reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Czy ktoras z Was umie przeczytac ten wykroj?
http://img.photobucket.com/albums/v718/vasilevna/igruchki na frans 2/44.jpg

To ma po zszyciu wygladac tak:

http://img.photobucket.com/albums/v718/vasilevna/igruchki na frans 2/45.jpg

Zupelnie nie widze co zrobic z ta najwieksza czescia :-(

kochana, z tego co widzą moje oczęta to ta największa część to poprostu tył kotka. jest taki spory aby tył był wypukły a przód kotka płaski :-) jak się skupisz zobaczysz że tam na bokach są uszka kotka a ten rozpierdek jest w połowie główki kotka, tak aby kształt był zachowany. Ta najmniejsza część to oczywiście ogonek :-) nie wiem czy jakkolwiek Ci pomogłam, ale krój generalnie prosty do wykonania :-D

reklama
Hej:-)
Elvie ładny wózek. Ale czy mi się wydaje czy ty mówiłaś że on będzie kosztować 5000 zł?????

Co do używanych rzeczy dla dzieci to ja kupiłam ostatnio 3 pajacyki plus dresik (spodnie i bluza) i jestem bardzo zadowolona!!!Rzeczy były wyprane (nawet czuć było ten sam proszek który ja używam) i wyprasowane. Wiadomo, że ja raz jeszcze wyprałam i wyprasowałam ale ogólnie bardzo zadbane i czyste rzeczy. :-)

A nam wczoraj dostarczyli wózek - gondola plus spacerówka i fotelik:-) Wszystko piękne i nawet na żywo kolorek lepszy niż na zdjęciach. Wózek testowaliśmy po całym domu i na zewnątrz. Jesteśmy bardzo zadowoleni. A gratisy do tego - mata edukacyjna, zawieszka z zabawkami do wózka i parasolka do wózka też rewelacja. Myślałam, że jak gratisy to będą do d... ale są naprawdę porządne. Zobaczymy jak się będzie sprawował w praktyce:-)

Mamy już wszystko dla małej a ona uparta dalej siedzi w brzuszku mamusi:-)

Ja właśnie za wybór wózka się wzięłam. I tak nie mogę się zdecydować - Bebecar
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: STYLO AT 3w1 głęboko-spacerowy + fotelik Easy Maxi SPP 3 lata GWARANCJI

czy icoo
i'coo Spacerówka Peak 4 Air Pinstripe - Kolekcja 2009 - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl

Niby już na icoo byłam zdecydowana, ale teraz sama nie wiem. Może któraś z Was miała styczność z jednym lub z drugim? Głównie intersuje mnie opinia dotycząca spacerówki, gondolkę mam po synu i jest w dobrym stanie, więc chyba nawet nie będę zamawiać.
Z góry dziękuję za pomoc.

kochana, z tego co widzą moje oczęta to ta największa część to poprostu tył kotka. jest taki spory aby tył był wypukły a przód kotka płaski :-) jak się skupisz zobaczysz że tam na bokach są uszka kotka a ten rozpierdek jest w połowie główki kotka, tak aby kształt był zachowany. Ta najmniejsza część to oczywiście ogonek :-) nie wiem czy jakkolwiek Ci pomogłam, ale krój generalnie prosty do wykonania :-D

Kici jestes nieoceniona, dziekuje :tak:
Moglabys mi jeszcze powiedziec czy dobrze mysle, ze kroki sa nastepujace?
0) zszyc ogonek
1) zlozyc duza czesc na pol
2) zszyc duza czesc wzdluz czerwonej linii (wszywajac gdzies w miedzyczasie ogonek)
3) przyszyc przod kotka do tego co juz mam zszyte
4) zszyc duza czesc (samą ze sobą) na dole tam gdzie jest narysowana linia falowana

elvie wózek rewelacyjny :tak:
a co ze spacerówką bebecar? zdecydowaliście sisę na nią?

annaoj kce
ja mam bebecar, ale z innym stelażem ICON. Juz wczesniej pisałam, że jestem z niego bardzo zadowolona (drugi synek będzie w nim jeździł)

Maonka, nie obrażam się, bo wiem, że każdy ma inny gust. Mnie się nie podobają nowoczesne a Tobie retro i jest ok;-) Byłoby nudno, gdyby wszystkie wózki jednakowe jeździły:-) Jeśli chodzi o kuchnię to mamy robioną na wymiar, wszystkie materiały z Castoramy. Był kiedyś taki tydzień, że projektowali za darmo, jeśli zadeklarowałaś zakupy na jakąś tam kwotę i skorzystaliśmy.

Annaoj kce - testowałam wczoraj ten Stylo AT i zauważyłam przy okazji, że stelaż można paznokciem zarysować, ale zobacz wersje 2010 - podobno bebecar ma wprowadzić chromowane stelaże a nie aluminiowe malowane na niby złoto. Tego drugiego nie widziałam, więc nie pomogę.

Wesoła - Silver Cross w którym jestem zakochana kosztuje nawet ponad 6000zł, a Inglesina sama gondolka 3099zł. A mój wyszedł trochę taniej;-)

Toska - spacerówki jednak nie kupiłam, podobno w maju ma wejść dużo nowych wózków, więc kupimy sobie coś jesienią.

reklama
Ja właśnie za wybór wózka się wzięłam. I tak nie mogę się zdecydować - Bebecar
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: STYLO AT 3w1 głęboko-spacerowy + fotelik Easy Maxi SPP 3 lata GWARANCJI

czy icoo
i'coo Spacerówka Peak 4 Air Pinstripe - Kolekcja 2009 - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl

Niby już na icoo byłam zdecydowana, ale teraz sama nie wiem. Może któraś z Was miała styczność z jednym lub z drugim? Głównie intersuje mnie opinia dotycząca spacerówki, gondolkę mam po synu i jest w dobrym stanie, więc chyba nawet nie będę zamawiać.
Z góry dziękuję za pomoc.

Jak dla mnie bez wątpienia icco :) wizualnie ładniejszy a dwa to super wózki . ale co kto lubi oczywiście

elvie - wózek ładny choć nie w moim stylu wiesz że ja gustuje w nowoczesnych wykrętach ale jak napisałaś ile ludzi tyle gustów i całe szczęście . A powiedz jak ze składaniem transportem autem /? No i fotelika raczej w to nie wczepisz ?

Do góry