reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie .Ze szwagrem dojechalismy do kolezanki kolo 11 .Klachamy i przyszla jeszcze jedna kolezanka z dzieckiem wiec bylo wesolo :-).Zjadlysmy zupke,my i dzieciaczki pojadly.Pozniej dlugi spacer zaliczylysmy ,3 baby i 3 dzieci-dziewczynki.Normalnie babiniec :-).
W domu jak klachalysmy i drinkujemy do teraz :-).Oliwka spi.Padla w sekunde bo spala tylko godzine w samochodzie .Teraz gadamy i zerkam na M jak milosc :-).

G wypil .Niedawno niby z Ojce do szpitala pojechali bo niby cos tam sie z nim dzieje.Ciekawe ile winny jest z tego alkohol :-(.No nic jeszcze bardziej mnie G do siebie zraza .

Jutro na 8 G ma isc do jakiejs nowej pracy .

Mnie dzis dol i myslawka zlapala :-(.

reklama
MEDEA
A jak po szczepieniu,jak Maks je zniosl i jak sie czuje:confused:
No i ile juz wazy:confused:

Wlasnie spojrzalam na moj stos prania do prasowania i sie z lekka przerazilam:szok::szok::szok:No chyba z 4 pralek to minimum:szok::szok::szok:Ciekawe kiedy i jak ja to wyprasuje

Załączniki

• SDC11735..jpg
    SDC11735..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC11717..jpg
    SDC11717..jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 33
  • SDC11738..jpg
    SDC11738..jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC11740..jpg
    SDC11740..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 39
  • SDC11737..jpg
    SDC11737..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC11722..jpg
    SDC11722..jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 35
  • SDC11732..jpg
    SDC11732..jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 36
  • SDC11727..jpg
    SDC11727..jpg
    32 KB · Wyświetleń: 34
  • SDC11730..jpg
    SDC11730..jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 46
  • SDC11723..jpg
    SDC11723..jpg
    33 KB · Wyświetleń: 44
ja dopiero teraz ale też zaraz uciekam bo już mi sie spać chce.

wszystkiego najlepszego dla naszych wszystkich Klaudusiek i 100lat dla Ciebie dorotko :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati no mała wyglądala słodziutko,jak aniołek :tak::tak::tak::tak:

dowikla no fotki super,super sa te sale zabaw,dzieciaki mogą sie wyszaleć :tak::tak::-:)-:)-(

Iwcik no pierwsze ruchy dziecka niezapomniane przezycie.super spawa

Wkońcu wrócilam do normalnosci :-D:-D chłop w robocie to laptop wrócił w moje ręce :-D:-D:-Djakos nie moglam sie odnależć przez te dwa tygodnie :-):-):-)wiecznie mi czegos brakowało bo mój mż jak sadl rano przed laptopem tak potrafił caly dzień ....masakra czasami to miałam ochote mu nagadac ale jakos ugryzłam sie w jezyk i poszlo:tak::tak::tak:

kerna szkoda gadac faceci nie umia rozmawiac o problemach tylko uwazaja ze za kilka dni zapomnimy i wszystko bedzie ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

as :-D:-D:-Dale sie chłopy umówili na spotkanie :-D:-D:-Da o lodach to nie wiedziałam bedzie trzeba spróbować:-)

medeuska i jak tam Maksiu zniósł szczepienie:confused::confused::confused:

dorota no to super ze dotarłś i zycze udanej dalszej imprezki a o chłopie nie mysl tyle chocoaz te kilka dni niech naleza tylko do ciebie i dziecka:tak::tak:

dowikla ale super fotki , musiała byc niezła zabawa:-):-):-)

no ja po zebraniu w pracy mamy byc eleganckie mile szybkie bo ma byc wizytacja z Francji w czwartyek :tak: a ja mam sie szkolic w wolnym czasie na lotto potem kierowniczka wystosuje pismo na egzamin :baffled: takze mam nadziej ze nei dam rady i wróce na kase choc wydaj mi sie ze wszyscy uwazaja ze ja sobie dam tam rade bo mam nawieksze przelewy i liczbe klientow i jestem spostrzegawcza :zawstydzona/y::szok::szok: to słowa kierowniczki :tak: Jezu az mnie brzuch boli jak sobie pomysle :dry:
kochana nie stresuj sie, a noz widelec praca bedzie lzejsza i bardziej ci sie spodoba :tak::tak::tak:
Witajcie .Ze szwagrem dojechalismy do kolezanki kolo 11 .Klachamy i przyszla jeszcze jedna kolezanka z dzieckiem wiec bylo wesolo :-).Zjadlysmy zupke,my i dzieciaczki pojadly.Pozniej dlugi spacer zaliczylysmy ,3 baby i 3 dzieci-dziewczynki.Normalnie babiniec :-).
W domu jak klachalysmy i drinkujemy do teraz :-).Oliwka spi.Padla w sekunde bo spala tylko godzine w samochodzie .Teraz gadamy i zerkam na M jak milosc :-).

G wypil .Niedawno niby z Ojce do szpitala pojechali bo niby cos tam sie z nim dzieje.Ciekawe ile winny jest z tego alkohol :-(.No nic jeszcze bardziej mnie G do siebie zraza .

Jutro na 8 G ma isc do jakiejs nowej pracy .

