reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda kurcze cały czas z tym uszkiem problem nie fajnie :no::no::no::no:
Justyś jak nie urok to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dziwie się że masz takie samopoczucie jakie masz :no: cholera nie dość że kasy brak to jeszcze choroba a za darmo leków nie chcą dawać niestety :wściekła/y: zdrówka dla was:tak:
Lidka kurcze to nie ciekawie :no:my mam nadzieję że dostaniemy zwrot czekam na pit z zusu bo dzwoniłam i pytałam i maja do końca marca dosłać mi i dopiero będe mogła sie rozliczyc Pietruszka swój juz złożył i czeka na zwrot :baffled:
Kernuś u ciebie wskazany odpoczynek jak najbardziej :tak:
Boziu pierwszy raz o tej porze w domu od nie pamiętam kiedy az mi dziwnie normalnie miejsca sobie nie mogę znaleźć :dry:

reklama
A co do wagi to moja Marlenka też ewenementem była w tej dziedzinie.W wieku 3 m ważyła 8,5 kg:szok: 8 m 12 kg:szok: na szczęście teraz się wyrównało może dlatego że karmiłam piersią bo gdybym karmiła butelką to bym się martwiła bo przekarmiam ale i tak pewna "pani dr' powiedziała że spasłam dziecko karmiąc piersią:szok::no:

Malinka ty sie kobito ciesz wkoncu poczujesz ze zyjesz :-):-):-) nie wiesz co z wolnym czasem zrobic ?????????????No baaaaaaaa na BB klikac :-D:-D:-D

Natalineczka mi w ciąży odrzucilo kawe:baffled::baffled: takze na ból głowy to chyba tylko proszki pomogą:tak::tak::tak::tak:

Justa zdrówka dla was i sie nie smutaj kochana :-*
Dowiklus te mini pizze dr etkera sa pycha jeżeli myślę o tych samych te po 3 pakowane w kartoniku????? tylko nie rób w mikrofali tylko w piekarniku :tak::tak:
Lidka czemu musicie dopłacać podatek??????
A mnie tak łepetyna boleć zaczęła że musiałam apap łyknąć :szok:cos z tą pogoda jest nie tak deszcz słońce śnieg wiatr.....normalnie kalejdoskop pogodowy :dry:
Wlasnie o tej pizzy mowie:tak::tak::tak:Tylko jest maly problem bo nie mam piekarnika:wściekła/y:A probowalas robic w mikrofali ze odradzasz:confused:
To znowu ja i niezbyt radosna. :-:)-( Doktorce nadal nie podoba się to ucho Mai, mówi że nadal zaróżowione i teraz czekamy na badanie słuchu i po nim ma podjąć dalsze kroki co do leczenia :-:)-:)-(
Byłyśmy też w przedszkolu, mam złożyć wniosek jak w tamtym roku, no i niby dyrektorka mówiła że w pierwszej kolejności przyjmowane są te dzieci co już chodzą ale ja i tak mam stresa :baffled::baffled:

To nie fajnie:no::no::no:Oby jak najszybciej Jej przeszlo:tak::tak::tak:

KERNUS
odpoczywaj Kochana,odpoczywaj:tak::tak::tak:

Ja dopiero co wrocilam z mlodymi z drugiego spacerku i z solarium:tak::tak::tak:Juz sadzialm ze nigdzie nie wyjde bo w pewnym momencie tak zaczelo walic sniegiem ze szok:szok::szok::szok:ja poloecialam na dol po wozek i jak tylko weszlam do domu to wyszlo piekne slonce:szok::szok::szok:Myslalam ze sie wkurze:no::no::no:I z powrotem na dol hehe:-);-)
Nawet Majki nie ogladalam ,ale obejrze rano powtorke

