reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
dzis postanowialm nie kalsc malej spac. wczoraj wstala abrdzo wczesnie i spala tylko pol godz.po drodze i potem ladnie padla o 20. az milo bylo, taki spokoj. w efekcie spala w nocy ponad 12godz, wiec dzis sprobuje ja przetrzymac.

ale u nas piękna pogoda na termometrze +13stopni i ani trochę wiatru i tak jak DOnkat pisała na śląsku słonecznie:tak::-):-):-):-)
byliśmy na spacerku i Mati wrócił cały do prania bo chyba z 5 razy się przewrócił w tym 2 razy do blota:sorry2:zrobiłam dzieciom po spacerku szpinak z jajkiem (1 raz)i o dziwo zjedli:szok::-)nawet mi posmakowało a ja zawsze na szpinak mówiłam beeeeeeeeeeee:-D:cool2:
Aneta napatrz napatrz się na małą didzię moze Ci się zachce i zmienisz zdanie jesli chodzi o rodzeństo dla Tuśki;-)
Donkat jak Julitka dobrzeje już???
Justyna ja nie używam photoshopa:no:kiedyś się trochę bawiłam w nim ale teraz jakoś nie mam cierpliwości do zabawy ze zdjęciami
Agulka jak Maja? no i jak po wizycie z wynikami?

Monia oj napatrzyłam się napatrzyłam:-) z tym, że w drugą strone:sorry2: mała miała podobno gorszy dzień i marudziła , płakała aż mi się zupełnie odechciało myślenia o kolejnej dzidzi:-p

witam wieczorowo:-):-)

w poludnie nagle braklo pradu i nie wyslal mi sie abrdzo wazny mail:baffled:

u nas na podworku katastrofa!!!!jedno wielkie bloto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ledwo wyjechalam i wjechalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dawno nie siedizalam wieczorem na BB i widze, ze pusciutko tu:-(

moja gwiazda kokosi sie w lozeczku. jednak dzis w dzien nie padla:-)

Aga, jak dzieci?

a Nuska, to jeszcze wpada na glowny??? :sorry2:

Gagulca
chyba dawno nie bylo:-(aaaa, chyba jej M ma urlop, dobrze kojarze?

Donkat[/B] jak Julitka dobrzeje już???

dzieki Monia, juz chyba na dobre jej minelo, bo dzis ani razu nie miala goraczki. a nawet na dworze byla dosc dlugo, bo sie ladnie zrobilo w koncu

JESTEM coś mnie dzis na gotowanie wzieło robię pierwszy raz w zyciu sama pyzy ziemniaczane:szok:tzn dzis je trochę podgotuje a jutro do końca juz przed obiadem ugotuje:tak:

Monia, nadziewane?

a jutro moja Jasia upiecze na bulki drozdzowe:-):-):-):-) juz mi slinka cieknie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:co prawda woalalabym rogaliki, jak ostatnio, ale z bulkami szybciej bedzie.

jutro ma byc jeszcze cieplej niz dzis, wiec moze sie wezme w koncu za mycie okien:cool:

reklama
ale u nas piękna pogoda na termometrze +13stopni i ani trochę wiatru i tak jak DOnkat pisała na śląsku słonecznie:tak::-):-):-):-)
byliśmy na spacerku i Mati wrócił cały do prania bo chyba z 5 razy się przewrócił w tym 2 razy do blota:sorry2:zrobiłam dzieciom po spacerku szpinak z jajkiem (1 raz)i o dziwo zjedli:szok::-)nawet mi posmakowało a ja zawsze na szpinak mówiłam beeeeeeeeeeee:-D:cool2:
Aneta napatrz napatrz się na małą didzię moze Ci się zachce i zmienisz zdanie jesli chodzi o rodzeństo dla Tuśki;-)
Donkat jak Julitka dobrzeje już???
Justyna ja nie używam photoshopa:no:kiedyś się trochę bawiłam w nim ale teraz jakoś nie mam cierpliwości do zabawy ze zdjęciami
Agulka jak Maja? no i jak po wizycie z wynikami?

witam wieczorowo:-):-)

w poludnie nagle braklo pradu i nie wyslal mi sie abrdzo wazny mail:baffled:

u nas na podworku katastrofa!!!!jedno wielkie bloto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ledwo wyjechalam i wjechalam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u nas to samo
dawno nie siedizalam wieczorem na BB i widze, ze pusciutko tu:-(
dogladam, choc juz J wrócił
moja gwiazda kokosi sie w lozeczku. jednak dzis w dzien nie padla:-)

Aga, jak dzieci?

a Nuska, to jeszcze wpada na glowny??? :sorry2:
dawno jej nie było, tylko na zamkniety wpada................ czyli kolejny etap jak było z Hrudzinką................... coraz mniej, a ż w końcu wcale
Gagulca
chyba dawno nie bylo:-(aaaa, chyba jej M ma urlop, dobrze kojarze?

dzieki Monia, juz chyba na dobre jej minelo, bo dzis ani razu nie miala goraczki. a nawet na dworze byla dosc dlugo, bo sie ladnie zrobilo w koncu

Dzieci oki.Pani dokotr powiedział, że badrzo dobre maja wyniki a Maja ma początek infekcji wirusowej, osłuchała ja i nic nie ma, ale kazała podawać przez 3 dni, 2xdziennie paracetamol , syrop na kaszel, tabsy do ssania lub TantumVerde

widzialyscie jaka busole dowalili zamiast kropki o dostepnosci? teraz to ja bez okularow ja widze:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzięki Tobie zauwazyłam.

Co do newsów budowlanych to w sobote majster skończxy kłaść wszystkie kafle , po niedzieli fugi i koniec pierwszego pomieszczenia

Do góry