reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***:baffled:
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac:sorry2:

Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)
wstaw fotki:-p

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
ijeeeee super:tak:

no i mala sie obudzila a skad ja to wiedzialam:confused::confused::confused::-D:-D:-D
bo pewnie AGNES Ci ja obudziła tymi krzykami:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
no piekna praca, jak sliczna roslinka na 1 fotce :)
A ja do fryzjera jade jutro po południu. Nie wiem jeszcze co bede robić, chcialabym balejage i troszke podciac, bo niby zapuszczam, ale niech przy tym jakos wygladam, hihi. A to sasiadka ciotki i baaaaaaardzo mało bierrze, wiec sie nawet nie zastanawialam za długo:-)

WOW, jak pieknie!!!!!!!!!
Ja co roku sobie obiecuje zrobic wiosne na balkonie i jakos mi nie wychpdzi:zawstydzona/y:
no ja bym tez sie nie zastanawiala jak tanio :) chodz kiedys sie przejechalam na tanim:baffled: ale jakw yprobowana to smialo.Ja dzisjesza fryzjerke smialo by polecala ale daleko heheheh
to jakie długie te tipsy sobie zrobiłaś??

pochwal się;-);-);-);-)

a ja wreszcie mam chwilke spokoju, zraek buszuje po pokoju kupilam mu kredki juz pogubil :sorry2:
teraz chowa mi sie za firanka i chce zxebym go znalazla :sorry2::sorry2::-D:-D
dzis dla mnie byl w miare grzeczny ale ja go dlugo dzis nie pilnowalam ale ciocia mowi ze byl niegrzeczny ze chcial na raczki itd. bardzo wczesny bunt dwulatka :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
mam pytanie czy warto wystawiac na allegro buty używane?
mam dwie pary szpilek ktore mialam na sobie ze dwa razy bo ja w szpilkach nie lubie chodzic, a to tylko na wesele kupilam a drugie na mature:sorry2::sorry2::sorry2:
i mam jeszcze glany w ktorych tez dlugo nie chodzilam bo mi od blachy ciagnelo w zimie i marzlam strasznie, tez malo uzywane:tak::tak::tak::tak::tak:
czarek siedzi o oglada pszczółkę maję wiec mam spokój:tak::tak::tak::tak:
pochwale sie pochwale heheh
kredki moja tez gubi, firanka i zabawa w chowanego przerabiana tylko w gosciach bo ja firan nie mam.W sprawie allegro nie znam sie:baffled:Dziewczyny napewno wiecj napisza:tak:

hehe niezle:-);-)Mnie kiedys latem zaczepila jakas baba i sie tez pytala czy cala trojka moja i stwierdzila to juz wystarczy chyba:szok::confused:A ja jej na to ze nie bo jestem w ciazy z trojaczkami:szok:to spojrzalam na mnie jak na ufo,zrobila sie czerwona i odeszla:-D:-D:-D

Pochwal sie koniecznie nowymi wloskami:tak::tak::tak:

No to M juz leci :tak::tak::tak:Dzieciaki szaleja i nie ukrywam ze mnie wkurzaja hehe
Posprzatalam sobie chate i wyprasowalam ponad polowe z tego co mialam i zaraz inaczej sie patrzy na to moje pranie;-)ale jak jutro posciagam suche i wstawie kolejna pralke to bedzie masakra:no::no::no:Az strach sie bac:szok::szok::szok:
niedlugo pjde sie chyba wykapac i postaram sie mlodych wczesniej polozyc bo w sumie dziewczynki nie spaly w dzien

:-D:-Dale bbie dowalilas:-D:-D
zalacze fotke w poscie;-)
a ja juz popralam i powiesilam zaraz odpale zelazko:sorry2:
ja czekam na film na tvn klub szalonych dziewic a mój chłop na sex:cool2::cool2::cool2::cool2: no nic trzeba lecieć pod prysznic i albo przed filmem albo po filmie a może na reklamach:-p:-p:-p:-p:-p
heheheh a ja nie moge:baffled::baffled: sama bym poszalala:tak: korzystaj w reklamach:-D

Laura spi jak susel zasnela po 19 jakos kolo 19:30
Ja zrobilam salatke z tunczykiem i wspolnie z mezem zjadlam kolacyjke:-)
Rozwiesilam pranie i teraz musze popraswoac ale wczesniej trzeba bylo na bb wpasc.Oczywiscie zostawie fotke;-)
Moj jeszcze pojechal po rachunki wiec nie okupuje kompa:-D:-D i moglam wejsc:-D:-D

Załączniki

• mama i cora..JPG
    mama i cora..JPG
    29,2 KB · Wyświetleń: 43
  • mama i lala..JPG
    mama i lala..JPG
    19,2 KB · Wyświetleń: 42
no piekna praca, jak sliczna roslinka na 1 fotce :)

no ja bym tez sie nie zastanawiala jak tanio :) chodz kiedys sie przejechalam na tanim:baffled: ale jakw yprobowana to smialo.Ja dzisjesza fryzjerke smialo by polecala ale daleko heheheh

pochwale sie pochwale heheh
kredki moja tez gubi, firanka i zabawa w chowanego przerabiana tylko w gosciach bo ja firan nie mam.W sprawie allegro nie znam sie:baffled:Dziewczyny napewno wiecj napisza:tak:

:-D:-Dale bbie dowalilas:-D:-D
zalacze fotke w poscie;-)
a ja juz popralam i powiesilam zaraz odpale zelazko:sorry2:

heheheh a ja nie moge:baffled::baffled: sama bym poszalala:tak: korzystaj w reklamach:-D

Laura spi jak susel zasnela po 19 jakos kolo 19:30
Ja zrobilam salatke z tunczykiem i wspolnie z mezem zjadlam kolacyjke:-)
Rozwiesilam pranie i teraz musze popraswoac ale wczesniej trzeba bylo na bb wpasc.Oczywiscie zostawie fotke;-)
Moj jeszcze pojechal po rachunki wiec nie okupuje kompa:-D:-D i moglam wejsc:-D:-D
aż miło popatrzeć kochane takie laseczki że w niezle kompleksy wpaść można;-);-);-);-);-)

właśnie znalazłam coś pięknego, zakochałam się:tak::tak::tak::tak::tak:

pamiętam te piosenki z dzieciństwa i ostatnio usłyszałam na kill bill'u i az sie poryczalam cale dziecinstwo mi przed oczami przelecialo:tak::tak::tak::tak:

Gheorghe Zamfir- the lonely shepherd - pobierz mp3, download mp3, darmowe mp3
coś pięknego

i znów ryczę:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no a ja sobie leze w łózeczku i tak sobie klikam , gadałam z mezem przez pół godziny przez telefon no i wkoncu moge poodpisywac , maksio spi i cała reszta bandy tez hehe...

byłam dzisiaj weterynarza zamówic na nastepny tydzien zeby przyjechał mi pieski moje zaszczepic.....bedzie bolałoooo:(

Wymyslili rekrutacje przez neta i prosze.Juz widze tych rodzicow wkur***:baffled:
Co do uprzejmosci a raczej jego braku to normalka w PL w De ludzie maja wiecej wyobrazni
A ja zaczelam czytac wczesniej odpisalam i wpadla znajoma bo mialam jej corke na 1,5h bo ona i maz w pracy a mala musiala z przedszkola wrocic.
Tym sposobem Laura unikla drzemki bo byl;a taka marudna ze miala isc spac.No ale potem poszlysmy na plac zabawa a pozniej grac w pilke.Teraz Lali jest po kolacji.Skonczy sie bajeczka i moja corka dzis o 199 idzie spac:sorry2:

Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)

no to pochwal sie:)

no i zdazyła wstawc fotke nim ja odpisałam hehe

sliczny u mnie tylko jak narazie zonkile :)

Heloł wieczorowo :happy2:
Adam śpi od 19 :szok: Julka czyta w łóżku elementarz :sorry2: Antoni z flaszką wody przysypia w łóżeczku :tak:chłop uwagę oglada :tak: to mamuska co??????????? myk na bb:-p;-)
Anek M ogródek śliczny i ten krokusik i przebiśniegi i ten najładniejszy twój kwiatuszek no cudo :tak:
Anka dawaj fotki dawaj fotki dawaj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lunka aleś się narobiła dziś :szok: a jaki wymiar ma twój dywan ze taki cięzki :szok: a Piciu kurcze biedak padnie ci na twarz jak wróci :-(no chyba ze go zbałamucisz kto cię tam wie ;-);-);-);-);-):-p:-p:-p
Natalineczka ludzie dużo używaek wystawiaja buty tez wystawiaj a nuż się sprzedadzą :tak:
MH no to oby jutro kolejki nie było :dry::dry::dry:
Ja po moich geniuszach keczup z szyb tudzież parapetu i framug zmyłam potem ich wpakowałam do dmuchanego basenu (co robi u nas za wanne) nalałam wody i siedzieli ze 30 minut (tym sposobem i łazienke miałam do sprzątania :dry:) potem ubrali sie w piżamki i ganiali po mieszkaniu :tak: Piotrek jak wszedł z pracy to był w szoku Adam leżał i oglądał bajki ...Antonio z Julią grzecznie w iżamkach układali klocki na kocyku na podłodze Malinka siedział z kubkiem herbaty i czytała książkę no sielanka myślał ze mieszkania pomylił :baffled::-D:-D:-D:-D

no to sie zdziwił ........albo miał miła niespodzianke:)

super, u nas jezcze nie widac kwiatuszków jedynie moje fiołeczki tak mi pieknie kwitną że ho ho:tak::tak::tak:
a jak pachna
dzis wysialam sobie lobelie do doniczki i zasadzilam kilka dni temu cebulki frezji teraz stoja takie puste donice na oknie:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

