reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

No to w końcu ja witam.

U nas standardzik, pobudka o 5:25.......................

Kasia kopniak.
Donuś wypoczywaj i wracaj do nas, bo ostatnio cos mało Cie tu.
Aneta nie zazdroszczę drogi, my też pod wieczór wybralismy sie na budowę, ale wracając małam nasrane w gacie........... jeden wóz juz leżał w rowie.................. gdzie ta wisona

Łeb mnie boli, 10 min temu świeciło pieknie słonko, a teraz już sypie snieg

reklama
Aneta nie zazdroszczę drogi, my też pod wieczór wybralismy sie na budowę, ale wracając małam nasrane w gacie........... jeden wóz juz leżał w rowie.................. gdzie ta wisona

Łeb mnie boli, 10 min temu świeciło pieknie słonko, a teraz już sypie snieg

To pogoda jak u nas:wściekła/y: szczerze to Ci powiem, że też miałam nieźle w porach bo kompletnie nic nie widziałam na odcinku ok 5 km:wściekła/y: więc jeden błędny ruch kierownicą i też bym wylądowała w rowie ale tak jak pisałam ratowało mnie, że znam tą drogę na pamięć:baffled:

Justyna a Ty cos bierzesz??

wczorajsza niedziele mineła mi baaaardzo fajnie, przyjechała rodzina P z Gorzowa i zrobiła sie taki mały zlot Kaszubów :) Julia ślicznie bawiła sie ze swoją kuzynka która jest pół roku starsza :) przerazaja mnie tylko wydatki w tym miesiacu.. 2 tyg temu przyjechala z Angli kuzynka P z 3 miesieczna Hanią- wiadmo trzeba bylo cos malej kupic... wczoraj tez z pustymi rekami nie moglam jechac... moja kuzynka na dniach rodzi wiec znow zakupy trzeba zrobic... jestem zaproszona do koleznaki ktora urodzila 8 marca... w przyszlym miesiacu jest roczek naszej Maji.. masakra...
no wlasnie nie, w nos sobie psikam Mateusza krople i tyle, mam nadzieje,ze zaskoczylam,choc wiem,ze nie i tak nic nie biore. U na w tym miesiacu tez wydatki, tesciowa mu urodziny i imieniny, tesciu imieniny i tak wybieram sie do kumpeli,bo juz dopomina sie odwiedzin,bo urodizla na poczatku stycznia core i tez z pustymi rekami nie pojde

Wlasnie znalazlam dentyste w Mogilnie,a nie wiedzialam,ze wogole taka jest. Umowilam sie na wtorek,choc 1 dziore zalata mi za dormo. A 1.04 musze pamietac zeby zarejestrowac sie do innego (ten wiem,ze dobry)

No to witajcie kobiety :-D

CV złożone i nawet załapałam się na rozmowę z szefową (może w moim wieku i również ma synka w podobnym wieku do Naszych szkrabów ;-)) fajna babka umówiłysmy się na środę na dzień próby. Tak na marginesie nie wydaje mi się, aby jednodniowa próba miała coś wykazać czy się nadaje :sorry2::sorry2::sorry2: do tej pracy, wychodzi na to, że sprzedawanie w kosmetycznym to nielada sprawa :sorry2::sorry2::sorry2:

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciukasów i za kopniaki :sorry2::-p:-D przydały się. Kuba mnie naciągnoł na kolejną zabawkę :wściekła/y: a miałam oszczędzać w tym miesiącu bo też krucho z kasą.

Wracając do pracy to nie robię sobie nadziei bo ponoć jutro jest umówiona z inną kandydatką więc nie tylko ja startuje. Oby się udało bo i ja i Kuba by na tym skorzystał bo zawsze coś bym mu kupiła na miejscu ;-):-D

Asiu fajnie mieć taką dużą i zgraną rodzinę :tak::tak:

Agulka oj u mnie jest zamieć!!!!!

