reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam się po przerwie, ale się nabawiliśmy z Milkiem padam nóg nie czuję:)
to ja wysypuję całe kilo i potem pełno mrówek hihihihi plagę sobie wyhodujemy

reklama
witaj nanusia jak dzisiaj samopoczucie?

Rano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
Ach po wakacjach podejdę do inseminacji. Babcia też zadeklarowała,że odłoży dla mnie kasę.
Kurczę dziewczyny, wykupiłam dziś ten antybiotyk + tablety dopochwowe co mi przepisal lekarz i wydalam na to prawie 100zl. 6tabletek po 3 dla mnie i męża kosztowały bez refundacji prawie 96zł. Normalnie szok.

Jak juz sie chwalimy nasza radosna tworczoscia to ja sie pochwale, jaka wlasnie kartke dla ksiedza zrobilam. W realu tasiemka tez jest fioletowa...
illzpg.jpg
wow jak slicznie

Rano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
Ach po wakacjach podejdę do inseminacji. Babcia też zadeklarowała,że odłoży dla mnie kasę.
Kurczę dziewczyny, wykupiłam dziś ten antybiotyk + tablety dopochwowe co mi przepisal lekarz i wydalam na to prawie 100zl. 6tabletek po 3 dla mnie i męża kosztowały bez refundacji prawie 96zł. Normalnie szok.

Witaj! Fajnie że już lepiej.

A ta inseminacja to taka droga jest ?!?

ciesze sie ze lepiej
omg co za ceny :szok:

super że się zdecydowałaś :) bardzo się ciesze

Witaj! Fajnie że już lepiej.

A ta inseminacja to taka droga jest ?!?

cena inseminacji waha się w granicach od 200zł - 1000zł. wszystko zależy od raodzaju wspomagaczy jakie dają przed samym zaplodnieniem.

Ceny nie sa wysokie, ale i takie pieniadze trzeba posiadac. A mnie na takie dodatkowe kostzy niestety na dzien dzisiejszy nie stac. Na same badania teraz wydałam już ponad 1000zł.

reklama
cieszę się ,że nastawienie juz lepsze ja z M wczoraj rozmawiałam i też już że jeszcze troche poczekamy i raczej nastawiam się na inseminację tylko mi klinika nie odpowiada bo u mnie zostaje tylko Invicta niby coś nowego powstało w Gdyni kiedyś czytałam na boćku (chyba) i może tam
Tośka ale nas przetrzymujesz w tym czekaniu

Do góry