reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Dzięki dziewuszki za wsparcie i porady! Ja narazie jestem tak przerażona ta szyjką, że nic nie robię - żadne tam obiady, tylko leżę i TV oglądam i .... już umieram z nudów, a tu jeszcze 3 miesiące:szok::baffled::no:
Trochę nie wiem co z tą no-spą zrobić skoro powoduje rozwarcie:confused: No ale skoro nie wolno jej brać przy skurczach to może dlatego ja ją dostałam, bo póki co, mnie skurcze (odpukać) nie dotyczą, ani razu mi brzuch nie stwardniał w ciąży. No chyba że ja nie potrafię tego zauważyć...:baffled:
Może faktycznie trzeba zaufać lekarzom...problem w tym że mam z tym ogromny problem, tym bardziej właśnie że czuję się jakby ta moją szyjkę po prostu sobie olali - żadnych leków, żadnego pessara:-( No nic, pocieszam się tym że są laski co to z rozwarciem nawet donosiły ciążę do terminu, a u mnie krótko ale pozamykane na cztery spusty więc może i mi się uda :-)
No nic idę leżakować, postaram się odzywać częściej :-)

reklama
zdec - podpytaj czy tak jest rzeczywiście z tym polecaniem banku krwii - może będziemy szukać kogoś kto już tam jest ;)
choć osobiście wydaje mi się nieprawdopodobne żeby takie zasady były ale ....

anecznik - zawsze znajdą sie za i przeciw, i będą zwolennicy i przeciwnicy ...
ja też uważam, że lepiej byłoby gdyby krew była pobierana do "wspólnego worka" i każdy mógłby z tego korzystać ... ale to chyba nie w tym kraju, a już na pewno nie teraz ... a moze za 10-15 lat tyle wystaczy dla dorosłego? a może będzie to nic nie warty pojemnik płynu???

Ostatnia edycja:
Co do prawa jazdy, to zazdroszczę wam holernie. Ja zdałam prawko jak miałam 19 lat, czyli w sumie 3 lata temu. Od momentu egzaminu za kierownicą siedziałam DWA razy!! I jakoś mam obawę, nie chcę jeździć, wolę żeby mnie wożono:-) A po mieście to i tak wszędzie szybciej komunikacją miejską:-)
hehe a ja nie wyobrazam sobie zeby mnie wozono:p Lepiej i pewniej sie czuję jak sama prowadzę;)) Do porodu tez sie sama zawiozę a cio;)))))

lena pomocy!! przeszukałam w te i nazad przepisy i nie znalazłam przepisu na rogaliki:wściekła/y:ślina mi juz do pięt wisi:szok::-DMoze pamiętasz stronę bo ja juz mam bielmo na oczach ;-)

reklama
Do góry