reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja też lecę ogarnąć chałupę i pranko rozwiesić, no i młoda mnie wyciąga do sklepu po chrupki i do koni, więc południe mam już odgórnie zaplanowane;-) A teraz się właśnie objadam ciachem:zawstydzona/y:
Upiekłam wczoraj na prośbę mojego M jego ulubione orzechowo - jabłkowe, niebo w gębie;-) Kurcze, a miałam już nie piec, a przynajmniej nie jeść aż tyle:zawstydzona/y:;-)

reklama
lili rzuc przepisem na watku z przepisami skoro takie mniamusne to trzeba zrobic:tak:
przyjemnosc nieraz nie sposob sobie odmowic

hejka co tam lski słychowac :) ja dzis w domku siedze niestety taka ładna pogoda ale moj ma goraczke po szczepieniu 37 i pare kresek wiec posiedze z nim w domciu .:/

no pewnie.....
mi lekarz kazal tez po szczepieniu lep[iej nie wychodzic bo moze byc goraczka! choc moje dziecie goraczki nie mialo ale i tak bym nie wyszla bo wrzeszczala tak ze chyba cale osiedle ja slyszalo i jeszcze dalej...:-p

hejka:-)
my wpadlismy tylko na obiad do domu i dalej smigamy na spacerek z tatusiem:-)
hehe ciekawe jak tam laski u kasi:tak:
na szczepieniu bylo ok:-)dzielny moj chloopak:-D

poczytam wieczorkiem

hejka:-)
my wpadlismy tylko na obiad do domu i dalej smigamy na spacerek z tatusiem:-)
hehe ciekawe jak tam laski u kasi:tak:
na szczepieniu bylo ok:-)dzielny moj chloopak:-D

poczytam wieczorkiem

U kasi bylo istne Babyboom:-) z mlodszego pokolenie byly 4 panny i jeden jedyny marcelek... mial w czy wybierac ale nie chcial:-)
Julka upatrzyla sobie Natalkę moze dlatego ze sa prawie w jednym wieku:-)
Moja córka ku mojemu zdziwieniu byla szczesliwa wsrod tylu ludzi i nie dala koncertu jaki ostatnio dosc czesto dawala!

czesc :-)

marzenko kochana nie pomyaslalam o Tobie, wybacz... ale to moze dlatego ze ostatnio nam tyle razy odmowilas... Wogole ja jechalam z asia ktora ma 2ke dzieciolkow a ja nie mam az tyle miejsca by wszystkie zabrac :sorry2: Sorki ze wczesniej znaku nie dalam , to byl spontan :sorry2:

lili jaki miedzyrzecz byl?? kurna ja nie z miedzyrzecza :-D:-D:-D
a jutro tez z checia sie spotkam i z Toba :tak::-D
asia jedziemy jutro do g-wa do lili?? :-D:-D:-D

hehehehe bedziemy tak wszystkie odwiedzac po kolei hehehehehehhe :cool2:

daff kochana milo bylo Cie poznac w realu :tak: corunia swietna czarnula ;-)

katgen babolu i beti ciezarowko !!!!!... jak ja za Wami tesknilam!!!! ;-)

Ostatnia edycja:
hehehehe widzisz tak tesknilam ze wszedzie Cie widze hehehe juz poprawilamm, chodzilo mi o asie ;-) nasza asienke ;-)
katgen PAMIETAJ O WEEKENDZIE!

reklama
Do góry