Ponoć od środy ma zacząć się robić cieplej :sorry2: ciekawe ile w tym prawdy.

Kasiu tylko my bysmy nie skorzystały na Twoim powrocie do pracy... ale sądzę, że z twoim temperamentem masz tą prace w garści :) często pracodawcy robią dzień próby za który oczywiście nie płacą hm... mi sie to nie podoba ale co rozbić jak trzeba sie dobrze zareklamować...

No to witajcie kobiety :-D

CV złożone i nawet załapałam się na rozmowę z szefową (może w moim wieku i również ma synka w podobnym wieku do Naszych szkrabów ;-)) fajna babka umówiłysmy się na środę na dzień próby. Tak na marginesie nie wydaje mi się, aby jednodniowa próba miała coś wykazać czy się nadaje :sorry2::sorry2::sorry2: do tej pracy, wychodzi na to, że sprzedawanie w kosmetycznym to nielada sprawa :sorry2::sorry2::sorry2:

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciukasów i za kopniaki :sorry2::-p:-D przydały się. Kuba mnie naciągnoł na kolejną zabawkę :wściekła/y: a miałam oszczędzać w tym miesiącu bo też krucho z kasą.

Wracając do pracy to nie robię sobie nadziei bo ponoć jutro jest umówiona z inną kandydatką więc nie tylko ja startuje. Oby się udało bo i ja i Kuba by na tym skorzystał bo zawsze coś bym mu kupiła na miejscu ;-):-D

Asiu fajnie mieć taką dużą i zgraną rodzinę :tak::tak:

Agulka oj u mnie jest zamieć!!!!!

Ponoć od środy ma zacząć się robić cieplej :sorry2: ciekawe ile w tym prawdy.

ja sie pogubiłam........ no to kosmetyczny sklep czy zabawkowy:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Trzymanie kciukasów przedłużam do środy:-D

W czwartek się rejestrowałam a dzis dostałam decyzję:tak: pozytywną oczywiście:-)

Kasia ja pracowalam w cukierni i tam tez osoby przychodzily na probne dni i musze Ci powiedziec,ze bardzo sprawdza sie takie cos,bo niektore laski zamiast wziasc sie za robote, chociaz podloge umyc,czy pozamiatac staly za lada i opowiadaly o swoich chlopakach albo jaki nowy ciuch kupily,a ja nie wiedzialam w co rece wlozyc. A jak z maruszy przyjmiesz taka cielebe na 3 miesiace to w dupsko mozna sie ugryzc.
Czy ktoras z Was pije herbatki owocowe z Lidla? Nelson cos tam, pyyyycha, takie mocne, smakowe,a nie jak np. saga
Wkleje Wam linka tak przy okazji,bo fajne rzeczy beda LIDL

Ale mi czacha dymi, kawe sobie zrobilam, mlody mi powiedzial "mama ja dzemka", przylozyl glowe do poduchy i zasnal

reklama
Kasia ja pracowalam w cukierni i tam tez osoby przychodzily na probne dni i musze Ci powiedziec,ze bardzo sprawdza sie takie cos,bo niektore laski zamiast wziasc sie za robote, chociaz podloge umyc,czy pozamiatac staly za lada i opowiadaly o swoich chlopakach albo jaki nowy ciuch kupily,a ja nie wiedzialam w co rece wlozyc. A jak z maruszy przyjmiesz taka cielebe na 3 miesiace to w dupsko mozna sie ugryzc.
Czy ktoras z Was pije herbatki owocowe z Lidla? Nelson cos tam, pyyyycha, takie mocne, smakowe,a nie jak np. saga
Wkleje Wam linka tak przy okazji,bo fajne rzeczy beda LIDL

Ale mi czacha dymi, kawe sobie zrobilam, mlody mi powiedzial "mama ja dzemka", przylozyl glowe do poduchy i zasnal
:szok::szok::szok::szok: o tej godzinie?

Moi za godzine to na noc juz będą się zbierać

Do góry