Mnie dzis dol i myslawka zlapala :-(.
nie mysl za duzo tylko korzystaj z tego ze masz czas wolny i odpoczywaj jak najwiecej:tak::tak::tak:
MEDEA
A jak po szczepieniu,jak Maks je zniosl i jak sie czuje:confused:
No i ile juz wazy:confused:

Wlasnie spojrzalam na moj stos prania do prasowania i sie z lekka przerazilam:szok::szok::szok:No chyba z 4 pralek to minimum:szok::szok::szok:Ciekawe kiedy i jak ja to wyprasuje

a cóż to za szaleństwa na zdjęciach, super u nas o takie zajecia dla dzieci bardzo trudno:sorry2::sorry2::sorry2:

witam sie wieczorowo wzielam sie za wyzywanki ale muliny mi brakuje wiec koniec na dzis jeszcze na jutro jakies 8m sobie zostawilam co bym sie za bardzo nie nudzila :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
po pierwsze jestem jakby glodna a po drugie tak jak by mnie muli:sorry2::sorry2::sorry2:
dochodze do wniosku ze muli mnie z glodu;-);-);-)

Jestem i ja :))

Od kolezanki wrocilam po 20 Laura szybko wskoczyla do wanny i zjadla kolacje.Ja pomylam podlogi i sprzatnelam kuchnie bo troche zostalo mi z obiadku :baffled:
Dzis juz sobie daruje ale jutro musze poprasowc:sorry2:

Dowikla ale mieilsycie super zabawe, extra wypad!!!A prasowanie mnie tez przeraza bo tez 4 prania :baffled:

Iwcik teraz masz laptopa dla siebie to korzystaj a chlop jak chlop i tak nie rozumie ze czas wolny z baba ma spedzac a nie z kompem:-D

Joanna widze ze w oczach szefowej jestes perelka wiec nie zawiedz,dasz rade!! Wierze w Ciebie;-)

Natalineczka ja jak bylam w ciazy to musialam non stop jesc bo jak nie to wlasnie czulam sie tak jak Ty czasami mialam wrazenie ze jestem pijana:cool: I stad te moje 26kg:-D:-D:-D

Dorota ciesz sie zyciem i nie mysl za duzo bo za chlopa zycia nie przezyjesz.Masz Oliwke i to dla niej masz byc szczesliwa mama:tak::tak:

Kerna pewnie ze nic mu nie bedzie;-)

AS no to Panowie sie dogadali:szok::-D

Wczoraj zalalm dronkiem troche komputera i juz nie wchodzilam.Nocka dziwna bo mala sie dosc czesto budzila.Ja wstalam o 5.50 aby chwilek posiedziec na bb a Oliwka zrobila mi niespodzianke bo wstala o 6.05.
Moze zaraz was poczytam jak Oliwka mi pozwoli.

Dzis kolezanka robi sobie paznokcie i ona mnie tez chce zrobic :-).Jeszcze w zyciu nie mialam tipsow.Normalnie sie skusze i dam sobie zrobic .A co jak zmieniac sie to sie zmieniac :-).

Dziewczynki oliwka mi marudzi wiec poczytalam po lebkach.
MH sliczne buciki Oliwka nosi tak 21/22 nr bucika :-).
PATRYSIA super ze imprezka udana i Niki wyglada jak Aniolek :-).
DOWIKLA wozeczki dla dziewczynek super .Zdjecia super.To sie dziewczynki wybawily :-)
IWCIK gratuluje ze poczulas ruchy.
KERNA a Tobie zycze abys poczula juz prawdziwego kopniaka :-)

Dziekuje wam bardzo kohane za zyczenia urodzinowe :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam porannie z sałatką z kurczaka z ananasem na śniadanie, hehehehe, pycha. A tak się pochwale, hihi.
W końcu wtorek i P poszedł do pracy to wpadam jak tylko oczy przetarłam. Zaraz nadrobię wczorajsze straty.
Pogoda boska, słońce, bez wiatru, no tyle że kiepsko ciepło-tylko 4*.

LUNKA super masz sniadanie :-).My tez mamy salatke z ananasem i wedzonym udkiem z kurczaka :-).

Kolezanka poszla zprowadzic chlopakow na rekolekcje .Ona sie opiekuje od kolezanki chlopcami.A ja siedze w jej 4 letni Nikole chora na cukrzyce i Oliwka.Normalnie latwiej miec 2 dzieci niz 1 hihihihihi.

Nie moge doczekac sie juz paznokci hihihihi.

Ja juz myslalam aby zaniedlugo sie zabrac aby samemu moze robic takie paznokcie.Wiecie chcialabym sobie jakos dorobic.No ale zycie pokaze.
G dzwonil i poszedl wlasnie do pracy :-).Ma zadzwonic wieczorem pogadac Oliwka.

W czestochowie sloneczko ale jeszcze jest zminawo .Ale zapowiada sie fajna pogoda.Spacerek dzisiaj obowiazkowy

reklama
no i jestem z rana na chwilke z Maksem na kolanach:-D
ładnie znosl szcepienie-zreszta jak zwykle:tak: zaplakal przy 1 ukluciu dopiero po wyjeciu igly jak sie kapnal:-D no potem juz przy wkluciach ale luzik, jak skonczyla przytuliłam go i juz byl spokoj:tak:
bardziej wył u okulisty:tak::baffled: ten gosc go chciał badac na maszynie dla doroslych:eek:
czyli kazal oprzec brode o te oparcie i przylozyc czolo do takiego metaloweho czegos:eek: a wiadomo ze takie dziecko nie bedzie bez ruchu a zajete obie rece trymaniem go w pozycji "samolocik" jaka on zalecił:-D:eek: myslalam ze padne-musze jakiegos innego okuliste znalezc, bo za tego podzekuje:eek:

stwierdzil ze dopiero jak dziecko ma 2-3 lata to mozna stwierdzic wade wzroku:eek:

poza tym spoznione zyczenia dla naszych solenizantek:tak:

dowikla super fotki-ale dziewczyny mialy zabawe:tak:

Do góry