To bylo straszne.Usypialam ja prawie godzine.Najpierw sie cieszyla i skakala po lozku itp.Ale ostatnich kilka minut to masakra.Plakala tak jakbym ja ze skory obdzierala.Miala oczka zamknite juz da spania ale wyla ,tupala i nawet poduszke gryzla ze zlosci.Ja ja uspakajalam i juz nie moglam slyszec tego placzu.Wiem ze jakbym dala jej smoczek wtedy to usnela by szybko.No ale nie poddalam sie i zasnela szlochajac.Cala zasmarkana z tego placzu :-(.Jak sie powiedzialo A odnosnie oduczania smoka tak trzeba powiedziec B i sie nie poddawac.Jak oli usnela wypuscilam psa na dwor.Pozmywalam reszte naczyn i zrobilam porzadek z podlogami.Zara pojem rosoku i was poczytam :-)
jak chcesz byc konsekwentna to musisz to przeczekac... dacie rade :tak:
Przy dobrym leczeniu paliatywnym i bez nawrotów może 2 lata życia .
Nie mam sił.
RYCZĘ ryczę ryczę ryczę.
I znów pytanie
Dlaczego ja :confused::confused::confused:
szkoda ze tylko 2 :-(
tulam Cie
As to takie przykre :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(napisałam ci coś na ten temat w odpowiednim miejscu:-:)-:)-:)-:)-(trzymaj sie kochana:-*
MH który wózek Julki ten dla lalek?????????? a Niki duża jest :tak::tak::tak::tak::tak::tak:mój Antek ma 82 cm i prawie 9 kg waży a ma 16 m-cy :tak::tak::tak::tak:
Patrysia chrzciny o ja super:tak::tak::tak::tak::tak:
Anka to mieliście udaną imprezkę niedzielną :tak::tak::tak: ty spiochu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a my wróciłysmy ze szkoły Antek zadowolony takim spacerkiem :tak:na szczęście całą drogę mieliśmy słonko a teraz sypie śnieg z deszczem :szok::szok::szok::szok:w marcu jak w garncu :baffled::baffled::baffled:
do mnie dzwoniła szefowa od dziś pracuję tylko w weekendy :confused: kasa mniejsza sytuacja przejciowa :confused:na początku mnie to z lekka zmartwiło ale po chwili pomyslałam że może i lepiej w tygodniu nie będzie tej gonitwy więcej czasu dla rodzinki :tak: no nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :tak::tak:zadzwoniłam do Pietruszki żeby mu o tym powiedzieć a on happy że choć w tygodniu więcej czsu dla nas rodziny ....i z tej okazji zakupi po pracy nam po piwku i oblejemy to:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::wink::wink::wink::wink::wink:
tez bym oblewala - ciesz sie kobieto ze w tygodniu bedziesz z familijka ;-)
No to szybciutko chrzciny załatwiliście i bardzo dobry pomysł z ciastem i kawką :tak::tak::tak:
Wiesz ze dzisiaj mi się śniłaś, że byłyśmy z Majką u ciebie w domu :szok::szok::szok: - ale skąd ten sen to nie mam pojęcia
no tak ale chcialam jeszcze szybciej... :-)
wsiadaj w pociag i myk z Lublina do Rybnika :-D:-D:-D
MH powiem ci że wózek sprawuje sie super :tak:świetne jest w nim to ze można go złożyc jak parasolke i wcisnąć za szafę i nie przeszkadza regulacja rączek tym sposobem nawet Antoszka się z nim po mieszkaniu prowadza ;-)jest super wytrzymały dzieciaki wożą w nim Antka :-D i zwraca uwagę ludzi nie ma praktycznie wyjscia z nim zeby ktos nas o niego nie zapytał bo sie podoba ludziom :-p a właśnie kochana a czemu pytasz o cene tej szczepionki tzn wzw typu B ona nie jest dla dzieci refundowana??? kurcze Antek był szczepiony a ja nie płaciłam :no: a mój brat płacił przed jakimś zabiegiem 120 zł za 3 szczepienia .
Anaconda powodzenia u laryngologa i z załatwianiem przedszkola na przyszły rok szkolny :tak::tak::tak:
a jaki wozek - bo nie w temaciejestem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hej.

