reklama
megam
Fanka BB :)
No właśnie wszyscy znajomi polecali gryka-kokos czy też gryka-pianka-kokos. Chciałam z ciekawości sprawdzić i teraz mam mętlik w głowie 

e.salamandra
Mama pełną parą
ja nie mam też, ale większośc stawia na gryka - kokos. I podobno przez pierwsze 6 msc powinno dziecko spac na kokosie, a potem odwraca sie na grykę. ale z ciekawosci poczytam co zawitkowski o tym mówiMy musimy kupić jeszcze materac do łóżeczka a nie wiemy jaki. Jakie macie pokupowane???? Sporo czytałam na ten temat i gryka-kokos wcale nie jest taki najlepszy (za twardy) niby lateksowy jest lepszy ale sporo droższy. Nawet na necie znalazłam wypowiedź Zawitkowskiego który polecał lateksowy![]()
e.salamandra
Mama pełną parą
no olapolap potwierdzam :-)
no olapolap potwierdzam :-)
Hehehe :-)
megam
Fanka BB :)
ja też mam Kokos-pianka- grykaNie wiem czy taki super, ale większość mam taki kupuje... Napewno te lateksowe (czy jak one się tam zwą dokładnie) itp. lepsze, ale nie chciałam dawać za materac 200-300zł :/
Cena faktycznie kosmiczna ale może jakoś wyskrobiemy tyle czy to faktycznie taka różnica jest

reklama
My musimy kupić jeszcze materac do łóżeczka a nie wiemy jaki. Jakie macie pokupowane???? Sporo czytałam na ten temat i gryka-kokos wcale nie jest taki najlepszy (za twardy) niby lateksowy jest lepszy ale sporo droższy. Nawet na necie znalazłam wypowiedź Zawitkowskiego który polecał lateksowy![]()
megam, ja też mam kokos-pianka-gryka i to jest dobry materac. kokos stosuje się od 0-6 m-ca życia gryka powyżej 6 m-ca. kokos jest twardy, a to bardzo ważne na początku życia dziecka, zmniejsza to ryzyko śmierci łóżeczkowej.
Podziel się: