reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny:-).Piszecie o tej ładnej pogodzie u was,a u mnie taka sobie.Siedzę cały dzień w domku,bo moja córa po dwóch dniach chodzenia do przedszkola znów znów się rozkłada.Mam nadzieję,że to tylko podziębienie.Ja dziś po obiadku jak już dawno nie,poszłam poleżeć i usnęłam.Wstałam po 2 godzinach:szok:.Ciekawe co będę robiła w nocy:confused:.Brzuszek dziś 114cm w obwodzie,czyli 1cm na tydzień.

emalia82-to nasz ptaszek i jajurka,mam nadzieję,że do kolejnego usg nie odleci skanowanie0001..jpg

paulka82-zdrówka dla syna,moja Guśka też zaczyna kaszleć i aż się boję pomyśleć

neti79-korzystaj z ciepełka i odpoczywaj

anecznik-ja też nie śpię tylko na lewym boku,bo bym zwariowała

ewus2090-mam nadzieję,że pojechałaś na badanko żeby się upewnić,że wszystko ok.Daj znać.

gosiagro-Majeczka zdrowa,to teraz Ty się kuruj

hefi-jeśli bierzesz jakiś zestaw witamin,to nie musisz dodatkowo brać kwasu foliowego,bo on jest w zestawie

liliti-tak sobie myślę,że może dobrze,że to wszystko się stało tam,bo u nas ci wspaniali doktorzy mogli by się nie dopatrzeć przyczyny,a tak już jesteś zdiagnozowana i leczona,no i opieka jak piszesz luksusowa,nie to co u nas...

yoshe,ita85,MagdaM,zdec
-powodzenia na wizytach i samych dobrych wiadomości

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki uciekam na nauki przedmałżeńskie....porażka....ale jak mus to mus....ciekawe jak ksiądz zareaguje na widok mojego brzucha;):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Teraz to się wystraszyłam u mnie ostatnio w wymazie wyszła jakaś bakteria i też żadnych objawów nie miałam miesiąc temu robiłam wymaz i było ok a teraz się coś wylęgło no ale biore już na furagin doustnie globulki dopochwowo i jeszcze smaruje maścią mam nadzieje że się to dziadostwo wytępi!

Dziewczyny powodzenia na wizytach!

liliti,
rzeczywiscie w NIemczech sa znacznie lepsze warunki w szpitalach niz w Polsce, ale na pewno takie w jakich ty jestes nie sa standardowe. ja w samej Kolonii bylam w 6 szpitalach ( w tym 2 Klinikach dzieciecych) i pomiedzy kazdym z nich byly duze roznice. najsmieszniejsze jest to, ze najgorzej (od wewnatrz) wygladajacy szpital w Kolonii, ma najlepszych lekarzy :tak:

Pięknie położyłam się na chwilkę żeby dać kręgosłupowi i miednicy trochę odpocząć a wstałam po 3 godzinach :-( i dzień z głowy :-(
Najlepsze, że dopiero teraz chce mi się spać :-D

My już po wizycie i po pizzy:-):-)
Mała fikała koziołki jak szalona, waży dopiero 850g, co przy waszych kruszynkach wydaje mi się marnym wynikiem:-) Ale wszystko jest w porządku.
Łożysko poszło w górę i jest dobrze na przedniej ścianie. Mała jeszcze jest pupą w dół, ale lekarz mówi że to jeszcze się sto razy może zmienić:-)
Według pomiarów ma dokładnie swój wiek, oprócz pomiaru brzuszka z którego wyszedł 27tydzień:szok: Na to powiedziałam lekarzowi, że pewnie się najadła:-D:-D
Poznałam też Magdę:-):-) Lekarz się śmiał że się znamy:-)
Wymaz obiecał mi zrobić na następnej wizycie po świętach:-) Na razie dostałam czopki żeby "wyczyścić" wszystkie ewentualnie "glony" do momentu pobrania wymazu:-)
Zapytał się mnie też czy chcę odpocząć i wrócić do pracy:-D Na co ja oczywiście że NIEEEE:-)
A teraz tak patrzę na zwolnienie, które mam już do 16.05, że mam tam 1B, czyli wygląda na to że znowu mam zwolnienie leżące:-( W sumie to nie wiem dlaczego..... i tak mnie w domu nie zatrzyma:-)

reklama
Do góry