reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się...
No i wiedziałam że tak będzie to po co płakać...boli brzuch w dole od rana, a lewy jajnik to jakby mi ktoś wyrywał...także jutro zamiat testu podpaska:-( chyba muszę szybko wyluzować bo naprawdę wpadam w jakiś dół psychiczny...
Agutka przykro mi, nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro że @ przylazła....
Mississ życzę Ci zero bólu u dentysty, oby poszło szybko i gładko:tak:
Tosiuniu przynajmniej Ty zafasolkuj proszę Cię kochana,bo stracę już całkiem nadzieję:-(
Batonik nowa praca- świetny pomysł ale ja jednak życzę szybciutko fasoleczki:tak:

reklama
Czesc dziewczyny. Jestem juz po tescie po stosunku i się załamałam. Wszystkie plemniki martwe, wiec moje przeciwciała działaja pelna para. Mam dosc na dzis wszystkiego. Moje szanse zmalały do zera. Ech....

Nie chce juz dzieci. Za duzo kosztuje mnie to nerwow, stresu i przede wszystkim bólu psychicznego...

Mam dziś rozmowę o pracę, a wyglądam jak półtorej nieszczescia. Plakalam w autobusie cala droge powrotna.
kochana sa jeszcze inne sposoby inseminacja i in vitro wiele par dzieki nim zachodzi trzeba korzystac z dobrodziejstw i wynalazkow nowoczesnej medycyny kiedys kobiety niemialy tyle sposobow i szans co my teraz glowa do gory!!!!!!!

kochana sa jeszcze inne sposoby inseminacja i in vitro wiele par dzieki nim zachodzi trzeba korzystac z dobrodziejstw i wynalazkow nowoczesnej medycyny kiedys kobiety niemialy tyle sposobow i szans co my teraz glowa do gory!!!!!!!

Inseminacja ok, ale in vitro nie wchodzi w rachubę, bo nie stac mnie na to, a poza tym nie zamierzam się zadłuzac i tak naprawde nei miec pewnosci czy wogole się to uda.

Co do inseminacji to tez nie wiem czy sie kwalifikuje, czy to cos pomoze. Dowiem sie wszystkiego jutro.

Czesc dziewczyny. Jestem juz po tescie po stosunku i się załamałam. Wszystkie plemniki martwe, wiec moje przeciwciała działaja pelna para. Mam dosc na dzis wszystkiego. Moje szanse zmalały do zera. Ech....

Nie chce juz dzieci. Za duzo kosztuje mnie to nerwow, stresu i przede wszystkim bólu psychicznego...

Mam dziś rozmowę o pracę, a wyglądam jak półtorej nieszczescia. Plakalam w autobusie cala droge powrotna.

Tak mi przykro kochana...musisz od tego całego zamieszania odpocząć.wyłączyć myślenie,odpuścić staranka,nabrać sił i wrócić.nie możesz się poddać skarbie.bo gdzieś tam czeka na Ciebie Twój maluszek i Ty musisz o niego walczyć.a teraz wypłacz się, ogarnij i idź na rozmowę.życzę Ci kochana powodzenia w sprawie pracy:) i pamiętaj,że my tu jesteśmy zawsze gotowe do pomocy.

Inseminacja ok, ale in vitro nie wchodzi w rachubę, bo nie stac mnie na to, a poza tym nie zamierzam się zadłuzac i tak naprawde nei miec pewnosci czy wogole się to uda.

Co do inseminacji to tez nie wiem czy sie kwalifikuje, czy to cos pomoze. Dowiem sie wszystkiego jutro.

moim skromnym zdaniem powinnaś się skonsultować w tej sprawie z innym lekarzem :tak: znam przykład z życia - moja najbliższa przyjaciółka też miała bardzo duże problemy z zajściem w ciążę, najpierw jej mąż nie miał plemników bo miał żylaka na jądrze przeszedł zabieg potem okazało się że ona ma niedrożny jajowód i barierę wrogiego śluzu i lekarz powiedział że nie ma szansy na naturalne poczęcie i zapisał ją na inseminację, czekała cierpliwie i wyluzowała w grudniu miała mieć zabieg w Bydzi ale we wrześniu zaszła w ciąże a dziś jest już w 3 ciąży i o tych wszystkich chorobach ani widu ani słychu także nie łam się będzie dobrze :tak:

reklama

Kochana są inne sposoby na to aby zajśc w ciąze - odpocznij, nabierz dystansu i pomyśl o invitro :tak:

tosia ty to chyba zaszlas cos mi w srodku tak mowi zobaczysz ;-)

a ja kochane mam dzis 2 dzien mojej dietki i wszystko jest ok wlasnie lyknelam moja porcje witamin i pije zielona cherbatke i musze sie wam przyznac ze czuje sie nawet lepiej niz przez dietka bo wtedy bylam taka ociezala zmeczona i wogole na nic niemialam ochoty a teraz czuje sie super i az mi sie chce sprzatac spacerowac i wogole a predzej to tylko bym siedziala albo lezala :-( wiec jest dobrze mam nadzieje ze jak skoncze to potem przyjdzie peikna owulka i fasolka zawita hihihi :-)
Kochana mi tak co miesiąc coś w środku mówi że jestem w ciązy hehe :-D
Witam się...
No i wiedziałam że tak będzie to po co płakać...boli brzuch w dole od rana, a lewy jajnik to jakby mi ktoś wyrywał...także jutro zamiat testu podpaska:-( chyba muszę szybko wyluzować bo naprawdę wpadam w jakiś dół psychiczny...
Agutka przykro mi, nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro że @ przylazła....
Mississ życzę Ci zero bólu u dentysty, oby poszło szybko i gładko:tak:
Tosiuniu przynajmniej Ty zafasolkuj proszę Cię kochana,bo stracę już całkiem nadzieję:-(
Batonik nowa praca- świetny pomysł ale ja jednak życzę szybciutko fasoleczki:tak:
Oj chyba i ja tym razem nie zafasolkuje. Kochana nowy cykl nowe możliwości :-)

dobrze gada

Do góry