reklama
Sukienka jest śliczna. Lubię takie proste sukienki
witaj nanusia jak dzisiaj samopoczucie?Sukienka jest śliczna. Lubię takie proste sukienki
missiiss czadowa suknia -cytuję synka mnie też się podoba
a ja takie zakupy robię dla siostrzeńca bo mały rośnie jak na drożdżach
witaj nanusia jak dzisiaj samopoczucie?
Rano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
Ach po wakacjach podejdę do inseminacji. Babcia też zadeklarowała,że odłoży dla mnie kasę.
Kurczę dziewczyny, wykupiłam dziś ten antybiotyk + tablety dopochwowe co mi przepisal lekarz i wydalam na to prawie 100zl. 6tabletek po 3 dla mnie i męża kosztowały bez refundacji prawie 96zł. Normalnie szok.
wow jak slicznieJak juz sie chwalimy nasza radosna tworczoscia to ja sie pochwale, jaka wlasnie kartke dla ksiedza zrobilam. W realu tasiemka tez jest fioletowa...
![]()
Mysza84
Fanka BB :)
Rano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
Ach po wakacjach podejdę do inseminacji. Babcia też zadeklarowała,że odłoży dla mnie kasę.
Kurczę dziewczyny, wykupiłam dziś ten antybiotyk + tablety dopochwowe co mi przepisal lekarz i wydalam na to prawie 100zl. 6tabletek po 3 dla mnie i męża kosztowały bez refundacji prawie 96zł. Normalnie szok.
Witaj! Fajnie że już lepiej.
A ta inseminacja to taka droga jest ?!?
ciesze sie ze lepiejRano było nieciekawie, ale porozmawiałam sobie z moją kierowniczką i mi jakoś przeszło. Teraz już na spokojnie do tego podchodzę. Nawet byłam dziś u bratanicy i poszłyśmy na spacer.
omg co za ceny

super że się zdecydowałaś
Witaj! Fajnie że już lepiej.
A ta inseminacja to taka droga jest ?!?
cena inseminacji waha się w granicach od 200zł - 1000zł. wszystko zależy od raodzaju wspomagaczy jakie dają przed samym zaplodnieniem.
Ceny nie sa wysokie, ale i takie pieniadze trzeba posiadac. A mnie na takie dodatkowe kostzy niestety na dzien dzisiejszy nie stac. Na same badania teraz wydałam już ponad 1000zł.
reklama
cieszę się ,że nastawienie juz lepsze ja z M wczoraj rozmawiałam i też już że jeszcze troche poczekamy i raczej nastawiam się na inseminację tylko mi klinika nie odpowiada bo u mnie zostaje tylko Invicta niby coś nowego powstało w Gdyni kiedyś czytałam na boćku (chyba) i może tam
Tośka ale nas przetrzymujesz w tym czekaniu
Tośka ale nas przetrzymujesz w tym czekaniu
Podziel się: