reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam was dziewczyny:)
Ja dopiero przedwczoraj wróciłam ze szpitala. Na tyłku nadal nie mogę usiąsć. Mała jest w miarę grzeczna.
caroline u mnie godzina porodu to 17.28, a nie 5.28, ale pewnie jedziesz teraz na porodówke więc jak coś to innym razem poprawisz. Powodzenia
Poród trwał 16 i pół godziny
Trzymam kciuki za nierozpakowane

16 i pół godziny ja pikole :) ja 3,5 a myślałam, że to wieczność :)

reklama
Witam :) Od czasu do czasu mnie tu wpusci wiec cos skrobne :)U nas ok malutka jest kochana i rosnie z kazdym dniem,juz mi sie wydaje takaaaaaa duza a przecierz niedawno byla taka malenka ,ten czas za szybko leci korzystam z karzdej minuty i kazdej godziny ale i tak za szybko rosnie moja kluseczka :) odkad ja musze dokarmiac butla i "sterydami " :-D jest taka okragla .Nie nadrobie dlatego nie wiem co u kogo ale mam nadzieje ze wszystko dobrze .nie rozpakowanym zycze szybkiego i bezbolesnego porodu :)mnie tez bardzoooooooo bolalo i sie wycierpialam dlatgo jesli bedzie kolejne dzieko to tylko CC PLANOWANA :) Pozdrawiam wszyskie .opowiesc opisze tylko musze dorwac M kompa :)

witam!!
caroline powodzonka!!!!

agus zdrowka!!!

my ciezka nocka pierwsza w domu pawelek budzil sie co godzine ja jestem bardzo zmeczona...
ale teraz spi juz ponad 1h wiec troszke odsapne...

tez chce opisac opowiesc z porodowki ale ciezko moze byc, moze dzis sie uda

moj porod trwal 1,5 h tzn tyle czasu spedzilam na porodowce:szok: ale skurcze mialam 3 dni z czego ten ostatni to juz byly nie do wytrzymania, boooze nie wiem jak udalo mi sie to przezyc
powiem wam tylko ze w calym szpitalu mnie slyszeli i zapamietali mnie na dobre;-)

nno nic sprobuje to opisac skoro pawel spi:tak::tak::tak:

Hej!

Kochane zbieram się do szpitala!! Trzymajcie kciuki abym dzisiaj tuliła córeczkę!!!

Pozdrawiam!

KArolinka trzymam kciuki!!! No i tez sie wybieram wlasnie do spzitala, tylko skoncze herbatke:tak: :tak:u mnie nie wiem co bedzie..moze mnie odesla do domu , chociaz mam nadzieje ze nieeeee, wiec trzymajcie kciuki i za mnie prosze:tak:
Dziewczynki pora i na was, czekamy na dołączenie do rozpakowanych i niewyspanych mamuś:-D:-D:-D! Trzymam kciuki!!!

Ja dziś mam dół:baffled: Siedze i ryczę:baffled: zaczelam 39 tydzien i wielkie nic:baffled:
trzymam kciuki za dzis rodzace! powodzenia dziewczyny i Agus wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Mi 25 lutego tez stuknelo 28.

witam dziewczynki.. nie bylo mnie tu hoho... ale jakos nie mialam zbytnio czasu na komputer:p dzis jakos zebralam sily i wkoncu was odwiedzilam. widze ze juz mamy duuuzo marcoweczek :) wkoncu juz 19... a dopiero bylo odliczanie byle by juz był 1 hehe:) ale zleciało strasznie:)
u nas malutka rosnie szybciutko no i wsumie jest grzeczna poza wstawaniem w nocy co 1,5 godziny.. troche mnie to masakruje ale dam rade.:) pozdrowionka dla wszystkich rozpakowanych i jeszcze wieksze dla oczekujacych:)

Aguś najlepsze zyczonka :****

reklama
Witajcie kochane,
Agus najlepsze życzenia urodzinowe, łatwego i krótkiego porodu i zdrowiutkiej Natalki. A te Twoje dzisiejsze bóle brzucha może oznaczają, że córeczka zrobi mamusi prezent?
Ccaroline i Adelina trzymam kciuki. Ccaroline to dzisiaj będzie tuliła malutką, a ciekawa jestem jak Adelina.
Kamikaa , ty biedna jestes z tym dostępem do forum, wpuści cię jak mu się podoba. Opisz nam swoją opowieść z porodówki,bo jestem ciekawa i pewnie nie tylko ja.
A ciekawe jak tam Mysz i Patinka? Patinka, to już długo w szpitalu bidulka jest.
A ja dzisiaj też słabo spałam, najpierw do 3 nie mogłam usnąć, a potem co chwilę budzenie do kibelka, no ale do 10 poleżałam, to trochę oderspałam.
Zjadłam śniadanie i kawkę robię zaraz.

Do góry