reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aaaaa ciasteczko co do suwaczkow to obserwowalas ciagle?? bo ja od 8.00 do 11.00 to mieszalam ciagle z nimi hehehe czego tu nie bylo ;-)

ja widzialam tylko ten co teraz masz i wczesniej ten z kotem zamiast tych slonikow
a to tego bylo wiecej:-D:-D

ja tak chyba cos z wlosami zrobie cholera nie wiem moze znowu sobie grzywke zrobie zawsze jak cos to sobie zepne bo ciagle tak samo troche nudno i mam ten braz na wlosach ale sie nie czuje w nim wole ciemny braz choc widac te moje cholerne siwe:wściekła/y::wściekła/y:

Hej, hej, ale jestem wściekła, trzy razy mi wcięło mega posta, już mi się pisać nie chce...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W mega skrócie:
Daffodill witaj wśród nas, śliczną masz córcię:tak:
Larvunia, nowy avatarek widzę, w końcu ujawniłaś nam swoje prawdziwe oblicze:-p:-D;-)
Ciasteczko a jakie masz teraz włosy? Ja miałam długie przez kupę czasu, i tak się sobie znudziłam, że w styczniu się obciachałam i mam teraz dosyć krótkie włosy, ale zadowolona jestem w sumie, choć znów wymyślam jakby tu się obciąć następnym razem. A na głowie mniej więcej mam takie coś: (wstawiam tu fotkę, bo zanim dojdę jak to się robi w galerii, to jeszcze trochę czasu minie pewnie:sorry2:)
Kopia (2) 19.02.10r 005.jpg

czesc lili
ja to przez wiekszosc zycia mialam takie dlugie prawie do konca plecow w liceum obcielam do ramiona
teraz aktualnie mam srednio dlugie takie do lopatek:tak: 2 lata temu mialam do polowy plecow ale po zabiegach usuwania zebow madrosci strasznie mi wypadly to skorcilam cos jak ty teraz masz
a tak poza tym sliczna z ciebie kobita:-):-) i super masz fryzurke:tak::-)

Hehe, dzięki Ciasteczko;-) Czasem na zdjęciu wyjdzie się lepiej niż w rzeczywistości, jak zobaczysz mnie na żywo, to możesz się rozczarować;-):-D Właśnie obejrzałam Twoją galerię:-) Tobie też niczego nie brakuje Kochana:tak::-)
Lecę kąpać dziewuchy, później wpadne jeszcze cosik napisać;-)

czy ty aby nie przesadzasz co:-D ja to i na zdjeciach fatalnie wychodze ale trudno:-)
lec lec ja tez zmykam milego wieczoru:-)

czesc wieczornie
tak katgen mialam przyjechac, ale mlody mi spal do 17.00 a pozniej pojechalam do szpitala do sulecina :dry:
tjaaaa wlasnie....
mlody przed pojsciem spac upadl na noge, w sumie na stope niefortunnie i wlasnie z placzu zasnol mi przed 14.00
obudzil sie i wychodzac z lozka stapnol na te bolaca noge i znowu bylo "mama ala" i wielki placz :-( pojechalam wiec do szpitala....
no i co... i nic. Lekarz jakis dziwny tylko macnol raz praktycznie noge, wogole mu jej nie zbadal dokladnie tylko zalecil altacet czy jakos tak zeby mu noge obwiazac na noc a rano jak bedzie dalej bolec to mamy jechac raz jeszcze.
W sumie malemu nic nie jest juz, mowi ze boli ale chodzi - juz nie biega :sorry2: mi sie wydaje ze nadwyrezyl tylko, ale lekarz do bani... nawet nie "wymacal" nogi. Raz dotknol i po sprawie :dry: bo jak to stwoerdzil, widze ze maly pogodny wiec nic mu nie jest....

wlasnie wrocilismy do domu......
mlody je dopiero obiadokolacje bo zaraz jak wstal to pojechalismy wiec nie jadl ani obiadu ani nic.... dopiero teraz bidulek.
jak zje to kapanko i spanko, jeszcze tu pewnie wpadne....

no to do pozniej :***

Ja ja jeździłam z nóżką Oliwki do Sulecina to też na IP trafiłam na dziwnego lekarza, był chirurgiem, nogi nie macał ale dał skierowanie na zdjęcie i zaaplikowali jej w szpitalu lek p/bólowy. A później jeszcze trzy razy trafiłam na tego samego lekarza w przychodni chirurgicznej jak jeździliśmy.
a ja właśnie chciałam się wziąć za robienie brzuszków, bo trzeba sie sadełka pozbyc i lipa. NIe mogę brzuszków robić bo mnie tak krzyż boli w momencie podciągania, że aż mi łzy pociekły

reklama
asienka moze to byl ten sam lekarz :dry:

jej dziewczyny LEON leci na tvp2 :-D Ja jestem zakochana od wielu lat w tym filmie :-D:tak::-)

Do góry