moja siostra wyciela podobny numer :tak::tak::tak::tak:
kiedys tato powiedzial ze jak mu auto umyje to jej da 10 zl:tak::tak::tak:
a miał ledwo kupione bo dwa dni wczesniej z niemiec przyjechal nim:tak::tak::tak:
czarny piekny lakier niskie sportowe wv scirocco
a dla faceta :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
nawet nie mowie co to znaczy
wiec moja siostra duzo nie myslac jak trzeba wypucowac to trzeba wziela miseczke i gąbeczke i proszek izo:-D:-D:-D:-D:-D
tato wyszedl zobaczec jak jej robota idze na szczescie w miare wczesnie tzn zdazyla wyszorowac tylko dach, a pozniej takie ładne kółeczka sie odbijały w słońcu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tera sie sam z tego smieje ale wtedy nie bylo mu do smiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ha..ha ......ale numer wywineła , nie chce nawet myslec jakby te auto wygladało po myciu w całosci :)

MH masz ode mnie wiadomość na PW przeczytaj pilne !!!!!!!

łał .......napewno nie przeoczy...........nie da sie ......:)

Lunka ale byłaś kochana córeczka mamusi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Natalineczka a twoja siostra :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale takie historie sa właśnie po latach świetnymi anegdotami rodzinnymi :-D:-D:-D:-Dmi do dzis tatuś wypomina jak to 4 letnia Anulka wzieła młotek i długasne gwoździe z szopy i powbijała wczasowiczom w kołoa od samochodów :szok:mama chciała mnie zabić a tata córeczki nie bił nigdy to tylko pędem załatwiał nowe koła do aut a ze czsy kryzysu to łatwo nie było :baffled: a wczasowicze nazywali mnie potem bandytka :dry:albo jako 5 letnia kochan wnusia siedziałam z dziadziusiem w szpoie i dziadziuś mnie uczył jak sie papiaki w deseczkę wbija młotkiem ...dziadzius sobie ucioł na progu drzemkę a Anulka cały pieniek nawbijała papiaczków dziadzius wstał zabrał sie za rąbanie drzewo odskoczyło i ....Ania biegusiem wiała :-D:-D:-D albo z moją kuzynką paliłyśmy sobie patyczki w lesie aż się ściółka zajęła :-p:-p:-p:-p no więc dzieci nasze mają mieć po kim genialne pomysły :-p
Agnes ale żeś post napisała normalnie wali po oczach :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pati no skąd wiedziałaś ze się obudzi?????????:-D:-D:-D:-D:-D
ja czekam na film na tvn klub szalonych dziewic a mój chłop na sex:cool2::cool2::cool2::cool2: no nic trzeba lecieć pod prysznic i albo przed filmem albo po filmie a może na reklamach:-p:-p:-p:-p:-p

widze ze i z ciebie niezły numer był.:)

Ostatnia edycja:
wrrrrr.... odpisałam każdej i skasowałam przez przypadek. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie mam sił na powtarzanie tego od początku.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:

Miłego wieczorku.:tak:

W końcu doczytałam:-D co dzisiaj naskrobałyście ale chyba nie dam rady każdej odpisać.
U nas też panuje taki stereotyp że trójka dzieci to już patologia i lecą takie teksty że trzecie to nie planowane,ale wpadli itp.a przecież w dzisiejszych czasach bardzo trudno jest zajść w ciążę a co dopiero donosić dlatego każde kolejne dziecko to skarb ja nie wyobrażam sobie mieć tylko jedno.
Jak tak już wspominacie dzieciństwo to mama mi opowiadała że udusiłam małego kurczaczka a potem kazałam mu chodzić a on już nie żył:szok::-D:-D
ANKA córunia śliczna urodę odziedziczyła po mamusi:tak::-)
NATALINECZKA muzyka boska ja też to uwielbiam:happy2:
No i niewiem co dalej miałam napisać:sorry2::sorry2:
Dzięki za pochwały kwiatuszków obiecuję jak zakwitną mi tulipany a posadziłam ich chyba z 500 to wrzucę foty.

reklama
no to skonczylam prasowanie:-):-)
Moj szybko wrocil i okupowal kompa:-D
Dzieki za mile slowa

Justa nie stersuj sie na wieczor bo spac nie bedziesz mogla;-)

Anek 500:confused::szok::szok::szok: o ludu ale beda pieknie wygladaly woow

Iwcik a to weterynarz do Was przyjezdza:confused:nie Ty musisz jechac?

Popoludniu umowilam sie z babkami na plac zabaw.Bedzie kupa dzieciaczkow i mamusiek :))
Do poludnie chcialam do Agi jechac ale jak dzwonilam to mowiala ze Emily chora i byli u lekarza.Czekam na info z ranka, moze sie uda bo u nas ma byc 19st:szok::szok:

Do góry