reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia, nadziewane?

l:
nie takie zwykłe bez nadzienia nie chciałam eksperymentowac jak na początek no i jutro piątek? a czym jeszcze nadziewacie pyzy bo u nas to albo zwykłe bez dodatku albo z mięsem. mniam mniam uwielbiam z mięsem moja mama i babcia robią takie pyszne............

reklama
Dzieci oki.Pani dokotr powiedział, że badrzo dobre maja wyniki a Maja ma początek infekcji wirusowej, osłuchała ja i nic nie ma, ale kazała podawać przez 3 dni, 2xdziennie paracetamol , syrop na kaszel, tabsy do ssania lub TantumVerde

Co do newsów budowlanych to w sobote majster skończxy kłaść wszystkie kafle , po niedzieli fugi i koniec pierwszego pomieszczenia

:-):-):-):-):-)

Monia,
u nas albo puste, albo tez z miesem. ja sama nie robie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie szalejemy na jutro musi byc:-pa pyzy robiłam wielkości orzecha włoskiego za to z mięsem mojej mamy to jadamy tylko po 2 bo ona robi je duże

D siostra załatwiła dziś od koleżanki super buciki dla Mateuszka .Jej koleżanka chciała sprzedac na allegro ale siostra D stwierdziła że najpierw przywiezie mi je pokazac.Buty orginalne Adidas i England jak ze sklepu wogóle nie ma śladów noszenia.Super bo już buty na wiosne mam z głowy:-):-):-)

D siostra załatwiła dziś od koleżanki super buciki dla Mateuszka .Jej koleżanka chciała sprzedac na allegro ale siostra D stwierdziła że najpierw przywiezie mi je pokazac.Buty orginalne Adidas i England jak ze sklepu wogóle nie ma śladów noszenia.Super bo już buty na wiosne mam z głowy:-):-):-)

dobrze, ze akurat rozmiar pasowal.

ja sie juz rozgladam za butkami dla niunki i jestem lekko zawiedziona, bo widze, ze w rozmiarze 25 nie ma takich typowych trzewiczkow ze sztywnym i wysokim zapietkiem. to juz jest rozmiar dla starszych dzieci i wszystkie sa do kostki

reklama
no były w sumie 3 pary z czego jedne były za małe a też super .........a te 2 pozostałe pary to akurat na teraz nba wiosne bo nie są na styk i nie są za duze:tak:

Do góry