reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wraz ze wstającym słońcem
No to sobie pospałam:cool:

Ale skromniutko...

LUNKA
Ja tez mam taki dywan z dlugim wlosiem i Ci powiem ze moj tez jest taki ciezki:no:No ale fajnie wyglada;-):-)
Tak, wygląda super, zgadzam się, ale weż to samej zwiń, znieś z 10p zawieś na trzepaku na 2m:baffled::baffled::baffled:. Samo trezpanie to pikuś. Na szczescie szedł kolega sąsiad to pomógł mi to zdjąć i wtachać na górę, bo już wiedzałam, że polecę z nim na łeb na szyję w drodze powrotnej:-D:-D:-D
No bo oczywiście, jak się zawzięłam, to winda nie działa, a co!!!

Malinka, ale te gwoździe w oponach to do ozdoby, czy co???:-D:-D:-D
Moja kuzynka, jak miała 6 lat to strasznie chciała chodzic w takich szpilkach jak mama, to sobie powbijała gwoździe w buty:szok::szok::szok::-D:-D:-D

no ja bym tez sie nie zastanawiala jak tanio :) chodz kiedys sie przejechalam na tanim:baffled: ale jakw yprobowana to smialo.Ja dzisjesza fryzjerke smialo by polecala ale daleko heheheh
Wypróbowana. jest na wychowawczym i sobei w domku dorabia. A zapisy u niej , że łooooo. Po tydzień się czeka. MOże to i nie tak długo, ale jak na kogoś, kto mieszka na peryferiach i nie ma salonu...
Mojej kuzynce i cioci zrobiła balejage, pięęęęęęęknyyyyyyyy. Jak pytałam u znajomej w salonie, to za moje włosy zawołała jak dobrze pamiętam 160 zł, kuzynka z 2x dłuższymi zapłaciła 40:szok::szok::szok:. Ode mnie pewnie trochę wiecej skasuje, ale mimo wszystko.
A wy dziewczyny wyglądacie przezpięknie, zwłaszcza w duecie

pamiętam te piosenki z dzieciństwa i ostatnio usłyszałam na kill bill'u i az sie poryczalam cale dziecinstwo mi przed oczami przelecialo:tak::tak::tak::tak:

Gheorghe Zamfir- the lonely shepherd - pobierz mp3, download mp3, darmowe mp3
No zgadza się, wspomnienia, hehe
A ja mam w telefonie jako dzwonek dzwoniącego ten gwizdany kawałek, kojarzycie?
[video=youtube;cSisuc7STzk]http://www.youtube.com/watch?v=cSisuc7STzk[/video]
a pro pos Kill Billa, hehe

wrrrrr.... odpisałam każdej i skasowałam przez przypadek. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie mam sił na powtarzanie tego od początku.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled:

Miłego wieczorku.:tak:
Znam ból

Jak tak już wspominacie dzieciństwo to mama mi opowiadała że udusiłam małego kurczaczka a potem kazałam mu chodzić a on już nie żył:szok::-D:-D
Hehe, pamiętacie tego kotka co wam opowiadałam. POdobna historia, :zawstydzona/y:

No i tyle.

Słonko grzeje mi w plecy aż miło, mała przebudziła się na butlę ( wczesnie coś, długo nie pośpi ), a matk ano co matka, jak zwykle wita dzień przy kompie, hehehehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien dobry jestem jestem :-).
Wzoraj ta abka od tipsow byla chyba z 6 godzin.Za szybko zacelam sprzatac i muszesobie je lakierem bezbarnym jeszcze rz przemalowac.Mysle zeby jak szalec o salec aby zfarbowac sobie wloski na taki inny niz zawsze kolor :-).
Na wieczor gadalam z G i juz sie dogadac nie umiemy w sprawie odwiedzin oliwki.Ja mu non stop mowie ze miedzy nami konie bo widze ze on nie bardzo z tego zdaje sobie sprawe.NO ale chyba zaczyna brac to sobie na powaznie.

Dzis idziemy z dzewczynkami na miasto.iene sloneczo swieci wiec powinna byc fajna pogoda.

Nooooo, wstała jedna kura:-D

A o jkaim kolorku myślisz?
Uważam, że świetnym pomysłem jest zająć się sobą, pozmieniać to i owo i czuć się nowym człowiekiem. Popieram Cię Dorcia.

Ostatnia edycja:
witam porannie
wczoraj mialam pracowity dzionek i chwile po 22 juz lezalam w lozku:szok::szok::szok::szok::szok: ale normlanie zasypialam na stojaco
chyba z nadmiaru slonca i swiezego powietrza:-D:-D:-D:-D

wczoraj ogarnelam chalupe,poszlam po dzieciaki do szkoly,pozniej do 18 siedzilaysmy na podworku,udalo mi sie sprztanac 3/4 podworka z zimowych smieci i nie tylko;-)
dzisisja reszta
a kiedy do poprawiania pracysiade?:confused:

mala od 5 do 6cos mi wyla,chybaja w brzuszku krecilo bo pozniej puscila niezle salwy armatnie:-D ale teraz dalej spi
na ulicy juz halasuja:wściekła/y:
sa ode mnie jakies 200m a co bedzie jak beda robic u mnie pod domem:baffled:

pranie juz sie kreci,za oknem +4 ale nad ranem byl przymrozek bo byl szron na trwaie
ale mysle ze dzis znow bedzie cieplutko
p ma mi kupic nowe kolo do roweru bo jedno juz zajezdzilam i ciagle lata nie wiadomo czemu:baffled::-D:-D:-D:-D:-D
wiec bede mogla spokojnie i bezpiecznie jedzic z mala:tak::tak::tak::tak:

ogladalam wczoraj zaproszenia na komuniei dzis musze kupic pare coby zaczac ludzi zapraszac bo malo czasu zostalo, aplanuje ciotki i wujkow zaprosic co by zebrac troche kaski na wyjazd nad morze:-)
mama i tesciowa obiecaly pomoc wiec jakos damy rade:tak::tak::tak:

t ide poczytac

Wypełniłam w końcu ten durny formularz :tak::dry:

Przedszkole wybiera się jedno główne, a do tego jeszcze 9 można wybrać :sorry2: Jutro polecę zaniosę, ale zobaczymy jaka kolejka będzie pod przedszkolem :sorry2: No i mam login i hasło, żeby sprawdzić czy się dostała.
Powodzenia.Ty mnie nawet nie strasz bo ja po swietach bede Oliwka zapsywala i juz sie oje jaie cyrki z tym beda :baffled:.

Hejka wieczorowo no i jakos mi zlecialo popołudnie wkońcu cos sie dzilo bo przyjechala kumpela z dwojka swoich urwisów no i było wesoło nawet na torta sie załapalysmy jeszcze do kawki :-D:-D:-D

a teraz trzeba polezec i posłuchac co ten mój bobasek wbrzuszku robi.........:-D:-D:-Dlubie o podsłuchiwac słuchawkami ale ostatnio je popsułam i nie mam , musze kupic nowe :-):-):-)
Fajnie dzien spedzilas.Normalnie zazdroszcze ruchow dziecka :tak:
Zdradze Wam ze dzis byal u mnie z rana fryzjerka i mam nowe wloski heheh skrocilam tez wlosy i zrobily mi sie o 3cm krotsze:sorry2:Mezowi sie podobam :)
Fotki.

Witajcie.A ja dzisiaj pracowałam cały dzień w ogródku,zobaczcie jaką mam już wiosnę.
Slicn msz corke.I super wiosna u ciebie.

Ja mam dlugosc tipsow krotka no ale jak sie nigdy nie mialo to jest roznica :tak:.
A kolor wloskow to sama nie wiem jaki chce :-p

Witam ja tylko tak na szybkiego sie przywitam od czwartku mnie tu nie yło Kamilek był chory i ciągle sie trzeba było nim zajmowac i pilnowac zeby pił bo miał biegunke wymioty i gorączke.Przeszło mu dopiero wymioty ustały w niedziele no i biegunki też juz nie ma naszczęscie no i juz je ładnie.Zaś Martynka od niedzieli chora chociaż lżej to przechodzi bo nie wymiotuje tak a no i biegunki takiej strasznej nie ma tylko apetytu do jedzenia jej brak no i wymiotuje czasem cherbatką.

A ja wczoraj pomylam sobie okna zaraz sie bede na jarmak ubierac z m znowu nie gadam za siniaka na nodze:-( ale walic to trzymajcie sie kochane pozdrawiam serdecznie was Miłego dnia

Witam :-):-):-)
Zapowiada się kolejny piękny dzień :tak::tak: wiec dzisiaj to już na 100% na miasto biegnę.
Wczoraj wieczorem zapomniałam małej naszykować ubranie do przedszkola no i dzisiaj z rana biorę pierwsze z brzegu spodnie no i Maja poszła do przedszkola w za krótkich spodniach :szok::szok::-D:-D, trzeba znowu wymianę zrobić na nowe :tak::tak::tak:
A teraz zmykam poczytać co tam od wczoraj naprodukowałyście :tak::tak::tak:

reklama
no Oliwka zrobiła nam pobudkę o 6.00 a to przez M bo zapomniał zasłonic rolet w oknie a jak się kłądłam to go prosiłam bo było okno otwarte więc mu powiedziałąm ze jak będzie się kładł to niech zamknie okno i zasłonie rolety i dupa mozna mówic jak do sciany:no::no::no::no::no::no:

dobrze ze chociaz okno zamknał bo by nas wymroziło bo nocki jeszce zimne :tak::tak::tak::tak::tak:

M już z rana pojechał do skarbówki bo już mają dla nas gotowe zaświadczenia ze złozyliśmy pity ,głupie wymogi mają te przedszkola.masakra

ja na kompie jem sniadanko a Oliwka czyta książeczki :tak::tak::tak::tak::tak:

to jest taka cwaniara z niej,ma strasznie dobra pamięć.ostatnio każe sobie czytać :kłamczuchę,zosię samosię,samochwałę i już je zna trochę na pamięć.otwiera dana kartkę i większa część mówi dokładnie tak jak jest napisane a druga część zmysla :-D:-D:-D:-D:-D:-D komicznie to się słucha :-D:-D:-D:-D:-D

MH dzieki za odpowiedź :tak::tak::tak::tak::tak:

u nas tez zapowiada sie piekny dzień:tak::tak::tak::tak::tak:aż się w pracy siedziec nie chce.

wiki a co się stało?????? co to za siniak na nodze?M Ci go zrobił????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry