agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
dzisiaj wypada @ słonko i już ją czuję coraz bardziej:-(
Ja też co miesiąc mam inne objawy @,które robią mi nadzieję,ale mam nadzieję (masło-maślane

Kurcze,a ja znowu mam jakiegoś dołka. :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy fasolce ból brzucha boli identycznie jak przy @... u mnie dwa razy to się potwierdziło.
Bobo test to ten żółty ?!?
tak słonko to ten żółty a czo?
ja już nie pamiętam swoich objawów i bardzo mnie to męczy.ale aż tak mocno by bolało?
Ja też co miesiąc mam inne objawy @,które robią mi nadzieję,ale mam nadzieję (masło-maślane),że u Ciebie jest inaczej i to fasolka buduje sobie gniazdko!
no i na co skarbie te dołki? czekać grzecznie do końca @ i brać się do roboty, nie ma co się smucić tylko kochać z M i wyglądać wiosny, która ponoć do Nas w końcu przyjdzieJa też co miesiąc mam inne objawy @,które robią mi nadzieję,ale mam nadzieję (masło-maślane),że u Ciebie jest inaczej i to fasolka buduje sobie gniazdko!
Kochana wyciągam za uszy do góry z tego dołka!!! I proszę się uśmiechnąć![]()
no i na co skarbie te dołki? czekać grzecznie do końca @ i brać się do roboty, nie ma co się smucić tylko kochać z M i wyglądać wiosny, która ponoć do Nas w końcu przyjdziea dziękuję za ciepłe słowa
![]()
dobra to leje w tyłekmam nadzieję że poczuła Tosiunia?
no pewno że @ sobie psikus robi,mówi: nie zobaczysz mnie już w tym roku na pewno bo ja stąd spadam!!!
jak widzisz humor mam lepszy skarbie bo ja czuję @ ale nie wiem dlaczego ciągle mam taką straszną nadzieję że jej nie będzie
Ja też co miesiąc mam inne objawy @,które robią mi nadzieję,ale mam nadzieję (masło-maślane),że u Ciebie jest inaczej i to fasolka buduje sobie gniazdko!
ok, no to czekam co z tych bóli wyniknie.czyli czekam na fasolkę, nie chcę już widzieć zadnych @.precz!No mnie bolało bardzo...normalnie identycznie jak przy małpiszonie.
Kochana wyciągam za uszy do góry z tego dołka!!! I proszę się uśmiechnąć![]()
tia wpadeczki się zdarzają i rzeczywiście w najmniej oczekiwanym momencie także pewno się Cię fasoleczka zaskoczy kochana:-)u mnie zawsze przed @ ból jest prawie że inny wiec nie mogę powiedzieć że jest np małpowy czy fasokowy bo to nie możliwe do stwierdzenia u mnie niestety. dziwny mam organizm. dlatego sie nie nakrecam i już nie staram,... tylko czekamy na jakąś wpadeczkęw końcu CHYBA się uda nam..
co się dzieje ?? no bo manto bedzie !!
no i na co skarbie te dołki? czekać grzecznie do końca @ i brać się do roboty, nie ma co się smucić tylko kochać z M i wyglądać wiosny, która ponoć do Nas w końcu przyjdziea dziękuję za ciepłe słowa
![]()
Kumpla opis na gg:
"Zima jest jak kobieta - piękna na zdjęciach ale wkur*ia od rana :-)"
...![]()