reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja na chwilkę bo Wojtek ma gości impreza na całego a tu troche zdjec :tak:
Joasiu ale my jesteśmy gapy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 11 URODZIN DLA WOJTKA SPEŁNIENIA MARZEŃ DOBRYCH OCEN SPOKOJU DUCHA I SZALEŃSTW NA MIARĘ SWEGO WIEKU
MALINKA Z RODZINKĄ :happy2:
a fotki śliczne :tak:torcik superowy :tak:pewnie znów twój wyrób???

reklama
A ja dzisiaj znowu zrobiłam gofry bo mała sobie zażyczyła:-D A teraz śpi:szok: w nocy budził ją kaszel rano wcześnie wstała i padła teraz zmęczona ciekawy wieczór się zapowiada:no:
U nas też dzisiaj ciepło fajnie bo śnieg się topi bo jego widok działa depresyjnie;-)
Ha ha IWCIK ja swojego M dopiero zgoniłam z kompa:shocked2:
Przerażacie mnie z tymi rachunkami a ja myślałam że płacę wysokie bo prąd 180 telefon kom 70 woda 40 gazu nie posiadam mam tylko z butli ciepłą wodę mam z podkowy w piecu i jak palę gotuję obiad to sama się grzeje.
Za wodę w porównaniu ze mną, to masz bardzo mało...
ja chce gofra!!!

Jestem ponownie:-) Babki ja się oszczędzam serio jak tylko mogę:tak: a takie sprzątanie,w żółwim tempie to luzik;-) i tak prawie nic nie robie...tyle co obiad ugotuje no i z małym zabawa. A reszta należy do mojego więc i tak jest ok.:tak: Wróciłam ze spacerku i żyję:nerd: te góry są wykańczające, a ja w takim tempie szłam, że 20 razy obróciłabym w te i wewte:sorry2:
Malina co do oszczędzania..widzisz każdy o tej termie inaczej mówi..mi cały bojler się grzeje w godzine. Temp. jest na ponizej połowy a ia tak ostatni garnek myje sie w chłodnej:sorry2:. Może to te halogeny:confused: Mamy ich trochę..ale energooszczędnych halogenów nie ma:baffled::baffled::baffled: i szkoda... Pranie mam dwa razy w tyg, krótki program, i siedze po ciemku ile mogę:dry::dry: no jest różnica, nie powiem, ale liczyłam na cos więcej....
Anek a te rachunki to miesiecznie czy za dwa???:szok::szok::szok: u mnie za dwa miechy prąd 320zł:sorry2:
Joasiu!! tort pierwsza klasa!!! Wszytkiego naj naj naj naj naj dla synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My już po wizycie u laryngologa, Majka dostała kolejny antybiotyk i co dalej zobaczymy. Lekarka stawia na trzeci migdał ale ponieważ osobiście jest przeciwniczką jego usuwania to spróbuje jeszcze z tym antybiotykiem i jak po nim nie przejdzie to będzie próbowała jeszcze inaczej :baffled::baffled: Nie wiem czy to dobra czy zła wiadomość, chyba powinnam się wybrać do jeszcze innego laryngologa i zobaczyć co on na to :baffled::baffled:
Przy okazji na jutro do ginekologa się zapisałam ale nie wiem czy będzie mi się chciało iść :confused2::confused2:

Wróciłyśmy ze szpitala.
Noga złamana nie jest ufff....
mocne skręcenie z krwiakiem czyli poszła torebka stawowa :baffled::baffled::baffled:
7 dni LEŻENIA z nogą w górze i co najmniej 3 tygodnie zwolnienia z WF.:baffled::baffled::baffled:
A ta moja zołza już planuje jak jutro na klasówkę z biologii pojechać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No utłukę gada jak Darka urobi,żeby ją zawiózł.

Żeby inne dzieci były takie chętne do szkoły :tak::tak::tak:

Wciąga mnie wciąga:tak:... Nawet mojego oszukałam, że książkę idę na górę czytać, po czym komp pod pachę i czytanko :-D Zdarza się,że zwróci mi uwagę w stylu "Ty to tylko na kompie ciągle siedzisz"..

:-D:-D:-D chyba każda z nas tak ma :-D:-D:-D

Super foteczki :tak::tak:
Malinka niezłe ubranka trafiłaś, ja może jutro do lumpka się wybiorę :tak::tak::tak:
I daj sobie spokój dzisiaj ze sprzątaniem skoro niezbyt się czujesz :tak::tak::tak:

Kerna słyszałam że halogeny dużo ciągną :tak::tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no no ni, jaki pięny tort! Pewnie sama robiła mamuśka, co?
Wszytskiego naj naj naj dl ajubilata!!!!!!

malinka, jaki kochany ten Twój Pietruszka:tak:. A Ty kobieto jak nie musisz to si eoszczedzaj ile możesz. nie musisz, nie rób, przymknij oczęta, albo nie odrywaj wzroku z BB:-)

matko, całay dzień już prawie zleciał, szok. Za niedługo mój książę wróci z pracy, mnie plecy bolą, i żeby to chociaz od roboty, a to od siedzenia przy kompie:-D. Ale isę nie przyznam, hehe, może masaż dostanę...

Hello
Wkoncu dotarlam:tak::tak::tak:Bylam z dizewczynkami u dentysty:-)Wszystko ok,zabki sa zdrowe ,biale i prosciutkie:tak::tak::tak:Pani dentystka byla zachwycona:tak::tak::tak:jesli chodzi o Wiktorii "piatki" to stwierdzila ze w ciagu najblizszych 3 miesiecy napewno nie wyjda:no:Kontrola za pol roku i byc moze wtedy zrobimy zdjecie zeby zobaczyc czy sa wogole zalazki tych "piatek":tak::tak::tak:Ale czworki sa i wszystko ładnie sie trzyma wiec nie ma sie czym martwic:tak::tak::tak:
Wiktoria troszke plakala i nie chciala otworzyc geby ale Klaudia byla bardzo dzielna i sama otwierala dzioba:tak::tak::tak:
Po wyjsciu dostaly baloniki i byly happy:tak::tak::tak:pozniej zaliczylam solarium ,zabawy na placu zabaw i zakupki:tak::tak::tak:
Dominik bardzo zadowolony z wycieczki:tak::tak::tak:Jutro Jego klasa idzie palic marzanne i na ognisko ale ze w nocy przylatuje M to Dominik nie chce isc do szkoly:szok::tak::tak::tak:

Witam nowa mamusie:-)

JAOSIU
Wszystkiego najlepszego dla Wojtka:tak::tak::tak:

KERNUS
Ty mi sie bardziej oszczedzaj babo:tak::tak::tak:Jesli chodzi o halogeny to tez slyszalam ze ciagna duzo pradu

Matko ochana ANEK ty to grosze placisz za rachunki mi prad przyszedl 240 gaz 180 , tel kom wczoraj przyszedl 180 , no z wode nie place bo mam studnie pod własnym cisnieniem internet 40 , no i 70zl mandat :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dza szybka jazde :-D:-D:-D:-D
I ja tez chce GOFRAAAAAAAAAAAAA ...NO I KTO MI TERAZ ZROBI jak ja nawet nie mam gofrownicy :no::no::no::no:

JOANNA no to wszystkiego najlepszego dla syna no i udanej i szampańskiej imprezy no oczywiscie bezalkoholowej:-):-):-):-):-)

KERNA to ty faktycznie rachunek za prąd masz wysoki ja tez mam halogeny cztery ale jakos wielkiej róznicy nie mam w pradzie niz ich nie miałam a zalozyłam w pokoju dopiero z pół roku temu bo zachcialo mi sie sufitu podwieszanego :-D:-D:-D:-D

Anakonda ja bym poszla jeszczeporadziła si innego lekarza zawsze lepiej to miec dwie opinie niz tylko wierzyc jednemu lekarzowi:tak::tak::tak:

Luna faktycznie chłopu powiedz ze plecy bola cie od roboty :-D:-D:-Dprzynajmniej na masaz sie załapiesz:-D:-D:-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU 11 URODZIN DLA WOJTKA SPEŁNIENIA MARZEŃ DOBRYCH OCEN SPOKOJU DUCHA I SZALEŃSTW NA MIARĘ SWEGO WIEKU
MALINKA Z RODZINKĄ :happy2:

:tak::tak::tak: Wojtusiu wszystkiego najlepszego słoneczko.:-)

My już po wizycie u laryngologa, Majka dostała kolejny antybiotyk i co dalej zobaczymy. Lekarka stawia na trzeci migdał ale ponieważ osobiście jest przeciwniczką jego usuwania to spróbuje jeszcze z tym antybiotykiem i jak po nim nie przejdzie to będzie próbowała jeszcze inaczej :baffled::baffled: Nie wiem czy to dobra czy zła wiadomość, chyba powinnam się wybrać do jeszcze innego laryngologa i zobaczyć co on na to :baffled::baffled:

Czyli co? infekcja nadal nie wyleczona?:confused: Może za słaby antybiotyk poprzednio dobrany był.:tak: Jasne , że lepiej skonsultować to z kimś jeszcze skoro masz wątpliwości.:tak:

Drogie koleżanki, czy zauważyłyście nowy dział na forum?:-):-):-)
Dział ekspercki a w nim :
- porady prawnika ( coś dla As ;-))
-porady fizjoterapeuty
- porady - żywienie dzieci
- porady - chustowe dzieci
- porady dentystyczne

:-):-):-):-) Super, mnie się podoba.:tak::tak::tak:

U nas już lepiej.:tak: Starszaki narzekają na brak zajęcia toteż dzisiaj wymyśliłam im nadrabianie zaległości szkolnych.:tak: I tak siedzę z nimi od południa i nadrabiamy... Mam dość.:dry:
Co zasiądę do kompa , by co kolwiek napisać , zawsze któreś woła : Maaaammmoooooooooo.......:baffled::baffled::baffled:

Do góry