reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK
a115.gif
a115.gif
a115.gif

Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki :tak:
Rośnie zdrowo i wszystko w porządku.
Ginówa chciała mi dac zwolnienie z powodu czestych migren ale na razie nie chciałam bo w końcu to tylko 3 razy w tygodniu. Powiedziała mi, że w takim razie mam brac Paracetamol a jak on nie pomoże to Dolormin.
Następna wizyta za miesiąc.
Gratulacje!!!.Super no a jak z "klejnotami" to tatuś szczęśliwy i dumny jak Paw będzie:).Moja siostra jak w ciąży była to dopiero na 2 tyg przed porodem dowiedziała się co będzie:).Jeszcze raz gratulacje!!!.

Hausfrau super, że już wiesz:-)
Ja też czekam z zakupami, do momentu jak się dzidziolek ujawni, nast usg mam 7 kwietnia w 18tyg wiec mam nadzieje, że pokaże mamusi co ma między nózkami, a czego nie ma:) ehhe

ale miałam powera :-) no i podłoga umyta, kominek wyczyszczony, pranie powieszone, kuchnia posprzątana :-) właśnie siostra do mnie napisała, że mnie zaprasza do siebie.. Mieszka we Włoszech, wstyd się przyznać studiowała tam parę lat i ani razu Jej nie odwiedziłam...no ale teraz z wyjazdu tym bardziej nici, bo jak pomyślę o samolocie to już zaczynam rodzić :-( ale mi szkoda...
Oj to naprawdę super powerek był:szok::tak::szok:.A jeżeli chodzi o samolot to ja wróciłam w zeszłym tyg z Francji i wsio u mnie ok.Samolot też dla mnie to "trauma" ale tym razem poszło gładko:).Chociaż znam przypadek gdzie znajoma była w ciąży i leciała samolotem to już na lotnisku zaraz po wylądowaniu w ciaży nie była:((.No ale co ma być to i tak będzie:tak:.

Jeszcze jeden znam przypadek i to też w mojej najbliższej rodzinie hahahah.Nakupowali wszystkiego na niebiesko nawet baldachim nad kołyską byl niebieski a tutaj NIESPODZIANKA!!!!.Urodziła się piękna dziewczynka,może gdzieś tam po drodze jej "ptaszka" urwało???? hahahhaha.To naprawdę był szok!!!.Laura ma dzisiaj 10 lat o "urwanym ptaszku" historię już zna!!hahahaha.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oj to naprawdę super powerek był:szok::tak::szok:.A jeżeli chodzi o samolot to ja wróciłam w zeszłym tyg z Francji i wsio u mnie ok.Samolot też dla mnie to "trauma" ale tym razem poszło gładko:).Chociaż znam przypadek gdzie znajoma była w ciąży i leciała samolotem to już na lotnisku zaraz po wylądowaniu w ciaży nie była:((.No ale co ma być to i tak będzie:tak:.

ja jeszcze nigdy nie leciałam, więc pewnie stąd te obawy... smutno mi, ale cóż nie ma szans... :-( Dzidzi najważniejsze, więc dodatkowego stresu Mu oszczędzę...buziaki Dziewczyny

Moja siostrzenica też miała być chłopcem a potem lekarz mówił, że mu się pępowina między nogami zamotała i stąd ten błąd. jednak dzisiaj Ginówa była na 100% pewna :-)

Hausfrau wielkie gratulacje:-)
Tosia1 w nastepne wakacje polecisz z dzidzia, jeszcze siostra bedzie miala dosc :-D
A co do tych dalekich podrozy, to ja tez sie zastanawiam. Mamy ochote gdzies wyjechac latem, ale z drugiej strony sie boje, ze zaczne gdzies po drodze rodzic;-)
Planujecie jakies wakacyjne wyjazdy?

Rano bylo tak ladnie i myslalam, ze wracajac do domu troszke naciesze sie slonkiem.U mnie wlasnie sie zachmurzylo, a ja zaraz z pracy wychodze:wściekła/y:

reklama
W ciąży kochana żadnych tabletek nie można bez konsultacji z lekarzem. Nawet niektóre zioła są zakazane. Wizyta za tydzień to wtedy sie wypytasz. Zmiany w moczu w czasie ciąży są normalne. Jak nie piecze i nie kłuje podczas siusiania to nie ma potrzeby sie faszerować. Żurawinka i pokrzywa da sobie rade z bakteriami.

klucie i pieczenie to jednen z objawow, bakerie w moczu podczas ciazy to sprawa, ktora trzeba leczyc i czasami zurawina, pokrzywa rady sobie z ciezsza odmiana bakerii nie da.
ZMIANY W MOCZU PODCZAS CIAZY NIE SA NORMALNE, wiec nie wprowadzaj kogos w blad

Hejka Dziewczyny!
Miałam dzisiaj wizytę u lekarza i miałam kolejne usg no i wyszło, że bedzie ... CHŁOPAK
a115.gif
a115.gif
a115.gif

Pięknie się rozkraczył i pokazał swoje klejnociki :tak:
c.

gratulacje!

ja jeszcze nigdy nie leciałam, więc pewnie stąd te obawy... smutno mi, ale cóż nie ma szans... :-( Dzidzi najważniejsze, więc dodatkowego stresu Mu oszczędzę...buziaki Dziewczyny

lec do wloch,kobieto, wypoczniesz cudownie, to jedzenie te lody , na lot samolotem fajna muzyczka zapodaj, kilka gazet i super to tylko 2 godz

ja bym teraz bardzo pojechala ojjjj jak bardzo ale niestety robimy mega remont, wiec kiszka

Do góry