reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

no ja też bym zjadła takie ciacho mniam ....sylwia ja mam za to do ciebie blisko :)
malgos myj sie szybciutko bo m kak miłość się zaczyna :)

kerna masz super z mężem mój to tylko raz umył naczynia :(

reklama
a mój codziennei wieczorem gary myje:tak::tak: małego kąpie, ubiera, pieluchy zmienia i jeszcze kanapeczki mi zrobił z oliwkami:-)

onionek to chociaż to robi a mój tak jak bierze coś z lodówki to zostawia albo pusty woreczek albo talerzyk :szok: a kiedyś jak jeszcze palił to patrzę do lodówki a tam na talerzyku pusta paczka po fajkach :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: i skarpetki w sypialni pod łóżkiem aaahhhhhh ale kocham go bardzo chociaż bardzo mnie drażni momentami :no:

a kerna ty masz najlepiej no i oliwki z mną chodzą już jakiś czas ale jakoś wyszło mi to z głowy no a teraz znowu ochoty mi narobiłaś heheh a co do przewijania dzidziusia to mój men jak jego córa była mała to nie przewijał jej bo sie brzudził a jak juz musiał to z klamerką na nosie heheh:no: no ale za to ją kompał od małego więc juz mu zapowiedziałam że nasze maleństwo też będzie kąpał bo ja jak narazie mam stracha heheh ostatni raz do czynienia z małym dzieckiem miałam 7 lat temu :-) a on zapowiedział mi że nie będzie przewijał ehehehe ja to się z nim mam :-)

sylwia czy ja mam cię udusić? :) dziewczyno ale mi smaka narobiłaś a powiem szczerze że boczniaka jadłam hm...żeby nie skłamać jakies 7 lat temu .... poważnie :)

reklama
Do góry