reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2009

tylko dobranoc wam mówie i padam po tym sprzataniu i problemach których zamiast mniej okazuje sie,ze jest co raz wiecej
dziewczyny trzymam za was kciuki oby dieta wam pomogła,moja ciocia tez na niej była a efekty swietne dała

reklama
cześć :-)
nie było mnie tu wczoraj... muszę nadrobić zaległości :-p
a Zosia wczoraj skończyła 7 miesięcy :-D moja duża kobitka!! :-D waży 9kg ma 75cm wzrostu :-D zębów brak:-p raczkuje siada klęka przy meblach zaczyna wstawać - full serwis :-D
a u mnie spokojnie. tzn jestem zmęczona na maxa bo wstawanie o 5 rano mnie wykańcza... a Zosia się tak przyzwyczaiła że nawet w weekend budzi się o 5.45 i tyle :baffled: więc se mama nie pośpi :sorry2:
roboty w pracy coraz więcej więc działam...
Miłego dnia!!!! mam nadzieje że będzie słoneczny (bo słonko już zaczyna wychodzić u nas:-))

Efe to powodzenia na kapuścianej, będziemy się razem dopingować. Jak robisz zupę to lepiej zrobić przez połowę, wystarcza na 3 dni, 7 dni w lodówce to lekka przesada.
Ja kończę w czwartek, ale podsumowanie można zrobić dopiero tydzień po, bo wiadomo, woda i normalne jedzenie jednak robią swoje i zwykle kilo, dwa wracają.
No i też w domu jestem ciągle głodna, a teraz jak na złość pada deszcz!
Kolejne podejście robię po świętach, zaczniemy razem?:cool2:
Zegnam na dziś
Dobranoc wszystkim.
Jasne że możemy razem:-D Kurde zawsze to jakoś raźniej! Bo ja już czasami wymiękam:-( Mam ochotę zjeść paluszków czy jakiejś czekoladki mhmmm
Ale wczoraj zrobiłam sobie mega sałatki i zupkę jarzynową. I jednak zupki to jest to co ja lubię najbardziej. :tak:

No ale dzień dobry!
Piękne słońce za oknem od rana nas wita:)
Kazałam mojemu wózek na dole zostawić i ruszam dziś na miasto...bo oszaleje :dry:
Namawiam go żebyśmy dziś pojechali do jednej hurtowni po wózek. Znalazłam taką w której są wszystkie modele wózków które mnie interesują! Ale jemu po pracy już jeździć się nie chce a sama nie pojadę bo to bez sensu.

Jeszu...moje dziecko nauczyło się jęczeć...

witam się i ja
ja z myciem okien czekam na sam koniec bo przy ulicy mieszkam i żeby były do świąt czysta musiała bym myć drugi raz a jakoś w tym roku nie mam zapału do porządków i dzień za krotki jak dla mnie , podziwiam te które mają więcej dzieciaczków już szukałam nawet porad na necie jak zorganizować sobie dzień żeby mieć więcej czasu i d..a nie za dużo znalazłam , do kompa siadam jak karmie małego o ile nie jest zajęty przez któregoś z chłopców bo tylko wtedy mam czas ,no ale pogoda coraz ładniejsza to energia powinna powrócić

Dzień dobry.
Mam nadzieje że i u nas wyjdzie słonko. Dzisiaj idę ważyć Jagodę, chyba że będzie lało to nie pójdę, a po południu mam do opieki kumpla Jagody 4 letniego Kubusia.
Piwonia życzę zdrówka.
Efa miłego spacerowania.

Witam się i ja,
pogoda za oknem piękna wiec koło południa lecimy na spacerek.

też miałam w planie dzisiaj myć okna no ale do świąt jest jeszcze 1,5 tyg. a u mnie popraawiaą elewację bloku...narazie do moich okien nie doszli ale nie wiem czy do świąt mi nie postawią rusztowań przed oknem wiec nie opłaca mi się narazie myć, jak coś to w przyszłym tyg umyje :-)

efe wiem jakie to denerwujace jak dziecko jeczy niewiadomo o co, ale wolałabym to niż tak jak moja Zocha piszczy na cały blok przez pół dnia! i to piszczy jak się denerwuje, jak sie cieszy i jak niewiadomo o co jej chodzi:baffled:

a ja zaraz sie biore za okno w kuchni,potem u dziewczynek,one sa małe wiec jak cos w przyszłym tygodniu przetrę jeszcze raz,ja tam lubie sprzątac i mi nie przeszkadza,tyle ze ja w przyszłym tygodniu bede miała wiecej roboty przed chrzcinami

Aktualizacja zdjęcia do kolażu półrocznego
osób które fotki juz podesłały:
Kasia
izabela
Piwonia
aneta
deli
mewa
basia
natt(tu czekam na fotke jeszcze z mamusia)
oleńka
mika
baska
aga irl
mju
reksio
jestemjolka
neverend
maggie
megaczka
Malinka
Efe