reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Hej Kochane!!!

Nie było mnie troszkę, i nie nadrobię nawet postów od piątku heh...
U nas wszystko w porządku, maleństwo kopie ile ma tylko sił:-D ostatnio upodobało sobie moje narządy wewnętrzne co było nie za miłe ale dałam rade choć dwie noce były prawie nieprzespane ;-)
Wczoraj wreszcie piłam tą glukoze... Nie było az tak źle, nawet smakowało :-D Wyniki mam jutro.
A w poniedziałek lub wtorek mamy USG!!! :-D :tak::-D:-D:-D Już sie doczekać nie mozemy, może wreszcie poznamy płeć maleństwa... :sorry2::dry:;-)

Liliti trzymam za Was kciuki!!!!! Będzie dobrze!!!! buziaczki dla Ciebie i małej :*****

reklama
Kochane czy któraś z Was miała poprawiane zwolnienie lekarskie np jakiś błąd w nazwisku lub dacie??
tylko Was podczytuję cichaczem, ale miałam poprawiane zwolnienie (NIP pracodawcy; NIP lecznicy) to pomyślałam, że się odezwę ;-)
przy poprawce była parafka lekarza i jego pieczątka,
raz jeszcze u góry zwolnienia dopisała coś w stylu "poprawka w pozycji nr X" (i chyba też parafkę i pieczątkę)

przynajmniej u mnie tak było

pozdrawiam serdecznie

tylko Was podczytuję cichaczem, ale miałam poprawiane zwolnienie (NIP pracodawcy; NIP lecznicy) to pomyślałam, że się odezwę ;-)
przy poprawce była parafka lekarza i jego pieczątka,
raz jeszcze u góry zwolnienia dopisała coś w stylu "poprawka w pozycji nr X" (i chyba też parafkę i pieczątkę)

przynajmniej u mnie tak było

pozdrawiam serdecznie

Mój mąż tez miał poprawkę na zwolnieniu i też lekarz parafkę postawil i pieczątkę przy poprawce.;-)

Ale dzieć wchodzi mi w zebra....... :-)

kapi23 my nie mieszkamy z nimi na szczescie.

Olimpia72 no to moja jakby druga tez tesciowa,bo ja juz jeden rozwod mam za soba,a z D zyjemy narazie bez slubu.Ale ta tesciowa to naprawde mialas - okropny babsztyl,a feee.

Ja ubranka tez bym juz z checia poprała,ale tez czekam do maja :-)

liliti ja tez zaciskjam kciuki

Ewelinka ja to zawsze dwa kroki za mezem czlapie a ostatnio to juz nawet gadac nie moge jak chodze bo zadyszke dostaje

dzisiaj dzien spedzam serialowo, nadrabiam Magde M z netu

aaa i w koncu umowilam sie z polozna, fajna mloda laska i tez Magda, chyba sie dogadamy
pierwsza wizyta za tydzien

A ja wlaśnie zrobiłam sobie naleśniki z truskawkami, bitą śmietaną i sosem czekoladowym - pycha :-)

fu2j9v..jpg

Hej dziewczyny gratuluje pomyślnych wieści z wczorajszych wizyt:tak::tak::tak:

a ja troszecze popisałam na zajecia cos tam i juz sie zmeczylam he he:-D:-D:-D
u nas dzisiaj zimno brrrr snieg naszczescie nie pada tzn w sumie nie byloby zimno gdyby nie ten wiatr bo jest +5 wiec nie ma tragedii ale wieje i to obniza tempke :-(

Kasiulka- ale narobiłas smaka na te naleśniczki:szok::szok::szok::-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Witam:-).
Pół dnia dziś siedziałam na Karowej najpierw na izbie przyjęć potem na oddziale patologii ciąży u diabetologa. Dostałam glukometr i recepę na paski. Mam 5xdziennie mierzyć cukier. Wiem co mogę jeść a co muszę odstawić i zobaczymy jak to będzie.

Kasiulka super te naleśniczki, ja niestety muszę o tym zapomnieć :-(.

Później postaram się nadrobić zaległości z czytaniem (wczorajsze i z dziś), teraz szybciutko obiad i lecimy do szkoły rodzenia. Odezwe się potem.

reklama
liliti-trzymaj się kochana!Wierzę w to,że twoja kruszynka jeszcze się rozmyśli i nie będzie chciała opuszczać swojego domku pod twoim serduszkiem.Jestem dobrej myśli:tak:.

Wszystkim dziękuję za odpowiedź na moje pytanko.Pomogłyście mi w podjęciu decyzji i postanowiłam,że jeszcze teraz wykupię sobie jakieś jazdy,żeby się oswoić z ulicą i przypomnieć jak się siedzi na miejscu kierowcy.Po porodzie pewnie byłoby mi trudniej.Może jeszcze uda się na święta kupić autko:tak:.

Widzę,że forumowe dzieciaczki rosną jak na drożdżach:-D.Jestem ciekawa naszego bączka,a usg mam dopiero po 32 tyg ciąży.

Dziś był pan na pomiary kuchni,a w sobotę idziemy obejrzeć pierwszy projekt:-).Już nie mogę się doczekać.

Do góry