reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

bluberry przeczytalam, rzeczywiscie lajtowo, przynajmniej tyle:tak::tak::tak:

u mnie to tez plusem ze zaraz po porodzie smigalam po calym oddziale;-) mimo tego ze lekko nacieta bylam i mam 4 szwy

generalnie to musze powiedziec ze bylam bohaterka:-):-):-) bo caly oddzial byl swiadkiem bolesnych narodzin synusia:-):-):-) wszyscy mi gratulowali;-)

a macierzynski mam od narodzin wczesniej normalne l-4

reklama
No wlaśnie ja się boje najbardziej, że u mnie będzie tak jak u k_aralajny, bo ból nawet największy da się znieść jeżeli nie trwa wiecznie. Najgorsze jest to jak położne i lekarze nie wierzą Ci, że boli i robią z człowieka histeryczkę:wściekła/y:

mialam pecha bo ta na MOJEJ zmianie akurat byla niedowiarkiem:tak:

Agus28 :-D:-)- zdrówka i szybkiego i bezbolesnego porodu :tak:

mysza_m- nie przejmuj sie kochana , ja juz prawie koncze 39 i nic ;-), a wywoływania boję sie jak diabeł święconej wody, jeju żeby to sięsamo rozkeciło np. w niedziele :-D

A moj samochodzik juz sprawny - pojechałam do mechanika i mówię że muszę go dziś mieć bo nic nie wiadomo a jak nie to umawiamy się że on mnie wiezie w razie czego :-D no i się gościo wystraszył chyba bo 50 min i gotowe :szok::-D

niezłe:-D:-D:-D:-D

:tak::tak::tak:

na szczescie i tak skonczylo sie szybciej niz w ogole moglabym pomyslec i ja wszyscy przy tym obecni:tak::tak::tak:

a jak twoj drugi?? bo jeszcze nie doczytalam, ale mnie straszyly ze w takim razie z drugim moze byc gorzej heh

oj, to współczuję takiej męczarni....na szczęście to już za Tobą:tak::tak::tak:

marela mi gin powiedziała, że po terminie to już macierzyński...ale ja też bym wolała L-4...może trzeba się upomnieć o nie w szpitalu:tak::dry:

Tabasia, widze, ze jesteś zadowolona :)
i tak trzymaj :)

ja teraz czekam, az sie Olcia obudzi, nakarmię i śmigamy na spacer :) póki nie leje, hehe ;P

mam pytanie i z góry przepraszam, jeśli kogoś obrzydzę...
jakiego koloru kupki znajdujecie w pieluchach?? bo juz sama nie wiem, u nas kolorowo zielono-żółto i ten zielony mnie martwi :(
przypominam, że my pijemy z butelki...

Hej Mamuski,
Nam po 8 dniach odpadl kikut :-):-):-)
W zasadzie to niewiele z nim robilismy, tak jak w szpitalu mowili, przemywalismy woda i wysuszalismy, a platkami leko moze ze dwa razy... Wiec chyba reguly nie ma, ze po spirytusie odpadnie szybciej :happy2:

Ewcia pytalas lekarza ile powinien jesc Maluszek? Bo nasz juz potrafi wtrabic 100-120ml za jednym posiedzeniem :-D

Zoltaczki prawie nie mielismy, od wczoraj go werandujemy, choc polozna mowila, zeby juz wychodzic na spacerki :szok: Tu wszystko inaczej :-D
Ja dalej lece na przeciwbolowych, bo niestety troche piecze i ciagnie ta rana, ale to nic, ladnie sie goi i sama w szoku jestem, bo prawie nic nie widac :-)
Do cyca go dostawiam, ale rowniez dokarmiam butelka, bo to maly glodomor :-D
No i ladnie nam w nocy spi, przewaznie wieczorem jest aktywny, a potem budzi sie 2 razy na jedzonko i zmiane pampersa :-)
Placze tylko jak jest glodny, ma mokro i gole stopki :-D
Czasem go brzusio boli, ale widze, ze to normalne u takich maluszkow.
Reasumujac jest swietnie, oby tak dalej :tak:

A teraz zmykam, bo mam troche roboty i egzamin za tydzien :baffled:

Milego dzionka Dziewczynki ;-)

a dokarmiasz go swoim odciągniętym mlekiem??

mój chyba miał dziś w nocy kolkę matko boska płakał 4 godziny tak strasznie a ja nic nie mogłam zrobić byłam bezsilna naprawdę nic nie pomagało :((((

ionka to prawidłowy kolor kupki nic się nie martw :)

A ADELINA się nie odzywała? Bo na NK sie święciła, to chyba ją odesłali do domu.
Porobiłam wkoło siebie, depilacja, paznokcie i teraz wyjeżdżamy, wracam wieczorem, to może ze dwie strony dojdą hihi. Kiedyś to było po 20 stron przez dzień.

dziekuje wszystkim za zyczonka :**** niestety mała raczej prezentu mamusi nie zrobi..ide kurde bo sie nie wyrobie do przyjscia gosci! do jutra kochane :***

a ja chcialam zapytac o jakis dobry krem do biustu, do stosowania przy karmieniu, najlepiej zeby nie trzeba bylo zmywac przed, znacie cos dobrego????

reklama
Do góry