lilu02
Fanka BB :)
Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK
Wielkie gratulacje, teraz już możesz kupować wyprawke dla małego mężczyzny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK
Gratulacje!!!.Super no a jak z "klejnotami" to tatuś szczęśliwy i dumny jak Paw będzieHejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK![]()
![]()
![]()
Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki
Rośnie zdrowo i wszystko w porządku.
Ginówa chciała mi dac zwolnienie z powodu czestych migren ale na razie nie chciałam bo w końcu to tylko 3 razy w tygodniu. Powiedziała mi, że w takim razie mam brac Paracetamol a jak on nie pomoże to Dolormin.
Następna wizyta za miesiąc.
Oj to naprawdę super powerek byłale miałam powera :-) no i podłoga umyta, kominek wyczyszczony, pranie powieszone, kuchnia posprzątana :-) właśnie siostra do mnie napisała, że mnie zaprasza do siebie.. Mieszka we Włoszech, wstyd się przyznać studiowała tam parę lat i ani razu Jej nie odwiedziłam...no ale teraz z wyjazdu tym bardziej nici, bo jak pomyślę o samolocie to już zaczynam rodzić :-( ale mi szkoda...
Oj to naprawdę super powerek był.A jeżeli chodzi o samolot to ja wróciłam w zeszłym tyg z Francji i wsio u mnie ok.Samolot też dla mnie to "trauma" ale tym razem poszło gładko
.Chociaż znam przypadek gdzie znajoma była w ciąży i leciała samolotem to już na lotnisku zaraz po wylądowaniu w ciaży nie była
(.No ale co ma być to i tak będzie
.
No to rzeczywiście lepiej nie ryzykować jakby nie było dzieciątko najważniejszeja jeszcze nigdy nie leciałam, więc pewnie stąd te obawy... smutno mi, ale cóż nie ma szans... :-( Dzidzi najważniejsze, więc dodatkowego stresu Mu oszczędzę...buziaki Dziewczyny
W ciąży kochana żadnych tabletek nie można bez konsultacji z lekarzem. Nawet niektóre zioła są zakazane. Wizyta za tydzień to wtedy sie wypytasz. Zmiany w moczu w czasie ciąży są normalne. Jak nie piecze i nie kłuje podczas siusiania to nie ma potrzeby sie faszerować. Żurawinka i pokrzywa da sobie rade z bakteriami.
Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK![]()
![]()
![]()
Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki
c.
ja jeszcze nigdy nie leciałam, więc pewnie stąd te obawy... smutno mi, ale cóż nie ma szans... :-( Dzidzi najważniejsze, więc dodatkowego stresu Mu oszczędzę...buziaki Dziewczyny