Czyli to co chinskie nie koniecznie nie dobre?
Na to wygląda;-) Jeżeli dają gwarancję to ja bym się skusiła;-) Poza tym chinskie zamienniki widziałam też w marketach budowlanych;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli to co chinskie nie koniecznie nie dobre?
Młody wstał o 3 w nocy, potem o 4 i o 5 :/ i tak mi teraz wyje cały czas z przerwami na drzemki po 10 min :/
tego sie nie da uratowac...
szybko sie przekonałam przynajmniej...
wczoraj dzwonila moja mama.. wyskoczyla na mnie ze tesciowa jej wszystko powiedziala..jak to rzucilam B obrączką.. to ja jej pytam czy wie ze zrobilam to zaraz po tym jak mna rzucil o podloge.. a ona ze nie...;]
na koniec rozmowy wszedl Bartek.. i zrobil mi awanture bo nie chcialam mu powiedziec o czym z mama rozmawialam.. to mu na to tylko powiedzialam ze jesli jego mama juz tak strasznie chce wciagac jeszcze moją mame to niech mowi cala prawde od poczatku do konca..
odwrocilam sie plecami i poszlam spac..
to od rana mi gada 'Twoja stara to..' 'Twoja stara tamto...'
udawalam ze nie slysze...
a jak przechodzilam obok niego to podnioslam reke zeby wlosy zaczesac do tylu to chyba myslal ze mu chce wtrąbic i mi zwyczajnie rekami zaczął wykręcać...w konsekwencji pozniej jak chcialam sie polozyc to doslownie usiadl na mnie tak ze nogi mial na moich cyckach i scisnal mnie za gardlo..
mowie dosc..
nie wiem gdzie pojde co zrobie ale dluzej tak nie chce zyc..
dopiero gdy widzial ze juz serio brakuje mi powietrza puścił...
wczoraj dzwonila moja mama.. wyskoczyla na mnie ze tesciowa jej wszystko powiedziala..jak to rzucilam B obrączką.. to ja jej pytam czy wie ze zrobilam to zaraz po tym jak mna rzucil o podloge.. a ona ze nie...;]
na koniec rozmowy wszedl Bartek.. i zrobil mi awanture bo nie chcialam mu powiedziec o czym z mama rozmawialam.. to mu na to tylko powiedzialam ze jesli jego mama juz tak strasznie chce wciagac jeszcze moją mame to niech mowi cala prawde od poczatku do konca..
a jak przechodzilam obok niego to podnioslam reke zeby wlosy zaczesac do tylu to chyba myslal ze mu chce wtrąbic i mi zwyczajnie rekami zaczął wykręcać...w konsekwencji pozniej jak chcialam sie polozyc to doslownie usiadl na mnie tak ze nogi mial na moich cyckach i scisnal mnie za gardlo..
mowie dosc..
długo przynajmniej nie czekałam żeby pokazał jak bardzo chce sie zmienic..
zeby mi cos zrobil?
luuzna skarbie juz mi zrobil.. zyebał całe życie...
i dal piekny prezent ślubny w postaci siniaków..
jak zrobilam zdjecie moich rąk i wyslałam mamie to napisala mi
'boze kochany dziecko on Cie naprawde bije'...
długo przynajmniej nie czekałam żeby pokazał jak bardzo chce sie zmienic..
zeby mi cos zrobil?
luuzna skarbie juz mi zrobil.. zyebał całe życie...
i dal piekny prezent ślubny w postaci siniaków..
jak zrobilam zdjecie moich rąk i wyslałam mamie to napisala mi
'boze kochany dziecko on Cie naprawde bije'...
mowie dosc..
długo bedę sie zbierac po tym wszystkim...
ale w koncu sie pozbieram..
boje sie tylko zebym sie calkowicie juz nie załamała.. ;(