reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
nie jest jeszce takźle bo mało przepisó,ale lepiej wcześneijzorbić porządek, żeby potem nie utonąć w tym wszsytkim:tak:

dziękuję dziewczyny :) jesteście kochane :-) dziś napewno już nie będe farbować muszę się z tym przespać :tak: a teraz rrobie kolację dziś pikantne skrzydełka ziemniaczki pieczone w całości i suróweczka z pora :tak: to co miało być na obiadek zaserwuję na kolację :-) a niech się moj men nauczy że mówi się dzień wczesniej o wypadzie na obiad do mamusi :-p
no i oglądam serial usta usta bo nie ma nic ciekawego w telewizorni ;-)

A ja ogladam "Nigdy w zyciu" znowu , ale bardzo lubie ten film
Maz w pracy , znowu i tak sobie kombinuje , ze po wizycie w srode chyba pojade do kuzynki do Grudziadza, bo z Seba i tak sie nie widuje ,bo ciagle w pracy jest a ja sie nudze sama cale dnie, oczywiscie jak mi lekarz juz pozwoli wstac i wkoncu polazic

dziewczyny co do farb do włosów to loreala casting creme jest bez amoniaku. Ja tez mam ochotę na małą zmianę, ale cały czas się waham...ponoć w drugim trymestrze jest juz bezpiecznie. A jednak... sama nie wiem...
Właśnie wróciłam z zakupów i od mamy... biedna, samiutka... tata w szpitalnym sanatorium po wypadku, więc staram się pomagać troszeczkę... Wracaliśmy z M autem i dostałam strasznych bóli brzucha... nie wiem jak to opisać... nie był to ból w podbrzuszu tylko na wysokości pępka po lewej stronie... bolało i piekło.. przez jakieś 5 minut...potem przeszło... chyba to nie Dzidzi...? troszkę się przestraszyłam...

Dzięki za propozycje gdzie moge znaleść ten ciśnieniomierz. Ja jestem w tym temacie akurat totalnie zielona bo nigdy ich nie kupowałam i nie wiem gdzie jaki i za ile żeby nie przepłacić a teraz ciąża zmusza mnie do tego zakupu. Dzięki wielkie!

reklama
Tosia ja poprzednia ciaze farbowalam i teraz tez co jakies 2 miesiące chodze
wiec moze poczekaj na 2 trymestr i czemu nie masz sobie humoru poprawic

Do góry