś pospałyśmy z Tuśką do 9:30:-) coś ostatnio służy mojej gwiazdeczce spanie:tak: U nas za oknem piękne słoneczko ale 0 stopni i oczywiście wszędzi biało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Donkat udanego wypoczynku:-)

Kasia kciukasy zaciśnięte:tak: oby obyło się bez niepowodzeń:tak:

Majandra składaj paiery zawsze warto skoro lepiej płacą;-) a że chwilowoo nie przyjęć to nie przesadza, że się nie odezwą nawet w takiej małej firmie jak u nas zbieramy podania jak ktoś przynosi bo nigdy nie wiadomo kiedy znów będziemy szukać kogoś nowego:tak:

o matko,ale zielone gluty mi z nos leca, to tak na dzien dobry.
U nas snieg, mlody powiedzial,ze idzie z Alma (pluszak) na sanki i bedzie ja wozil.
Aneta jakby Nuska caly czas taka grzeczniutka chodzila to za nudno by bylo:)
Kasia kopas w dupas na szczescie.
Majandra przejdz sie,bo nigdy nie wiadomo,moze akurat planuja kogos przyjac lub wywalic.
Donka a Kamil nie ma czasem internetu???

reklama
Aneta jakby Nuska caly czas taka grzeczniutka chodzila to za nudno by bylo:)

Już nie przesadzajmy, że takie to moje dziecko na ogół grzeczne bo swoje za uszami też ma;-) też mam często na nią nerwy i wcale nie jest taka idealna:no: nie raz wychodziłam z pokoju policzyć do 10 bo już mnie ręka swędziała :sorry2: ale taki popis dała poraz pierwszy:wściekła/y: ale masz rację Justa jakby tak cały czas jak aniołek była to wcale nie fajnie;-) bo szczerze mówiąc to wolę żywiołwe przebojowe dzieci a nie takie tak mamuisu, proszę mamusię, już to robię mamusiu;-):-)

Do góry