reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wronka furka super, też nam się ten kolorek podobał,ale przywieźli tylko Jungle więc się na niego rzuciliśmy bo też nam się spodobał. Przegięcie z tymi x-landerami z nowej kolekcji. Kolejki za nimi że szok!

Elvie agentka z ciebie nie z tej ziemi :))) Pochwal się zdobyczą!

reklama
Tak, musiałam 180zł kurierowi zapłacić za wielką pakę - zupełnie nie pamiętając za co płacę:D
Zaraz jak tylko się ogarnę to wrzucę foty.

elvie ale ci sie udalo.Czemu ja jeszcze niczego nie wygralam???:-(Ech nie mam szczescia.
wronka i agawkl super wozeczki fury jak sie patrzy:tak:
A ja teraz zaluje ze z Polski sobie nie zamowilam bo po ogladaniu tych waszych wszystkich wozkow to moj juz mi sie nie podoba:no:

Wronka i inne dziewczyny z X-landerami na pokładzie: czy spacerówkę można zamontowac tyłem do kierunku jazdy lub czy jest przekładana rączka w tym wóziu ?

X-lander ma skretne przednie kolka, a w takich wozkach nie daje sie przekladac raczki. Spacerowke montuje sie tylko przodem do kierunku jazdy.

Ciekawa jestem jakie sa wasze wrazenia jesli chodzi o kupowanie uzywanych rzeczy na allegro... Przedwczoraj przyszla wanienka, ktora kupil moj M, a dzisiaj zabawki, ktore z kolei ja kupilam i kurcze nie wiem czy ja sie czepiam, ale te rzeczy przyszly po prostu brudne... Wanienka z osadem jakby w ogole nigdy nie byla szorowana, a zabawki pooblepiane nie wiadomo czym... Ja bym sie wstydzila wyslac komus rzeczy w takim stanie i najpierw porzadnie bym je umyla, bo mam wrazenie, ze to jednak swiadczy jakos o czlowieku :baffled:

racja, dzieki :-)

kurcze, tylko jak dla mnie to ból.....nic, szukam dalej....

Szczerze mowiac dla mnie to jak na razie jedyny minus X-landera... No i moze minusem jest jeszcze to ze wydaje sie byc dosc szeroki i moze byc problem ze zmieszczeniem sie w sklepie... Ale tego jeszcze nie wiem na pewno, bo nie testowalam ;-)

reklama
Ciekawa jestem jakie sa wasze wrazenia jesli chodzi o kupowanie uzywanych rzeczy na allegro... Przedwczoraj przyszla wanienka, ktora kupil moj M, a dzisiaj zabawki, ktore z kolei ja kupilam i kurcze nie wiem czy ja sie czepiam, ale te rzeczy przyszly po prostu brudne... Wanienka z osadem jakby w ogole nigdy nie byla szorowana, a zabawki pooblepiane nie wiadomo czym... Ja bym sie wstydzila wyslac komus rzeczy w takim stanie i najpierw porzadnie bym je umyla, bo mam wrazenie, ze to jednak swiadczy jakos o czlowieku :baffled:
Też tak sądzę i zwracam na to uwagę. Tymbardziej, że sama czasami coś sprzedaję i nie wyobrażam sobie wysłać komuś coś nieodświeżonego. No chyba , że trwałe zabrudzenie, to robię zdjęcie ze zbliżeniem i informuję o takim stanie. podejrzewam, że i tak byś to jeszcze czysciła, ale liczy sie fakt

Do góry