reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
moja przedświąteczna dekoracja :-)
IMG_5826.jpg

Załączniki

• IMG_5826..jpg
    IMG_5826..jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 58
witam się wiosennie:-)

tak późno dziś zaglądam bo tak jak pisałam w weekend dziś zaczęliśmy remont pokoju dla Bobasa:tak: z jednej strony się cieszę a z drugiej to już jestem umęczona:no:
jaki kolor ścian pokoju dla chłopcamacie jakiś pomysł?ja już sama nie wiem:baffled:
jeszcze to przeziębienie:wściekła/y: gardło pełne i bolące, z nosa kapie:wściekła/y:
wogóle dziękuję dziewczyny za życzenia zdrówka:-)

zdec super że mąż zabrał się za mycie okien bez proszenia:tak: mój to zawsze myje okna, ale trzeba go nagonić:-p i nie ukrywam że czasem są niedoskonałości, ale wolę go nie krytykować za wiele bo przestanie się tym zajmować;-)

Właśnie wróciłam od lekarza...oczywiście starcie z mocherami o kolejkę,,,,one miały problem nie ja;)I tak naprawdę nic mi nie jest lekarka mówi, że płuca czyściutkie, po prostu lekki wirus;)Pewnie moja mama mnie zaraziła;)
dobrze że to nic poważnego:tak: a straruszkami się nie przejmuj:happy2:

Witam się z moimi kochanymi dwupakami:-) Steskniłam sie za Wami BARDZO BARDZO postaram sie oczywiście wedle samopoczucia moich chłopców Was nadrobić,mam nadzieje że same dobre wieści tylko są:tak:
A teraz kilka słów co u naszej trójeczki.Więc jak juz Nasza kochana Zdec pewnie pisała nadal jesteśmy w trójpaku :tak:i zamierzamy za szybko tego nie zmieniać:tak: .Moje twardnienie brzucha jest i będzie...Po mimo tego ze praktycznie ciągle leżę...ale w szpitalu tak dały mi popalić że:szok::szok: To oni sami wywołują to twardnienie...Bo mój brzuszek jest mały a one w najlepsze sie wypinają...I jeden i drugi:-D Normalnie co te dzieci zaczęły wyprawiać to....:szok:
Wczoraj położna zrobiła mi ktg i skurczy nie ma:tak: ale ruchów30 na godzinę....:szok:(mówi że to bardzo dużo:-D) tak więc mam leżakować cały czas....ale i tak to nic nie da bo brzuszek będzie twrdniał... z piersi mi tak leci że:szok::szok::szok: szyjka zamknięta i narazie jest ok:-)
Także raport zdany:-) Ciekawi mnie bardzo co sie u Was dzieje więc biorę sie za czytanie;-)
super wieści:-) ważne że nic się nie dzieje i chłopcy nie wychodzą:-p odpoczywaj teraz jak najwięcej, leż i tak jak napisała zdec nie gotuj dla całej rodzinki

ewela28 ja mam kreskę, ale wiem że nie każdy ma, więc się nie przejmuj, a jeśli chodzi o te stolce to pewnie od żelaza, ja też mam czsem przez to takie:nerd:

Okna czyściutkie, świeżutkie pachnące firanki wiszą;) Zakupy przed chwilą zrobione, pora na odpoczynek:)

Magda gdzie w końcu kupiłaś tą wierzbę? Ja narazie mam tylko jajeczka do powieszenia, teraz muszę poszukać tych gałązek:)

nadika fajny ten wozeczek
wydaje sie ze ma wszystko co potrzebne

ja juz zglupialam calkiem i nie wiem jaka gondole wybrac, moze wystarczy nosidlo skoro rodzimy w czerwcu?
tez nie wiem czy jest sens tak bardzo inwestowac w wozek bo widze ze moje kolezanki przesiadaja sie w lekkie spacerowki typu parasolka kiedy dzieci 2 lata koncza
ehhh mozna dostac krecka

Magda M fajna dekoracja, zapachnialo swietami

ja juz zglupialam calkiem i nie wiem jaka gondole wybrac, moze wystarczy nosidlo skoro rodzimy w czerwcu?
na spacer w nosidełku? oj to niezdrowo dla takiego słabego kręgosłupa dzidziusia :-)

w sobotę zrobiliśmy wiosenne porządki, mężuś okna umył :-) w pokoju małe przemeblowanie :-)
pogoda coraz fajniejsza więc spacerki jak najbardziej wskazane:-)
ja też miałam kreskę ok 20 tyg. a potem znikneła i już sie nie pojawiła...

reklama
Okna czyściutkie, świeżutkie pachnące firanki wiszą;) Zakupy przed chwilą zrobione, pora na odpoczynek:)

Magda gdzie w końcu kupiłaś tą wierzbę? Ja narazie mam tylko jajeczka do powieszenia, teraz muszę poszukać tych gałązek:)

na placu solnym jedna wiązka 5 zł (tam jest około 5-6 patyków)

Do góry