reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

kasialle ja jak miałam białko w moczu w ciąży musiałam brać amoxycilinę antybiotyk ale nie szkodzący :blink:

Beniaminka też cały czas myślę o L4 ale jestem taka głupia i normalnie boję się na nie iść, normalnie mam głupie wyrzuty, że co sobie pomyślą, że nie daj boże spotkam któregoś na mieście mimo iż będę mogła chodzić - takie tam - bo ja w pipidówie mieszkam i wiecie jak to jest jak nie chcecie się bardzo na kogos napatolić to zawsze na niego wejdziecie:sorry2:

reklama
bo ja w pipidówie mieszkam i wiecie jak to jest jak nie chcecie się bardzo na kogos napatolić to zawsze na niego wejdziecie:sorry2:

kochana wiem coś o tym, też mała miejscowość, w ubiegłym tygodniu byłam na depilacji woskiem wąsik, brwi i niestety broda, potem po dzieciaki do przedszkola a tam moja bratowa na całe przedszkole przywitała mnie słowami : Matko Boska ale Ci plamy w tej ciąży wyszły!!!!!!!!! :):):) I zawsze ją spotkam kiedy próbuję się ukrywać:) tak więc śmiało trzeba iść to nikogo się nie spotka....:):):)

sylwia781122 jak tak ci zapisał to spoko. A może teraz jak sie nic nie zmienia to niech ci coś zmodyfikuje. Jest taki bardzo skuteczny ale obrzydliwy w smaku lek. FITOLIZYNA sie nazywa. Ja to brałam, a raczej piłam bo to pasta do rozpuszczania w wodzie, za dzieciaka jak miałam olbrzymie problemy z nerkami.

Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK
a115.gif
a115.gif
a115.gif

Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki :tak:
Rośnie zdrowo i wszystko w porządku.
Ginówa chciała mi dac zwolnienie z powodu czestych migren ale na razie nie chciałam bo w końcu to tylko 3 razy w tygodniu. Powiedziała mi, że w takim razie mam brac Paracetamol a jak on nie pomoże to Dolormin.
Następna wizyta za miesiąc.

reklama
Do góry