reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

Gaja,Saraa no dizęki zarady..dwie inne:-D:-D:-D Ja myślę nad adidaskami jak przywiozą do sklepów. Takieskórzane kurcze 150zł kosztują, a na allegro jakoś boję się zamawiać bo jak mu niepodpasują:confused::confused: No nic dzis znowu wyruszę na sklepy.
A ja w Hiszpanii zakupiłam sobie ciuchów po promocjach 80, 90% taniej czyli za darmochę!!! Na dwa latka! Więc chociaż ciuchów nie musze kupować, bo wszsytkie leżą na nim jak ulał:tak::tak: Ale niedługo zapas się skończy:dry:

reklama
Hejka-ale polazilam,a brzuch juz taki sztywny ze myslama ze nie dam rady wrocic:dry:
zaraz no-spe lykne,
dziewczyny macie moze wiecej uplawow niz normalnie?-pytam bo ze mnie leje sie jak z kranu,czasem zolte czasem biale lub przezroczyse ale normalnie szok -jakby mi wody odchodzily:baffled:

Lece pierozki z truskawkami lepic bo juz 3 dni za mna chodza

witam popołudniowo :-) mięsko przygotowane, pranie nastawione, pościel przebrana i wyniesiona na polko :-) tak sobie pomyślałam, że zapytam moje kochane doświadczone mamusie... jak to jest z tym opalaniem w ciąży... nie chodzi mi oczywiście o leżenie w 40 stopniowym upale... tylko dziś taka piękna pogoda, że tylko buźkę na słonko wystawiać... :-) a to witaminka D dla dzidziusia.. :-) ale się zastanawiam.. czy na pewno nie szkodzi??? i coś słyszałam o jakiś plamach, których potem ciężko się pozbyć.. :-( i jak z tym w końcu jest???? Kerna na wizycie na pewno wszystko będzie oki... powiem Ci, ze u mnie też nic nie było mówione o przezierności.. :-( ale może taki urok naszych lokalnych ginekologów... :-) jak wszystko ok to o tym nie mówią :)

tosia umiarkowane wystawienie się na słońce na pewno nie zaszkodzi, gorzej będzie latem bo promienie są dotkliwsze i bardziej mogą skórę poparzyć i właśnie niektóre mamy dostaja takich plam:baffled: Ja tam w tym roku moge pomarzyć o opalaniu, bo ciężko mi będzie na słońcu wysiedzieć:tak: No i lepiej zapobiegać niż potem szukac ratunku dla skóry:sorry2:

tosia wiesz..takie słoneczko to jeszce nie powinno zaszkodzić:tak: Ja z racji ciąży nad śródziemnym to bałam się o plamy itp. Ale jak przyszło do upałów to chowałam się w cień, nie dawałam rady na słońcu:no::no:może raz połaziłam w dzeiń po plaży:baffled::baffled:
Teraz pewnie tak samo bedzie..przyjdzie lipiec a ja bedę konać:rofl2:

Hejka-ale polazilam,a brzuch juz taki sztywny ze myslama ze nie dam rady wrocic:dry:
zaraz no-spe lykne,
dziewczyny macie moze wiecej uplawow niz normalnie?-pytam bo ze mnie leje sie jak z kranu,czasem zolte czasem biale lub przezroczyse ale normalnie szok -jakby mi wody odchodzily:baffled:

prawdopodobnie to takie intenywne uplawy ,ale skoro leci jak z kranu to ja bym jednak do lekarza sie przeszla:dry:

reklama
olcia....ehhhno jak z kranu to trochę dziwne! Obfity śluz jest normalny, no ale w takich ilościach to nie wiem. Anja dobrze radzi:tak:

Do góry