As odwagi ci życzę... Nie potrafię Cię pocieszyć, nie potrafię doradzić. W takich chwilach niewiele można zrobić, choć chciałoby się dużo i jeszcze więcej:-(. Nie trać nadziei, to jeszcze nie koniec tej walki...

malinka
jednak szefowa coś wykombinowała. No ale jeżeli ty się cieszysz kochana , to i ja się cieszę.:tak:

anakonda jak Maja? Lepiej się czuje?:confused:

I mnie chandra dopadła...:-(. W sobotę do starszaków dychających dołączyła Amelia z cieknącym nosem i gorączką a dziś i ja.:baffled:
Wybaczcie, ale nie mam weny.:-(
zdrowka Wam zycze :blink:

Ja bylam z dziewczynkami na dworze a pozniej szlysmy po Dominika i do sklepu:tak::tak::tak:W sklepie wybrali sobie takie pizze mini dr oetkera dla dzieci i w jakis dzien bede musiala Im je zrobic(tzn odgrzac w mikrofali):tak::tak::tak:nawet fajne te pizze i nigdy wczesniej ich nie widzialam:szok::szok::szok:
Ja oczywiscie kupilam sobie znowu ciacho:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Jestem wsciekla na siebie bo jak tak bede robila to nigdy nie zgubie brzucha a juz mam masakryczny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale jakos nei mam silnej woli zeby tyle nie zrec:no::no::no:
Mlode juz spia,Dominik cos tam kombinuje a ja siedze przy capucinko:tak::tak::tak:
jakos nie umiem sobie wyobrazic tego Twojego brzucha chudzinko :sorry2::-p
witam mamuski!:-)
ja juz po obiadku.
dzieciaki spia,m w pracy,krystian oglada bajki a ja siedze na bb i was podczytuje;-)
ostatnie dwie noce były przespane,alan spi i nie musze do niego wstawac,tylko pobutke mam o 6 i potem nie ma mowy o spaniu(no ale cos za cos):dry:
krystian nie poszedł do przedszkola bo znowu kaszle:no:ja juz nie mam sily do niego:no:tydzien w przedszkolu 2 tygodnie w domu poprostu szok:szok::szok:!!
kurcze taka zła jestem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mój M pojechał dzisiaj do ksiegowej po pity bylam przekonana że bedziemy miec jakis zwrot kaski a tu dupa!!!!!!!!!!!:no:jeszcze my musimy tysiaca zapłacic-poprostu masakra!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak sie wali to na całej lini.:wściekła/y::wściekła/y::-(
i jak by tego było mało to jeszcze @ dostałam,chodze zła jak osa,brzuch,głowa boli:szok::szok::szok:

dorota-nie poddawaj sie teraz!!
za nic nie daj niuni smoka.
bedzie ok;-)

as-bardzo mi jest przykro!!!!:-(wiem co teraz czujesz bo ja sama tego doswiadczyłam!
musisz byc teraz silna!!
trzymaj sie kochana.

kerna-poradzicie sobie.
tylko pamietaj nie przemęczaj sie!!
buziaki;-)
wspolczuje no ale fakt jak sie wali to wszystko naraz :dry:
Czesc dziewczyny! A nie mam jak na kompie posiedzieć. Mały poszedł spać to ja wskoczyłam do łóżeczka. Katar mam taki nieznośny, że cholera mnie juz bierze:wściekła/y::wściekła/y:
AS współczuję:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Dorotka dobrze, że się nie poddałaś!!!! Moje gratulacje!!! Olwika próbowała jak mogła, ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej:tak::tak::tak::tak::tak:
Anaconda dalej uszko:confused::confused::confused: niekończąca się opowieść widzę...bidulka:dry::dry::dry:
Justa:szok: no cosiędzieje!!! Wszyscy padają:szok: No szpital no....:sorry2:
Lidka ale mierda no....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: my teżkombinujemy teraz z pitami, ale jak to przeczytałam to sama się teraz zastanawiam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
wygon ten katar ;-):-)
Witam wieczornie juz prawie :-):-):-)

Cały dzien nie moglam sie doprosic o laptopa az wkoncu sie wkur........za przeproszeniem i powiedziałam M ze troche przegiął od 10 rano non stop na laptopie nawet obiadu nie miał casu normalnie zjesc tylko jadł i czytał no szlak mnie trafił juz , dopiero ok 17 wziełm i zamknęłam mu tego laptopa i przy okazji jeszcze piwo mu wylalam bo niechcący zachaczyłam o niego bo stało obok kompa :-D:-D:-D
powiedzialam ze jego czas sie skończył na dzisiaj ja tez chce poklikac a nie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wkońcu naprawde jakis grafik założe:-D:-D oby jescze ten tydzien i koniec jego urlopu i skonczy sie problem z laptopem :tak::tak::tak:
Cały dzien szukałam zajecia no a popołudniu pojechałam po dzieci do przedszkola i wróciłam na obiadek :-D:-D:-D

