reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

co ty tak latasz do tej gminy... hehe
moze jak bedziesz w gorzowie to sie jakos umowimy:-):tak:
zaraz zmienie avatarka a ty dzisiaj nie wstalas lewa noga co...?

reklama
Hej ho:)
a Wy widze produkcja od samej... nocy :):):) ja niedawno ze zlobka wrocilam i mam dzisiaj wolne:)ale znajac zycie to niedlugo tam pojade z dziewczynami pogadac bo jakos bez nich zyc ostatnio niemoge :)

co dobrego dzisiaj robicie na obiad?a najpierw w sumie na sniadanie:)bo ja pomyslu nie mam a glodna jestem jak wilk:)jak zawsze :p

bo wczoraj kurna nic nie zalatwilam :dry: oki doki, jak bede jechac to sie odezwe...
a wlasnie moze do katgen sie wybiore jutro jedziesz ze mna? :-D
kochana ja nie ale moj mezus tak, zrypal mi dzis od rana humorek marudzeniem ;/

a no tak nasi kochani mezowie nieraz rece opadaja
oby dzisiaj ci sie udalo pozalatwiac wsio:-)
dobra uciekam milego wypadu :tak:

helol;]
Aska widze ze kilogramy leca :) juz mialam mowic ostanio ze schudlas :) ale wy piszecuie nie nadazam za wami laski...
katgen jaki sexy avatar :D:D:D

Ostatnia edycja:
larvunia cholera caly tydzien mam zjety wiec nie pojade z toba no i musze te czorty poodbierac z przedszkola itp.
ale dzieki za propozycje
jak ci sie teraz podoba moj avatarek? chyba juz zima nie wieje hehe
czesc blond i ania pr
ide bo z tad nigdy sie nie urwe, milego dnia

reklama
Do góry