reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja CI powiem, że u nas też się trochę zmieniło.
W poprzedniej ciąży kochaliśmy się codziennie...a nawet po kilka razy.
I moja mądra koleżanka powiedziała kiedyś (jak już straciłam dzidziusia) że podobno fasolka może odczuwać seks jako chęć dokonania aborcji. ***** w tym jest prawdy bo nawet ginka o to pytałam ale mój W. wziął sobie to do serducha i teraz jak się kochamy to wiedzę że nie ma takiego szału tylko raczej spokojniej...i mnie to wkurza więc jak czasami pomyślę że on znowu będzie się tak ograniczał to mi się odechciewa seksu...
Ale kochamy się choć nie codziennie .
A ja jestem uzależniona od seksu więc mu nawet powiedziałam żeby się nie dziwił ze jestem złośliwa jak jestem w celibacie jakiś czas.

No to dobra jestes
No wlasnie u nas i przed fasolka bylo zadko az wstyd sie przynac wiec teraz w sumie ja nie widze roznicy ale faceci to faceci
nie moge go odtracic ale i tez boje sie konsekwencji
jakos to przezyje zobaczymy

heheh dzięki no jest 10 11 i @ nadal brak ;p
No zrob zrobbbbbbbbbbbbbbbb

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to dobra jestes
No wlasnie u nas i przed fasolka bylo zadko az wstyd sie przynac wiec teraz w sumie ja nie widze roznicy ale faceci to faceci
nie moge go odtracic ale i tez boje sie konsekwencji
jakos to przezyje zobaczymy
Mnie właśnie W. tak seksualnie rozbudził to teraz ma za swoje... :-D musi się ze mną użerać :-)

Kochane moje ciężarówki :-D nie zrobie testa :tak: tchórz ze mnie jest okropny, kupie test przyjade do domu pełna nadzieji że zobacze dwie krechy - rano sikne i bedzie jedna i bede miała mega doła :tak: poczekam jeszcze do niedzieli jak nie przyjdzie wtedy sikne :-D

A dlaczego od razu taki czarny scenariusz...
Ja widzę inny...wraca Tosia do domu, po drodze kupuje test, rano sika, widzi II krechy, szybko daje nam znać i my tutaj taką imprezkę urządzamy że ho ho :-D

Ja widzę inny...wraca Tosia do domu, po drodze kupuje test, rano sika, widzi II krechy, szybko daje nam znać i my tutaj taką imprezkę urządzamy że ho ho :-D

Popieram popieram tance swawole imprezka jak sie patrzy

Mnie właśnie W. tak seksualnie rozbudził to teraz ma za swoje... :-D musi się ze mną użerać :-)

No u mnie to jak go rozbudzam on zabardzo nie wie co i jak po tylu latach no i dlatego ja mam to gdzies on sie nie stara to po co ja mam sie starac.
I tak wkolko. Szkoda ze z tych playboyow co kupuje cos nie wyczyta tylko oglata autka i duperele facet 30 lat i tylko mnie mial wiec co tu sie dzi´wic ja ty akrobatka baletnica a on sie cieszy i urzywa wkoncu mi sie ta rola znudzila chce chlopa nie babe hahahahahahahaha

hehehe no to bardzo optymistyczny scenariusz jest ten Twój hih

Popieram popieram tance swawole imprezka jak sie patrzy

Brzuchatki soczkiem tylko możecie opjać kochane ;p

No u mnie to jak go rozbudzam on zabardzo nie wie co i jak po tylu latach no i dlatego ja mam to gdzies on sie nie stara to po co ja mam sie starac.
I tak wkolko. Szkoda ze z tych playboyow co kupuje cos nie wyczyta tylko oglata autka i duperele facet 30 lat i tylko mnie mial wiec co tu sie dzi´wic ja ty akrobatka baletnica a on sie cieszy i urzywa wkoncu mi sie ta rola znudzila chce chlopa nie babe hahahahahahahaha

Świetnie Cię rozumiem.
Mój mąż w łóżku nie grzeszył...nic nie było spontaniczne, tylko wiadomo ->sobota rano... ;-)
Ale już nie jesteśmy razem i dopiero teraz przy W. wiem jakich łóżko może dostarczać emocji...i jak może być bosko. Do tego stopnia że czasami już mi się mięśnie wszystkie spinają jak on stoi koło mnie i tylko myślę żeby jak najszybciej ... mmm... ;-)
Koniec tematu bo zaraz mu będę kazałą z firmy wrócić jak się nakręcę :-D

hehehe no to bardzo optymistyczny scenariusz jest ten Twój hih
Brzuchatki soczkiem tylko możecie opjać kochane ;p

Będziemy nawet przy wodzie niegazowanej świetnie się bawić...żeby tylko u Ciebie były II krechy :-D

Świetnie Cię rozumiem.
Mój mąż w łóżku nie grzeszył...nic nie było spontaniczne, tylko wiadomo ->sobota rano... ;-)
Ale już nie jesteśmy razem i dopiero teraz przy W. wiem jakich łóżko może dostarczać emocji...i jak może być bosko. Do tego stopnia że czasami już mi się mięśnie wszystkie spinają jak on stoi koło mnie i tylko myślę żeby jak najszybciej ... mmm... ;-)
Koniec tematu bo zaraz mu będę kazałą z firmy wrócić jak się nakręcę :-D

Rocznik 84 i juz po rozwodzie jestes?
Moj jak sie stara to wszytko na myslenie robi i nic przyjemnosci nie ma mysli i mysli jakby tu mnie zadowolic a pozniej juz szybko i byle po wszystkim wiec ja tak nie chce a on sie zalamuje
moze do seksuologa powinien isc???

reklama
Do góry