Poczytałm was co zescie przez cały dzien dzisiejszy naskrobaly no i tak
heh kochana Ty to rob lepeij ten grafik... :-D:-D:-D

no mala juz sie domaga cyca.... grubasek jeden...
no a na nk wstawilam zdjecie - tak dla informacji :-D
ok ide bo mala wyuje...
zaraz wracam:cool2:

ide pozmywac gary bo od wczoraj sa w zlewie :sorry2: a potem kapac dzieci:tak:
zajrze potem:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinka ty sie kobito ciesz wkoncu poczujesz ze zyjesz :-):-):-) nie wiesz co z wolnym czasem zrobic ?????????????No baaaaaaaa na BB klikac :-D:-D:-D

Natalineczka mi w ciąży odrzucilo kawe:baffled::baffled: takze na ból głowy to chyba tylko proszki pomogą:tak::tak::tak::tak:
ja wogole kawy nie pije ale dzis wyjatkowo bo myslalam ze to cisnienie a nie chcialam prochow brac :no::no::no::no::no::no:, z dwojga zlego lepiej kawe wybrac :tak::tak::tak::tak:
narazie tak jak leze to mnie cmi ale musze wstac czarkowi kolacyjke zrobic wic bedzie bol :baffled::baffled::baffled:

a rodzice mi przywiezli na kolacyjke pizze juz prawie cala zjadlam m tylko kawalek wzial jeszcze kawaleczek mi zostal to zaraz sobie odgrzeje i zjem ;-);-);-);-)
a tak za mna chodzila juz od tygodnia:tak::tak::tak::tak:

Bylam z M i Oliwka chwile w klubie.Teraz G usypia mala ale zaczynaja sie placze i nie wiem czy bede umiala sie skupic na tym co napisalyscie.Ja zerkam na m jak milosc .Mam nadzieje ze Oliwka zabardzo plakac za smokiem uz nie bedzie.
Z G sie troche pozarlam :-(.

dobra dzieci juz okapane pojedzone
mala sie juz przebudzila ale dalej spi...
m ma dzisiaj na noc
ale wiecie co kupilismy Sewkowi lozko - myslalam ze bedzie wieksze a co sie okazalo to faktycznie taka wersja mini mini :-D:-D:-D ale spi mu sie fajnie na nim
no ale bylo tanie wiec sie skusilismy:sorry2:
MINI ROZKŁADANA KANAPA kanapy sofa łóżeczko (942268308) - Aukcje internetowe Allegro

trzeba zjesc jakas kolacje :-)

natalineczka - ja to zjadlabym sobie jakegos fast fooda ale coz :dry:

elloo

Ja czytam ze prawie kazda narzeka to buzia mi sie smieje bo ja tez musze ponarzekac
Normalnie caly dzien chlopa nie widzialam.Minelismy sie ten przyjechal do domku a ja wczesniej wyszlam:-D:-D
Bylam u kolezanki na kawce i ciachu.Aga nie dala rady wpasc to posiedzialm troche dluzej.Potem wspolna kaspiel z Lali.Teraz wcina kolacje i oglada bajke.Potem zabki i wyrko:tak:
A mamusi ma czas dla siebie bo tatusia nie ma w domku:baffled:
Pogoda kijowa czyli deszcz:dry:

No to se ciacho wcinam :p

Ostatnia edycja:
reklama
Po lebkach was poczytalam.Na szczescie Oliwka zabardzo nie placze G jeszcze z jej pokoju nie wyszedl wiec nie wiem czy spi czy G zasnal razem z nia.
Kerna odpoczywaj kochana.
Justa zdrowka dla was .
ANACONDA zdrowka dla Maji.

Brzuch mnie boli i jakos chwilowo nie mam troche nastroju wiec spadam Zobacze film i ide spac .Dobranoc

Do góry